User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
148 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: HOT night istanbool +18

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok deneyemeyizde 200 kg nerden geldi anlamadim ztn 200 kg le hafiflersen ne mehmetin s2k kalir ne fn2 typer kalir

Bu arada sem biraktiginda bir 4-5 boy vardi sanirim videosu varmis isterse koyabilirim yani sen bilirsin
    Ben 145 kg ım 60 kg da tesisat var. Arabadaki arkadaşlar 90 ar kg vardır. sende 2 kişi 90 ar kilo olsanız 200 kg fark var demektir. 4 boy ben hatırlamıyorum ama ne diosan doğrudur. Bide korna kurnazlığı yapmasaydın keşke. Ağır olduğumu bildiğin halde geçtim ama yinede geçerdim dedikten sonra bi daha denemem ne demek oluo ben onu anlamadım. Geçerim diye iddian varsa ağırlıklar eşitlenir denersin geçersin.
    IN BOOST WE TRUST

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok deneyemeyizde 200 kg nerden geldi anlamadim ztn 200 kg le hafiflersen ne mehmetin s2k kalir ne fn2 typer kalir

Bu arada sem biraktiginda bir 4-5 boy vardi sanirim videosu varmis isterse koyabilirim yani sen bilirsin
    kesiyorum kanka videoyu şuan, youtube a atarım birazdan. Mehmetçim saol kardeşim denemeler için ben çok zevk aldım cem uzman aynı şekil sanada
    TeamPASAOGLU

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 145 kg ım 60 kg da tesisat var. Arabadaki arkadaşlar 90 ar kg vardır. sende 2 kişi 90 ar kilo olsanız 200 kg fark var demektir. 4 boy ben hatırlamıyorum ama ne diosan doğrudur. Bide korna kurnazlığı yapmasaydın keşke. Ağır olduğumu bildiğin halde geçtim ama yinede geçerdim dedikten sonra bi daha denemem ne demek oluo ben onu anlamadım. Geçerim diye iddian varsa ağırlıklar eşitlenir denersin geçersin.
    kendi şahsi fikrim abicim bence deniyipde geciliyosanıs tesisatsıs vb şeyleri söküp deneyeceksins.yada 2-3 kişiyi arabanısa almıycaksınıs. gecildikden sonra kilom vardı tesisatım vardı kimse bunlara bakmas (bi türlü seninlede deneyemedik bu arada)maksat keyif almak bence. saygılar...

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yaa alper sen 145 kilo isen o senin sorunun tesisatla geziosan zevk meselesi oda senin sorunun burda bni ilgilendiren tek sey yanindaki +1 kisi, denemem dememin olayida haftaya askerim ugrasama deneme vs ile bn ztn ole her hafta denemeye gelen adam deilim yani

He bidr senin hesaba 2 boy gecildim diosan min 200 kg agirim diosan 10 boy hizlanirsin bnide 7-8 boy gectin dielim mehmete 4-5 boy serhat fn2 yide arkana alirsin heralde

Bu arada verdigim ornekteki arabalar arkadaslarimin die verdim yani senin hesabinin yanlisligini anlatmak icin onlarda kusura bakmasinlar

Ama sen diosanko bm ztn onlari gecerim o kadar ztn senle denememize gerek yok ne bgn ne yrn bir mini hicbir zmn o kadar hizli olamaz
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesiyorum kanka videoyu şuan, youtube a atarım birazdan. Mehmetçim saol kardeşim denemeler için ben çok zevk aldım cem uzman aynı şekil sanada
    Ok knka link atarsin pm den bende bilmiorum tam sonucu izler bakariz
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle bir durum var ben o akşam Ataşehir e denemeye çıkmadım. Şafakla Hulki ile laflamaya çıktık. Sonra Özgünler geldi. Gelsenize dedi. Olm ne işimiz var don lastiği oluruz dedik. Olm izlemeye gelin dedi. Bizde izlemeye çıktık. İlk başta 5 kişi benim araba ile çıkacaktık sonra Hulkide arabayı aldı 2 araba çıktık. Maksat tamamen izlemekti. İzlerken Cem deneyelim mi dedi çıktık 3 kişiyiz ama olur dedik. Geçti OK ama çıkıpta buraya geçtim yine geçerim biraz komik. Benim kilom benim sorunum Ok o zaman hafifletirsemde senin için sıkıntı yok. Ben arabayı 90kg bir arkadaşa veririrm arabadan da Sub ile stepneyi atarım. Normal kilosuna gelir araba ondan sonra isteyen araba ile denerim. Benim ne SUS ile nede BS ye bi giderim yok. BS bana özelden mesaj atmıştı körfezden önce ok dedim telefon numaramı verdim bi daha dönmedi. Denemek istemeyebilir bişey diyemem.
    IN BOOST WE TRUST

