Bu baslik altinda vdieo ve fotolarimizi paylasrsak media patlamasi yasatabilirimpajero alcaktim ama bugun direkten dondu daha once 2 niva 3 pajero ile offroada gonul verenler icinde bende varim D geiz olursa iyi vinc hlata toplarim
camuru severim herturli copilot olurum
Birde ayin 20 snde rivada offroad oyunlari var hep beraber izlemeye gitsek hic fena olmaz
birde lada ya ve suziye en saglam ve gercek alternatif 93 ve ustu 3 kapi pajero
![]()
Batu o zaman seni araçsız ama tecrübeli ekip elemanı olarak alıyoruzBende de var eski offroad tecrübesi. Zamanında Çekmeköy ve Kilyosta Ladayla yarışmıştım. Çok zevkli oluyor.
Ama bizimki yine de gerçek offroada göre hafifi kalacak. Haftasonu eğlencesi tadında kalacak. Yarışma hırs rekabet olmayacak. Haa isteyenle çamurlu rampada alt devirden v-tec altı basarım orası ayrııııı![]()
Evet beyler listeyi güncelliyorum. Sevgili kardeşim Kaan da gelecek. Hafiften emri vaki şeklinde oldu ama olsunKaan biz doğa dostları ve offroad meraklılarına Sang Yong jipinin arazi performansının nasıl olduğunu uygulamalı olarak gösterecek
;
- BoraRS - Hyundai Santa Fe
- Redbull Engin - Range Rover V8
- Kickboxer - Grand Cherokee - Mavi donunu kendi getirecek
- JapanTuner Kaan - Ssang Yong Tang Tung
sanki 2. video incir boğaz dediğimiz sahilde çekilmiş rivadan biraz daha ileride bir koy![]()
Gökhan CEYLAN
Ta kendisi. Behlülün Bihteri Aşk-ı Memnu disizinde dürttüğü o deniz kenarındaki meşhur villanın bir yanındaki koy burasıFırsat buldukça oraya dalmaya gidiyoruz. Yine dalmaya gittik hani belki deniz az dalgalıdır diye düşündük ama deniz fena kabarıktı. Bize kabaran bişeyler vardı denizde biz de offroada sardık
![]()
ben cekı halatı getırmıyormıhtıyacı olan getırsın caksınlar arkama
cekerım japantuner sana dıyorm
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Suan sinemadayim ama heryere her saatte gelirim listeye benide yazinozume donmek istiyorum rolling de neymis
![]()
patanajımla ağlatıcam hepinizi![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)