maşallah maşallah ;)
Printable View
maşallah maşallah ;)
Çok keyif alarak izledim. Çok güzel yarış olmuş. Maşallah her iki araca da. SUS s2000' nin tipi çok güzel. Allah nazarlardan saklasın.
Oha lan çok güzel valla maşallah, zevkle izledim :)
Mehmet bakım olarak bir şeyler yaptın mı la arabaya, sadece gazlamayla mı düzeldi gidişi :D
maşallah çok keyif alarak izledim..zaten bu iki ismin denemelerini keyifle izliyorum :)
Maşallah... Harika deneme olmuş, güzel video.
Kazasız belasız.
vayyy kankilerim:D maşşallah size gene hızlısınız yakışırr...
maşallah arkadaşlar allah nazarlardan korusun sizi....
Her vitesten sonra bir ep3 bir s2k geçiyor harbi kafa burun olmuş vallahi :D iki aracada maşallah çok eğlenceli olmuş :)
Ya bu böyle olmaz renk gelsin konuya..
Bence s2k basmamış.. :D :D
2 kanka beraber gazlıyolar ne kadar güzel bi olay tebrikler arkadaslar aracların masallahı var .
super vıdeo olmus masallah ıkısınede
Son zamanlarda izlediğişm en güzel typer s2k mücadelesi. Tebrikler maşallah.
Kocaman bir MAŞALLAH...
Enes Allah nazarlardan saklasın kardeşim, aracın harika yürüyor.
SUS S2K ya da maşallah diyelim. harika bir deneme olmuş. Özledim bende gazlamayı :(
maşallah iki aracada
Maşallah araçlara cok keyifli bir video izledim .Kazasız belasız sürüşler .
Araçlar maşallah :)
2 aracada maşallah 2 ye 2 denemelerde s2k daha avantajlı bunu daha önce çok denedik eğer mehmet headrs takarsa 5 e attıkları anda s2k one çıkıcak ve 6 da 1 boydan fazla açılmış olacaktır headrs olmadığı zaman s2k 5 attığında yığılıyo duruyo resmen s2k ların 5 ve 6 yarı gerçekten kuvvetli ayrıca kafayı da yere iyice bastığınızda aerodinamik olarak s2k type R ı eziyo type R çok daha fazla rüzgar topladığından kalıyo 2nizinde eline ayağına sağlık kazasız belasız
maşallah araçlarınıza güzel deneme olmuş
Maşallah iki araçta güzel gitmiş :)