allah kaza bela vermesin babnacan gercekten cok etkilendim videolarını face sayfasındada paylasmak isterim eger iznin olursa
allah kaza bela vermesin babnacan gercekten cok etkilendim videolarını face sayfasındada paylasmak isterim eger iznin olursa
SEDAN RED VTİ
sağolasın timu. Bu denemeyi benim sente vanos ayarı yaptırmaya gitmeden önce yapmıştık. İhsan'ın da o2 lerde problem vardı. yarım yamalak araçlarla düştük yollara çok da eğlendikAmacımız benim ayardan sonraki farkı görebilmekti. Vanosu yeniledim o2leri yeniledim bujileri yeniledim gaz pozisyon sensörünü yeniledim hafif avansa aldık arabayıda. Taş gibi oldu. En azından ben öyle sanıyorum şuanda
İhsanımın o2leri değişsin de tekrar deneyip bakacaz bi ne yapmışız neye yaramış görecez. Ayrıca buradan Ankara - Ferro Usta'ya sevgilerimi sunuyorum yardımlarından dolayı.
M. The most powerful letter in the world.
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
maşallah güzel gidiyor,bölgede böyle deneyecek hızlı araçların da olması güzel bzm açımızdan![]()
hakan artuç
Maşallah kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
R Typer'a maşallah İhsan abi =) @Grkm
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Saolasın Bonustaki crxte bambaşkaydı
Sen yanlış sitedesin samet
teşekkürler evet typerlı videoların hepsi eğlenceli oluyor
kankama en güzeli yakışır ama sattı işte özlüyoruzeyvallah dou senin araçta ayrı bi güzel maşallah
teşekkürler
teşekkürler, o bonus videonun bide diğer versiyonu varda bulamadım bulunca eklerim![]()
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
altına sonuna başına maşallah yazarsan neden olmasın
saolasın allah herkese nasip etsin
saol tymu
tşkler
eyw saolasın
tşkler sizin araç hangisiydi?
tşkler saolasın
amin tşkler
3lü 4lü yapabilsek dahada süper olur
saol grkm eyw
tşkler![]()
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
maşallah kardeşim..
bugüne kadar satmaktan pişmanlık yaşadığım tek arabadır kendisi...
no car no fakin fuel
yahu videolar çok güzelde o ilk videodaki arka müzik sesi hiç olmamış bence
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
ihsan videolar ve denemeler süper, artık ordan bana da iş bulunda seninkine kırmızı bi kardeş gelsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)