maşallah araçlara.....
Printable View
maşallah araçlara.....
Goki resmin orjinelinde hareketiniz daha bello olum ben bulaniklastirdim onu ahaha ama kimse farketmiyordu ahah :)
Uzman yekta ile kozlari paylasmaya her daim hazirim ne kadar civata varsa o kadar somun vardir demis Ankarali Namik :D
ıkısınede maşallah cok keyıflı olmus elınıze saglık.
senın s2000 fazla gıdıor memet yaw.ben baya yuklusuyle bole gıdıordum
maşallah 2 araca da :)
video da çok keyifli olmuş haliyle
yok kardeş yanlıs anlama senın arabanı kotuleme anlamnda solemedım.benım denedıgım araba zaten o parçalarla gıtmesı gerektıgı gıbı gıtmıodu bana memleket boyu atması gerekıodu yanlıs ıfade ettım aslında
benım denedıgımde hytech egzantrık hytech headers aem ems beyın egzos gruppem fıltre port polısh vardı.
Walla ne yalan söyliyim Mehmetin s2000 gerçekten çok çok iyi. Enes hatırlar benim eski EZN bile böyle gitmiyordu. 1.5-2 boy arkasından geliyordu. Tabii o da Engin kullanınca :D Ben kullanınca Enes affetmiyordu beni :hehe:
Simdi beni havaya sokmayin ya ahah :) Evet bakkal hesabina gore iyi gidiyor benimki ama Enes in butun herseyini bi gozden gecirelim bakalim bi yerde bi sikinti varmi sonra yeniden deniyelim ve hedrsimida takayim belji gerekirse tek cikisada dusup s2000 lerle nasil olacagini merak ediyorum flashprom zaten geldi su hedrsmda gelsin umaririm diger s2k lar ilede boyle keyifli denemeler yapariz :)
Valla bence de mehmetin araba gayet güzel gitmiş, elektronik gaz kelebeğine rağmen ilk gaza oturmada geride kalmamasından belli. Maşallah
Enescim bence de ayarını hava koşullarına göre güncellet, ***** havalar pek soğudu dikkat et bence böyle gazlama hatta kontrol etmeden
gönderdiğim parça linki nasıldı :D
o linkdensonra şıkır şıkı vurursun bişeyler :D
denemelerde araçlar eşit kişimi orayı es geçmişim ben
Niye kızıştırıyosunuz nan konuyu göki şu bana attığın özel mesajdan arkadaşlarada servis yap onla ilgilensinler :D