hey maşşalah ne yürümüş böyle yaa ayagına gaz pedalına saglık süper bir çekim olmuş devamını bekleriz diyecem ama hayabusadan sonrası ne olur ki :D
Printable View
hey maşşalah ne yürümüş böyle yaa ayagına gaz pedalına saglık süper bir çekim olmuş devamını bekleriz diyecem ama hayabusadan sonrası ne olur ki :D
benim için hiç sıkıntı yok amac dosluk içinde denemek tanışmak olsun
farketmez hareket eden her şeyle denerim
Hey masallah :)
Emeklerin karsılıgı bir bir alınıyor :)
bakın bi cümle vardır ulaşamadığı ciğere mundar dermiş geik yapomayın he böle dediniz 1000rr dediniz süremedi 600 lükler sürülmedi 1300 lükler 2 tanebirdensürülmedi beyler kendinizi kandırmayın hızlı aksini idda ediosanız buyurun ankara orda numaramıda vaerim aarayın konuşalım programımızı yapıp yolda deneyelim HAAA yosa öle bi idddaniz susun izleyin bakın 2 teker terbiyecisi :)
Konuyu yine kitlemişler ne güzel eğleniyorduk:)
İkinci videoda bir an gerçekten basarken direksiyonu toparlayamayacağını düşündüm çünkü inanılmaz bir şekilde koptu araba.Ama sen gene konuşturmuşsun şöförlüğünü.Ne diyelim;TEBRİKLER =)
2. VİDEODA Kaçta başlandı ilk videoda sanki daha cabuk geçilmişti gibime geldi..
2 de daha çok sarmışgibi geldi bana hep 3te basıolar:D
tebrikler belgeseli yapılacak araba
abi nasıl bişi bu saka gibi :D bukadar kısa surede 350 yapmak hayabusa gecmek saka gibi...helal olsun tebrik ederim gordugum en gusel video...
Maşallah !
zaten 2 de kalkınca direkt olarak lastik dumanından araba gözükmüyorki!!!!!!
Hem İsmail Çam'ı, hem Alpaslan Yavuz'u, hemde Selim Tiritoğlunu ayakta alkışlıyorum. Msupranın başarısının yanında önemli olan bir şey daha var, o da tüm katılımcıların 350 km'ye çıkan hızlarda araçlarını kullanmaları ve bu riski almalarıdır. Hepsini can-ı gönülden tebrik ediyorum.
süper tebrikler