öncelikle tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. evet yorumlarda da söylendiği gibi başta topkapı savaş motorsport ( savaş usta) olmak üzere bu aracın yapımında emeği geçen DR. Ecu ( özgün ), Ecufast ekibi ( erdem-alper ), miniks kardeşler ( hilmi-ahmet ), kardeşim bertan ( maxiboost ), kardeşim cem (cem), ve aracı hazırlayan yiğit'e emeklerinden dolayı tekrardan teşekkür ederim.
ben aracı kullandığım dönemde çok keyif aldım şimdide yeni sahiplerinin keyifle iyi günlerde gazlamasını diliyorum![]()
masallah,emegı gecen herkesın ellerıne saglık,Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın shero..yenı sahıbınıde 2012 rpmraceevents a beklerık artık...ısmını sımdıden yazdım tum yarıslara![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
savaş ustanın ellerine sağlı...k maşallah
herkese cok tşk ederiz bugün yarin artık cıkarıcaz arabayı .
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
araç çok güzel olmuş fakat kayıp güç konusuna dikkat etmenizi öneririm.
212 HP teker gücünün 278 HP krank gücüne dönmesi önden çekişli araba da pek mümkün görünmüyor. Önden çekişli araçlarda bu kayıp genelde en fazla % 10 -15 aralıgındadır.
Maşallah DBS ye
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)