kanuni seyhan ownz :D
Printable View
kanuni seyhan ownz :D
Helal olsun vallahi, daha da fazlasını bekliyoruz ;)
1.http://www.youtube.com/watch?v=38Vn451feyI&feature=user
2.http://www.youtube.com/watch?v=TYkxDBcHGqY[/QUOTE]
en son yuklenenler
herkese tessekkurler
Tebrikler.Allah kaza bela vermesin.Aşırı hızlı :)
Masallah,cok guzel gidiyor..ailecek yeni videolar bekliyoruz:) darısı hepimizin basına:p
hayabusalar tsubasa olmus valla:D:hahaha:
tebrikler...
tebrikler:)
Muazzam! Tebrik ederim.
ayrıca trafiğe kapalı ve trafiğin seyrek olduğu yolları seçtiğiniz için de teşekkür ederim:)
Maşallah çok iyi :D
ya benim anlamadığım yanlış görmüyorsam yada gözlerim bozulmadıysa iki hayabusacı beylerin üstünde yarış kıyafeti var şimdi bu beyler bu kıyafetleri giyicek kadar yada giymeyi düşünecek kadar profesyonellerde motoru kullanıcak kadar değillermi, yada hayabusa çok kolay motor baksanıza kim kullansa beyenmiyorlar herkes daha iyi kullanıyor demekki.
hey maşşalah ne yürümüş böyle yaa ayagına gaz pedalına saglık süper bir çekim olmuş devamını bekleriz diyecem ama hayabusadan sonrası ne olur ki :D
benim için hiç sıkıntı yok amac dosluk içinde denemek tanışmak olsun
farketmez hareket eden her şeyle denerim
Hey masallah :)
Emeklerin karsılıgı bir bir alınıyor :)
bakın bi cümle vardır ulaşamadığı ciğere mundar dermiş geik yapomayın he böle dediniz 1000rr dediniz süremedi 600 lükler sürülmedi 1300 lükler 2 tanebirdensürülmedi beyler kendinizi kandırmayın hızlı aksini idda ediosanız buyurun ankara orda numaramıda vaerim aarayın konuşalım programımızı yapıp yolda deneyelim HAAA yosa öle bi idddaniz susun izleyin bakın 2 teker terbiyecisi :)
Konuyu yine kitlemişler ne güzel eğleniyorduk:)
İkinci videoda bir an gerçekten basarken direksiyonu toparlayamayacağını düşündüm çünkü inanılmaz bir şekilde koptu araba.Ama sen gene konuşturmuşsun şöförlüğünü.Ne diyelim;TEBRİKLER =)
2. VİDEODA Kaçta başlandı ilk videoda sanki daha cabuk geçilmişti gibime geldi..
2 de daha çok sarmışgibi geldi bana hep 3te basıolar:D
tebrikler belgeseli yapılacak araba
abi nasıl bişi bu saka gibi :D bukadar kısa surede 350 yapmak hayabusa gecmek saka gibi...helal olsun tebrik ederim gordugum en gusel video...
Maşallah !
zaten 2 de kalkınca direkt olarak lastik dumanından araba gözükmüyorki!!!!!!
Hem İsmail Çam'ı, hem Alpaslan Yavuz'u, hemde Selim Tiritoğlunu ayakta alkışlıyorum. Msupranın başarısının yanında önemli olan bir şey daha var, o da tüm katılımcıların 350 km'ye çıkan hızlarda araçlarını kullanmaları ve bu riski almalarıdır. Hepsini can-ı gönülden tebrik ediyorum.
süper tebrikler
Maşallah . Süper olmuş kazasız belasız .
tebrikler , maşallah .
ikincisinde biraz daha geç başladım
amacım daha yüksek süratte yanlarından geçmekti istedigimde oldu
yaaa acayip gururlanmaya başladım tüşekkür ederim
Selim Bey'i, Alpaslan Bey'i, ve İsmail Bey'i kutluyorum. Daha önce sadece dışarıda gördüğümüz bu tür teknik ilerlemeyi ülkemizde gösterdikleri, ve bunu da kendileri muazzam risk almalarına rağmen, başkalarını tehlikeye atmadan gerçekleştirdikleri için de ayrıca teşekkür ediyorum. Her iki tarafın da fanatikleri olacaktır, önemli olan dostluğun öne çıkması, denemeyi yapanların daha sonra el sıkışarak ayrılması, hatta daha da iyisi birlikte biryerlere oturmaya gidip denemeyi konuşabilmesidir...
Yeri gelmişken, keşke bu tür denemeler için uygun kapalı alanlarımız olsa, veya en azından yurtdışındaki gibi bir hafta sonu için güvenlik önlemleri alınarak eski havaalanı pistleri kiralanabilse. Örnek olarak çok az hareket gören Kastamonu, Selçuk , envai THK tesisleri vs gibi pistler var, senede birkaç gün böyle organizasyonlar yapılsa, TOTB gibi hem "time attack" hem "drag" hem de "top speed" denemeleri olsa güzel olmaz mı? ;)
Çekirdek bitti izleye izleye hehe
+rep, emeğe saygı, helal olsun:)
tebrikler msupra gücü ortada video anlatyoo keski arkadan bitanede motorun üzerine bir camera takilmis olsaydi cok güzel kareler olurdu masallah diyelim
msupra cok ii gidior fakat yüksek maliyetli bir arabayla bile 15 bin ytllik motorların 250e kdr nası gittiği ortada tebrikler msupra ve hayabusacılara