User Tag List

Sayfa 5/11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
197 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 206 GTI - GOLF GT Revo - 320D - 206 RC

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mstfcn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu geçilen araçlar hep arızalı oluyor ya ne hikmetse kapışmaya sağlam araba yok Türkiyede.
    gerçekden problem vardı yukarı çıkarken düzgün denemede kafakafaya gittik geçemedim yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öle abiciğim

abi anlamadım gitti sende hep aynısını diyosnyukarı çıkarken sorunlu olduğu belli dumanlı fakat aşşa inerken hata vermediğindede kafaburun gidiyoruz
    Ya valla sozum sana degil revoya

Araban cok guzel gidiyor en ufak lafim yok ama Golf gt inanki bu degil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya valla sozum sana degil revoya

Araban cok guzel gidiyor en ufak lafim yok ama Golf gt inanki bu degil.
    hocam dediğiniz güzel ben zaten golf gitmiyorda demiyorum gayet güzel gidiyorda 320d yi geçemese evet sorun olabilir dicem ama 320d bu aracın gidişinini sağlaması gibi.. bu araç 320yi geçebiliyorsa bence normal denemesnde golf de sıkıntı yok.birde dışardan bakarak bu golf sorunlu demeniz ayrı bi durum?nasıl anladınız acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoları izleyince bende şaşırdım demesem yeridir. Öncelikle GTI ya kocaman maşallah. Benim en çok şaşırdığım revolu GT nin kafa burun gitmesi... Bence standart GT zaten rahatlıkla GTI ile kafa burun gider diye düşünüyorum. Bende yakın zamanda bir tane GTI ile deneyeyim merak ettim açıkçası :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam dediğiniz güzel ben zaten golf gitmiyorda demiyorum gayet güzel gidiyorda 320d yi geçemese evet sorun olabilir dicem ama 320d bu aracın gidişinini sağlaması gibi.. bu araç 320yi geçebiliyorsa bence normal denemesnde golf de sıkıntı yok.birde dışardan bakarak bu golf sorunlu demeniz ayrı bi durum?nasıl anladınız acaba
    Inan bana tecrube tsi larla ilgili tecrubelerimi anlatsam ne konu kalir ne forum..

Sorun yok sampiyon sensin ona bir sey dedigimiz yok ee birakda revoyu biz elestirelim olurmu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videoları izleyince bende şaşırdım demesem yeridir. Öncelikle GTI ya kocaman maşallah. Benim en çok şaşırdığım revolu GT nin kafa burun gitmesi... Bence standart GT zaten rahatlıkla GTI ile kafa burun gider diye düşünüyorum. Bende yakın zamanda bir tane GTI ile deneyeyim merak ettim açıkçası :S
    stock 170lik tsi ile denediğimde çok fazla açıyorum

Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Inan bana tecrube tsi larla ilgili tecrubelerimi anlatsam ne konu kalir ne forum..

Sorun yok sampiyon sensin ona bir sey dedigimiz yok ee birakda revoyu biz elestirelim olurmu
    ya abicim saygıyı bozmak istemiyorm ama bilmişlik yapmaya gerek yok.. 170lik tsi ile nasıl gittiğim belli gördünüz..yazılımlısıylada kafaburun gidiyoruz bunun nesi sorun allah aşkına ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başta bende öyle düşünüyordum ama geçen hafta Kemal ile Özgürün denemelerini canlı görünce fikrim değişti. Zaten orada benim Özgür ile deneme ile karşılaştırınca yaklaşık böyle olacağı belliydi. Çocuğun araç (gti) 2001 model 65 binde durmadan tozunu siliyor bide arabanın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben daha yazmıyorum mantıklı olan aklını kullanır zaten görür neyin ne olduğunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cruel arkadaşım emin ol lafım sana değil ve dedim ya araban gerçekten de güzel gidiyor. Benim demek istediğim İlhan'ın arabası bugün 200+ üstü bir araç gibi gitmemiş. 170lik TSI Jetta değil de GT ile kafa burun gitmen de beni şaşırtmaz zaten ama revolu ile gidince açıkçası şaşırdım.

Mesela zamanında chipli dsg li GT bir arkadaşımla bende denedim. 60-220 km/h denemiştik. 220km/h de arka kapımda geliyordu. keşke dün bende olsaydım pbox getirseydim. Yan yana denemeye de gerek kalmazdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün çok kısa süren roll hayatıma- 2 hafta sonu 2 araç ile deneme son noktayı koydum. Çoluk çocuk spec 140 top speed den devam. Arabamı üzmem gaz basmam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stock 170lik tsi ile denediğimde çok fazla açıyorum

ya abicim saygıyı bozmak istemiyorm ama bilmişlik yapmaya gerek yok.. 170lik tsi ile nasıl gittiğim belli gördünüz..yazılımlısıylada kafaburun gidiyoruz bunun nesi sorun allah aşkına ya
    Ya tabiki bozmayalim saygiyi sevgiyi bozucak bir sey yok ortada guzel kardesim senin arabanin guzel gittiginde hemfikiriz zaten buna bir sey dedigimiz yok!
    Benim soyledigim anlatmaya calistigim 1.4 170 lik gt nin guzel bir yazilimla bundan cok daha iyi gidecegidir yani bunu buyutmenin anlamida yok bunu ben soyluyorum ama sen inanmayabilirsin buna bir sey diyemem ama sunu unutma o arac motor isigi yakmadanda misfire verdiginde avansini geri ceker boostu geri ceker vs..
    Neyse son yorumum bu konuya daha fazla yazip uzatmak istemiyorum.

