avans sesi suymak isteyen varsa enes den linki istesin :D
Printable View
avans sesi suymak isteyen varsa enes den linki istesin :D
Bu haliyle headers beyin olmadan boyle yuruyorsa onlardan sonra dusunemiyorum valla :). Net bir bilgim yok ama sanirim egzoz da tek e dustukten sonra ust viteslerde totalde 1 boy kadar fark ediyormus, onuda bi deneyip bakin ozellikle ben cok merak ediyorum :D o tek tarafin bos durmasina degecek kadar bir farki var mi yok mu diye :)
Type-R ile kiyaslarsan vites gecisleri hangisinde daha rahat ? ***** sanzumani acilmamis type-r benim bildigim yok ama s2k lerde durum boyle degil sanirim..
kamer 01 plaka sıyah s2000 herhalde bahsettıgın bursaya satıldı kırdı hemen satılır satılmaz yururu pek ıyı degıldı geldıgınde o arabadan bahsedıosan sorakı sahıbı sahıbındene 300 hp yazmıstı cok gulmustum bu kdr parca olsada 10 hp anca alınır herhalde belkı alınmaz bıle
Videoda 3 years ago diyor bro , bi rovanşda ben isterim çıkalım bigün kaliteli bi organizasyonla yollara :)
Type R vs Mini Cooper S - Car Videos on StreetFire
TYPER ,s2000 hayattır herkese nasıp olur İNSALLAH
KAZASIZ KULLANMANIZ DILEGIYLE
ahaha kafa burun enes :D yekta ile olan video da kafa burun arkadaş özellikle mi yapıyosun anlamadım :D
kanka ben senle bır sartla dneerım arada Okhan olucak ahaha :) Yekta cığım laf ebeleği yapmasakta çıkıp bi denesekmi bak hemde sadecee fıltre ve egsozum var he bırdaha bulamazsın benı boyle :)
Vallahı S2k ıcın herkes farklı bir şey soluyor ben su an için hepsini adım adım olçerek gıdıyorum sansa Oner ıle tam aynı kafadan cıktık hepsını tek tek denıyoruz hedrsın s2k da ıse yaramadığı gıbı şeyler cok soylenıyor ama ama hedrslı bır s2k ıle hedrssız s2k arasında 5. ve 6. vıteste ıp kopuyor :) su an ıcın sıradakı testımız butun setupın aynı olduğu arabada tek ıle çıft çıkış arasındakı fark ne kadar bunu olcucez :)
Ama arada boyle ıkı boy falan olmadığı surece ben tek çıkışa zannetmıyorum kolay kolay düşeyim Typer da herşey gıtmek içindide bunda boyle olsun ıstemıyorum :) bırazda goze hoş gelsin :)
Vites solayına gelınce bence Typer cok daha kolay hem oturuş hem tutuş açısı olarak en azından bana gore oyle s2k da sadece yollar daha belırgın ama tabı boyle dusunmemede elektronık gaz kelebegı etkısıde vardır :)
kanka gel bi akşam değişelim yav Typer farklı bı atmosfer ak :)
Anladım, oncekı arabalarında oldugu gıbı azimle bunuda en hızlı yapacaksın sanırım, Allah kolaylık versin valla :)
Egzoz konusunda katılıyorum cıft cıkıs gercekten cok guzel duruyor atla deve fark etmedıgı surece tekle degıstırmekte gereksız olacaktır.
Type-R da vıtes atmak cok zevklı ve kolay ama hıc problem yokken bı anda catal senkromec gıtmesı cok kotu.
Neyse konu dağılmasın tekrardan SUS2K'ya kocamann Maşallah gidişi duruşu 10 numara :icon_tup:
araçlar süper deneme onlardan da güsel olmuş maşallah:))