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla uzman biz zevkine gazladik kanka bizde mazeret olmaz ben hoc kimseye demiyorum bile bende sadece filtre egsoz var diye amac eglenmek degilmi ben demiycegimi bildigim icin olhani mesela ibooya pasladim roling icin otobana cikiyorsam herkese satis yaparim umursamam )
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusura bakmayın ama benim arabama ait videoyu lütfen hiçbir yerde yayınlamayın. Geçsemde geçilsemde eşimde bu arabayı kullandığı sürece video konmasını istemiyorum. Ben yokken yolda ona salça oluyorlar canımız sıkılıyor.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İide sıkıntı şu ben denemeye çıkmadım. İzlemeye çıktım. Roll içinde kimseyi arabamdan indirmem. Zaten indireceğimde bir yer yok.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle bir durum var ben o akşam Ataşehir e denemeye çıkmadım. Şafakla Hulki ile laflamaya çıktık. Sonra Özgünler geldi. Gelsenize dedi. Olm ne işimiz var don lastiği oluruz dedik. Olm izlemeye gelin dedi. Bizde izlemeye çıktık. İlk başta 5 kişi benim araba ile çıkacaktık sonra Hulkide arabayı aldı 2 araba çıktık. Maksat tamamen izlemekti. İzlerken Cem deneyelim mi dedi çıktık 3 kişiyiz ama olur dedik. Geçti OK ama çıkıpta buraya geçtim yine geçerim biraz komik. Benim kilom benim sorunum Ok o zaman hafifletirsemde senin için sıkıntı yok. Ben arabayı 90kg bir arkadaşa veririrm arabadan da Sub ile stepneyi atarım. Normal kilosuna gelir araba ondan sonra isteyen araba ile denerim. Benim ne SUS ile nede BS ye bi giderim yok. BS bana özelden mesaj atmıştı körfezden önce ok dedim telefon numaramı verdim bi daha dönmedi. Denemek istemeyebilir bişey diyemem.
    hehe alper geçersen geç hacı abi sıkıntı yok ama sende bizim arabayı yaptın çaydanlık

200 kilo fazlam var diince nerdyese bnm kilolarda adamlarla dolu megane rs 5 kişi ben bnm arabada 2 kişi megane ı az bişi geçebilioz hesabına geliyor

yani o kadarda deil elimizi vicdanımıza koyalım
    Team PAŞAOĞLU

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehe alper geçersen geç hacı abi sıkıntı yok ama sende bizim arabayı yaptın çaydanlık

200 kilo fazlam var diince nerdyese bnm kilolarda adamlarla dolu megane rs 5 kişi ben bnm arabada 2 kişi megane ı az bişi geçebilioz hesabına geliyor

yani o kadarda deil elimizi vicdanımıza koyalım
    artık askerde landlarla roll yaparsın cem gider ayak gene bulaşdın roll ıslerıne

