hey maşşalah ne yürümüş böyle yaa ayagına gaz pedalına saglık süper bir çekim olmuş devamını bekleriz diyecem ama hayabusadan sonrası ne olur ki![]()
hey maşşalah ne yürümüş böyle yaa ayagına gaz pedalına saglık süper bir çekim olmuş devamını bekleriz diyecem ama hayabusadan sonrası ne olur ki![]()
benim için hiç sıkıntı yok amac dosluk içinde denemek tanışmak olsun
farketmez hareket eden her şeyle denerim
msupra
msky
Hey masallah
Emeklerin karsılıgı bir bir alınıyor![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bakın bi cümle vardır ulaşamadığı ciğere mundar dermiş geik yapomayın he böle dediniz 1000rr dediniz süremedi 600 lükler sürülmedi 1300 lükler 2 tanebirdensürülmedi beyler kendinizi kandırmayın hızlı aksini idda ediosanız buyurun ankara orda numaramıda vaerim aarayın konuşalım programımızı yapıp yolda deneyelim HAAA yosa öle bi idddaniz susun izleyin bakın 2 teker terbiyecisi![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
İkinci videoda bir an gerçekten basarken direksiyonu toparlayamayacağını düşündüm çünkü inanılmaz bir şekilde koptu araba.Ama sen gene konuşturmuşsun şöförlüğünü.Ne diyelim;TEBRİKLER =)
2. VİDEODA Kaçta başlandı ilk videoda sanki daha cabuk geçilmişti gibime geldi..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
2 de daha çok sarmışgibi geldi bana hep 3te basıolar![]()
www.drecu.com
www.drecu.com
abi nasıl bişi bu saka gibibukadar kısa surede 350 yapmak hayabusa gecmek saka gibi...helal olsun tebrik ederim gordugum en gusel video...
zaten 2 de kalkınca direkt olarak lastik dumanından araba gözükmüyorki!!!!!!
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
Hem İsmail Çam'ı, hem Alpaslan Yavuz'u, hemde Selim Tiritoğlunu ayakta alkışlıyorum. Msupranın başarısının yanında önemli olan bir şey daha var, o da tüm katılımcıların 350 km'ye çıkan hızlarda araçlarını kullanmaları ve bu riski almalarıdır. Hepsini can-ı gönülden tebrik ediyorum.
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)