ya bişe dicem ihaleyi eraydan alayımzaten bu aracın motoru orj km de deilmiydi fabrikasyon ??? ben kaapak acılmadı biliyorum
BOZBEY
vardır bi hayır diyecemde diyemiyorum işin içinde Eray varsa![]()
kankacım geçmiş olsun tekrardan halledilir daha çok Kozumuz var dermişim![]()
benim için sorun yok , isteyen istediği gibi düşünür , ben burda motor kırsam video koyuyorum , motoru bitik deseler çok da fifiarabama elimden geldiğince iyi bakarım , allah göstermesin çoook mühim bişey olmazsa satmayı düşünmüyorum zaten .. gel gelelm sokaktaki m3ler hep düz gidiyor diye idda eden varsa gülerim
kırdığım anı videoya yakalayıp çekmişiz ben de nete koymuşum arabada vida eksik olsa saklicak adam değilim şükür
ekeRay olcak ve koz gibi olcak he3 çocugum var ama hala bakireyim
eyvallah yavrum , ben bu arabayı zevk arabası olarak aldım zaten , ama o benle zevk yapıyo galiba
eyvallah yavrum , elimizden geldiğince aldık boş durmasın diyoruz
sayende abi![]()
![]()
cıxx açılmadı , yani açılmamıştıesnaferayla tanışana kadar..
buyuk gecmıs olsun((((((((
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
Geçmiş olsun Sübap yakalama nasıl oluşuyor ben onu anlamadım sonuçta devir kesici var. Vites düşürmediğin sürece Sübap nasıl yakalar. Umarım pistonlarda bir sorun yoktur.
IN BOOST WE TRUST
geçmiş olsun
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
arif geçmiş olsun.
sen kapak açtırmazdın zaten başka türlü kapak yapman için eray son çare bu yöntemi denedi![]()
barnak bassam olurmu ?
eray hahah katil..iyi yanlar iii gazlarda yürütür ama kırar
neyse geçmiş olsun olucaqğı varmış
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Geçmiş olsun arkadaslar..
Umarım ucuz atlatırsınız, sese gore mekanik bir temas soz konusu
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)