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla uzman biz zevkine gazladik kanka bizde mazeret olmaz ben hoc kimseye demiyorum bile bende sadece filtre egsoz var diye amac eglenmek degilmi ben demiycegimi bildigim icin olhani mesela ibooya pasladim roling icin otobana cikiyorsam herkese satis yaparim umursamam )
    aynen mehmet düşün ben dün herkesle herkesle denerken size yeştielim die 220 ile geldik yolu egt min 700 de daha rollinge başlarken düşün yani

ama zevktir yani geçsen nolur geçilsen nolur bunlar bahane edilmez

ama mesela nazımın geçtiğim adamlar vardır serhat yada tamer arabayı soğturum 30 dk gel deneyelim derim ilk denemede sonuç neyse onu geçerli sayarım pek hoşlanmasalarda bu durumdan yapcak bişi yok

bide akşam sanada dedim ya ilk başta okhanda yanında sandım ilk 2 denemde moralim bozulmadı değil
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık askerde landlarla roll yaparsın cem gider ayak gene bulaşdın roll ıslerıne
    haha yok kanka geçildiklerimizi tebrik ettik alperi geçer gibi olduk oda problem oldu
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem zevkine bastık ben buraya geçmedin demedim. 4 boy dedin ona da eyvallah. Arabanada maşallah güzel gidiyor. Geçtim demenede bişey demem onada eyvallah geçmedin değil ama hafif olsada geçerdim dediğin zaman işin resmi değişiyor. Ben miniyi çaydanlık yapmadım ama sen Megane ı o pozisyona sokmaya çalışıyorsun.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haha yok kanka geçildiklerimizi tebrik ettik alperi geçer gibi olduk oda problem oldu
    Geçer gibi olmadın geçtin kardeşim.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem zevkine bastık ben buraya geçmedin demedim. 4 boy dedin ona da eyvallah. Arabanada maşallah güzel gidiyor. Geçtim demenede bişey demem onada eyvallah geçmedin değil ama hafif olsada geçerdim dediğin zaman işin resmi değişiyor. Ben miniyi çaydanlık yapmadım ama sen Megane ı o pozisyona sokmaya çalışıyorsun.
    yok abi ben öle pozisyona sokmadım benm demek istediğim sadece dün atıorum yanyana geldik ya sen dedin 3 kişiyiz ok dedik sonra basalım hani arkadaki biri yada önde oturan biri senin yanında olmasada ben geçerdim gibi geldi bana bnm demek istediğim o

ama senin kilon yada tesisat olup olmaması ona ben birşeyi diememki yani burda tek olay tesisat gibi kalıo sonuçta bende 99 kiloyum mehmeh yada serhat belki 70 kilo yada atıorum enes ba typer 50 kilo diolar ya yani herkesin kilo vs durumları farklı

yukarıda ilk yazdığım gibi bnm hesabım yanyana geldiğimizde +1 kişi hesabı için gerisi için birşey iddia etmiorum bnmde eksiklerim var ztn sırf dönemediğim devirden 8-10 hp kaybım vardır artık askerden gelince bakarız inş seninde varsa tamamlarsın tam net orataya çıkar hangisi hızlı
    Team PAŞAOĞLU

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara güzel ve eğlenceli bir gece olmuş mehmet özellikle s2K maşallah ok gibi çok can yakacağa benziyor ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem ben ciddi olarak denemeye çıkacak olsam inan kendim çıkmam bizim Boraya veririm arkadan da sub ve stepneyi çıkarırım ki yinede en az 20 kg fazlam var 2 koli brownbread yalıtımı ve anfileri sökemeyeceğim için. Sende araba da tek olsan sence o zaman sen mi geçersin yoksa benim megane mı geçer? Bak ben arabayı sökmekten bahsetmiyorum arabayı sadece normal kgda kullanmaktan bahsediyorum ki Bora dediğim adamda 90 kg. Mami ya da Enes gibi jokey değil.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HLK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.si vitesler hiç uymadı, 2.si 225 lastiklerle de rolling spec olmadığı ortada zaten aracımın. Sen 2de 70ten basarken ben olduğum yerde sayıyodum.. Neyset üm araçlara maşallah çok keyifli bi geceydi
    hulki ben bu denemeyi ciddiye bile almadım ses olsun diye video koydum. senden bir vites yukardan basıyorum ve lastiklerim kumho en az 4-5boy bende sarıyorum zaten , ben haala piknik spec 0.7 basınçla gazlıyorum. rekabet hırs yapmıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)