maşallah beyler allah ayırmasın :D
Printable View
maşallah beyler allah ayırmasın :D
her iki aracada maşşallahh çekişmeli bi deneme olmuş:icon_tup:
Masallah :)
maşallah beyler , izlemesi inanilmaz keyifliydi=)
araçlara maşallah!!
iki aracada maşallah kazasız belasız ...
ba typer ve sus a masallah yekta sen adaleti yap kardesım ıkısıne de enes hala bısey yapmadık senın arabaya yavas gelmeye basladı gozume haberın olsun :)
Evet tıpık bakkal hesabı ıle yola cıkarsak gorunum oyle:) ama su ana kada oyle s2k lar ıle yurumek nasıp olmadı bı tek Oner ıle yurumustuk onunlada deneme rolllerı yaptık bol bol alışmak adına su an ıcın sadece fıltre egsoz olduğu için cokta uzerine duşmedım açıkcası Flashpro yu aldım su an geldı elımde fakat daha takmıycam hedrsı beklıyorum o geldığınde ıkısını beraber takıcam ondan sonra daha ıyı bellı olur ne olup bıteceği aam hedrslı s2k ıle hedrssız s2k nın 5 ve 6 vıteslerı arasında ucurum var :)
Valla bujılerı değiştirdım dıf. yağı ve motor yağını değiştirdım bu bakımı yaptım başkada bır şey yapmadım her gece cıkıp gazlamak dışında :)
Herkese Tesekkurler tekrar arkadaşlar bende ozlemişim roll yapmayı ama bu s2k da sokulcek birşey yok ona canım sıkılıor ahaha :)
maşallah tosunlar :D arabalara değil ama size :D
Topla ne kadar m3 varsa adaletı yapmaya gelıyorum ahahah
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...60_87856_n.jpg
eskilerden ama olsun ıdare et :)
maşallah çok keyifli olmuş :)
Maşallah Kazasız ßelasız çok güzel deneme olmuş
ya şu fotoya bi zoom yaparmısınız biz yekta ile orda plakaya ziktir çekiyoz normalde :D:D:D
hem fotoda ben varım bulundugum heryere güzellik saçıyorum :D:D:D
memette heryere koyuyor bu fotoyu hiç dikkat etmedi bunca zamandır nah çekiyoruz orda plakaya ahdfgsahjsa
no comment :D
Aha bnm bildigim yekta kalmaz bu lafin altinda ;)