hocam dediğiniz güzel ben zaten golf gitmiyorda demiyorum gayet güzel gidiyorda 320d yi geçemese evet sorun olabilir dicem ama 320d bu aracın gidişinini sağlaması gibi.. bu araç 320yi geçebiliyorsa bence normal denemesnde golf de sıkıntı yok.birde dışardan bakarak bu golf sorunlu demeniz ayrı bi durum?nasıl anladınız acaba![]()
videoları izleyince bende şaşırdım demesem yeridir. Öncelikle GTI ya kocaman maşallah. Benim en çok şaşırdığım revolu GT nin kafa burun gitmesi... Bence standart GT zaten rahatlıkla GTI ile kafa burun gider diye düşünüyorum. Bende yakın zamanda bir tane GTI ile deneyeyim merak ettim açıkçası :S
cruel arkadaşım emin ol lafım sana değil ve dedim ya araban gerçekten de güzel gidiyor. Benim demek istediğim İlhan'ın arabası bugün 200+ üstü bir araç gibi gitmemiş. 170lik TSI Jetta değil de GT ile kafa burun gitmen de beni şaşırtmaz zaten ama revolu ile gidince açıkçası şaşırdım.
Mesela zamanında chipli dsg li GT bir arkadaşımla bende denedim. 60-220 km/h denemiştik. 220km/h de arka kapımda geliyordu. keşke dün bende olsaydım pbox getirseydim. Yan yana denemeye de gerek kalmazdı![]()
Bugün çok kısa süren roll hayatıma- 2 hafta sonu 2 araç ile deneme son noktayı koydum. Çoluk çocuk spec 140 top speed den devam. Arabamı üzmem gaz basmam.
Ya tabiki bozmayalim saygiyi sevgiyi bozucak bir sey yok ortada guzel kardesim senin arabanin guzel gittiginde hemfikiriz zaten buna bir sey dedigimiz yok!
Benim soyledigim anlatmaya calistigim 1.4 170 lik gt nin guzel bir yazilimla bundan cok daha iyi gidecegidir yani bunu buyutmenin anlamida yok bunu ben soyluyorum ama sen inanmayabilirsin buna bir sey diyemem ama sunu unutma o arac motor isigi yakmadanda misfire verdiginde avansini geri ceker boostu geri ceker vs..
Neyse son yorumum bu konuya daha fazla yazip uzatmak istemiyorum.
Aynen abi roll hayati benimde bitti gecmis bizden 120 top speed e baglarim bende![]()
Evet bizden geçmiş, yada hiç yaklaşmamış, baktık denedik uymadı. gençlere bırakmak lazım mevzuyu. Bu onla yürür şu öbürünü geçer falan filan. Mevzuları fazla uzatmamak lazım alt tarafı teneke. Parasını verirsin alırsın yaptırırsın. Hayatımızdaki en değerli şey arabamızın beygiri değil çok şükür. Bu hafta sonu normalde ben gelemeyecektim sırf Özgüre gelirim dediğim için sözümüzün arkasında duralım dedik geldik. Bu arada Özgür nereye kaboldu yok ortalarda ?
bir deneme arkasından, "şunu yapsaydım ii giderdi, bunu etseydim şöyle olurdu" gibi şeylere gerek yok bence.uzatmanın anlamı yok.denenmiş, videolar çekilmiş. kısmet olursa sorunlar düzeltilir yeniden denenir. Ama şu an durum videolardaki gibi.
bu arada gti motor stoc durumdadır.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
320 ile denemede erken bırakılmış. Biraz daha yürünse 320 geçecekmiş. Gelmeye başladığı anda bırakılmış. 4 sonunda deneme mi bitirlir kafanıza göre cinlik yapmayın. RC ile denemede de 2 sonunda zaten yarım boydan fazla oluyor fark.
IN BOOST WE TRUST
senin kafanmı güzel sabah sabah? 5 e atıldıkdan sonra bırakılıyor yol olduda bizmi basmadık bilip bilmeden konuşma cinli perili yaşının adamı ol.ayrıca bana göre 2bin devirde rollingmi başlanır? bunuda sor istersen? ne kadar alt devirde bastığımız görünüyor. rc ile denemede gözündemi görmüyor 3sonunda tamponunda oluyorum.
millete dert oldu!!
benim konuma benim hakkımda yazıyorsan ilgilendirir yeri gelince yaş var saygılı yaz fasa fiso diyonuz sende sevgili yazıcaksıno zaman bende sana gayet rahat konuşayım yaşın beni ilgilendirmezse;
ya kardeşim cinli perili konuşma beni ayar etme yol varda bizmi gitmedik bilip bilmeden yazma..
evet çok hoş oldu bencede yaşa göre yazmamalı
-------
Allah aşkına videolar ortada zoruna giden yazmasın ya. araç sahipleri yazabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)