Alıntı ilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün çok kısa süren roll hayatıma- 2 hafta sonu 2 araç ile deneme son noktayı koydum. Çoluk çocuk spec 140 top speed den devam. Arabamı üzmem gaz basmam.

Aynen abi roll hayati benimde bitti gecmis bizden 120 top speed e baglarim bende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bizden geçmiş, yada hiç yaklaşmamış, baktık denedik uymadı. gençlere bırakmak lazım mevzuyu. Bu onla yürür şu öbürünü geçer falan filan. Mevzuları fazla uzatmamak lazım alt tarafı teneke. Parasını verirsin alırsın yaptırırsın. Hayatımızdaki en değerli şey arabamızın beygiri değil çok şükür. Bu hafta sonu normalde ben gelemeyecektim sırf Özgüre gelirim dediğim için sözümüzün arkasında duralım dedik geldik. Bu arada Özgür nereye kaboldu yok ortalarda ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bizden geçmiş, yada hiç yaklaşmamış, baktık denedik uymadı. gençlere bırakmak lazım mevzuyu. Bu onla yürür şu öbürünü geçer falan filan. Mevzuları fazla uzatmamak lazım alt tarafı teneke. Parasını verirsin alırsın yaptırırsın. Hayatımızdaki en değerli şey arabamızın beygiri değil çok şükür. Bu hafta sonu normalde ben gelemeyecektim sırf Özgüre gelirim dediğim için sözümüzün arkasında duralım dedik geldik. Bu arada Özgür nereye kaboldu yok ortalarda ?
    biri beni mi çağırdı

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir deneme arkasından, "şunu yapsaydım ii giderdi, bunu etseydim şöyle olurdu" gibi şeylere gerek yok bence.uzatmanın anlamı yok. denenmiş, videolar çekilmiş. kısmet olursa sorunlar düzeltilir yeniden denenir. Ama şu an durum videolardaki gibi.

bu arada gti motor stoc durumdadır.
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    320 ile denemede erken bırakılmış. Biraz daha yürünse 320 geçecekmiş. Gelmeye başladığı anda bırakılmış. 4 sonunda deneme mi bitirlir kafanıza göre cinlik yapmayın. RC ile denemede de 2 sonunda zaten yarım boydan fazla oluyor fark.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    320 ile denemede erken bırakılmış. Biraz daha yürünse 320 geçecekmiş. Gelmeye başladığı anda bırakılmış. 4 sonunda deneme mi bitirlir kafanıza göre cinlik yapmayın. RC ile denemede de 2 sonunda zaten yarım boydan fazla oluyor fark.
    senin kafanmı güzel sabah sabah? 5 e atıldıkdan sonra bırakılıyor yol olduda bizmi basmadık bilip bilmeden konuşma cinli perili yaşının adamı ol.ayrıca bana göre 2bin devirde rollingmi başlanır? bunuda sor istersen? ne kadar alt devirde bastığımız görünüyor. rc ile denemede gözündemi görmüyor 3sonunda tamponunda oluyorum.
    millete dert oldu!!

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağlıklı 206 gti görmeye kimse alışmamış.
    araçlara maaşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin kafanmı güzel sabah sabah? 5 e atıldıkdan sonra bırakılıyor yol olduda bizmi basmadık bilip bilmeden konuşma cinli perili yaşının adamı ol.ayrıca bana göre 2bin devirde rollingmi başlanır? bunuda sor istersen? ne kadar alt devirde bastığımız görünüyor. rc ile denemede gözündemi görmüyor 3sonunda tamponunda oluyorum.
    millete dert oldu!!
    Delikanlı benim yaşım sana mı dert oldu. Benim yaşımdan başımdan sana ne. Ona karar verecek merci sen misin. 4 sonunda bırakılmakla 5 e atılıp bırakılmak arasında ne fark var bana onu söylesene.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Delikanlı benim yaşım sana mı dert oldu. Benim yaşımdan başımdan sana ne. Ona karar verecek merci sen misin.
    benim konuma benim hakkımda yazıyorsan ilgilendirir yeri gelince yaş var saygılı yaz fasa fiso diyonuz sende sevgili yazıcaksın o zaman bende sana gayet rahat konuşayım yaşın beni ilgilendirmezse;
    ya kardeşim cinli perili konuşma beni ayar etme yol varda bizmi gitmedik bilip bilmeden yazma..
    evet çok hoş oldu bencede yaşa göre yazmamalı

-------
    Allah aşkına videolar ortada zoruna giden yazmasın ya. araç sahipleri yazabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)