Ben cemle denedim fark ortada bana Yektadam baska tutanbilecek mcs varsa buyursun gelsin nazar boncugu takalimherkes cemin arabasinin nasil gittigini benden kistas alabilri
![]()
aracın setupı nedir bilmiyorum bile sıkıştırma ne turbo ne vs vs
ama çok fırın ekmek yemesi lazım orası kesin![]()
denerim aren hatta gelsinler bu akşam deneyelim,ben hiçbir zaman en hızlı olma peşinde deilimki ztn yektala denedim sadece bgnüne kdar
şimdi ben mehmetle denedim 2 de 80 de 3 boy geçildim dielim sen geçiomusun s2k yı 80 den basınca geçiosan tebrikler geçemiosan
ben senin arabanın cumhurdayken yekta ile denemsini biliorum ve benimde yekta ile denemesini biliorum o yüzden olayda el yumruğu-balyoz ilişkisi yok gayet net durum
he ama arabana bişi yaptıysan koltuk sökcem onu bunun yapcam vs diodun ona bişi demem ben bugünden öncesi için konuşuorum
ayrıca geçilsemde sıkıntı yok dediğim gibi ben ztn hiçbir zmaan kapak vs yapmıycam ztn![]()
Team PAŞAOĞLU
ayrıca tekrar diorum ben alpere seni delerim ederim vs bişi demedim
dün akşamki haline göre o arabada sağda oturan yada arkada oturan birisi inse yine geçerdim dedim ama tesisat varmış o varmış ben bilmiorum ben akşamki denememe göre konuştum bunu alperde kabul eder ztn
he tabi hızlıysa ne güzel adam emek harcıo hatta yarın bile sanırım özgünlerin orda emek harcayanın gider sıkıntı yok çok daha iide olur inş
Team PAŞAOĞLU
Mikistirme abiyoksa hulki de takilmiyo gecmis masallah dendi bitti keske o devirdede deneseydiniz muhabbeti sc gecer degil abi ben don lastigi vidyolar sevmiyorum bnde bi rx8 audi a4 2.0T videolari var bak kafa burun atyarisi yurek dayanmiyo onlar kendilerini biliyolar batikan panpam la ogulcan
![]()
Ben zaten oraya izlemeye geldim kafamda denemek olsaydı farklı şekilde gelirdim..Hırs yapsam denemeyi ciddiye alsam istediğim viteste devirde bastırırdım seni, sen de biliyosun ki deneme sırasında ve sonrasında tek bi laf bile etmedik .. Benim rollingle filan işim olmaz.. Eğer olsaydı zaten video falan filan olmazdı heralde ortada
Madem ses diye koydun videoyu biz de farkına varsaydık da çekildiğimizi biraz da görsellik katsaydık videoya
+18 ve amaçsız spec. lafını foruma çok fazla takılmadığımdan dolayı o dili bilmiyorum, anlayamadım demek istediğini
Arabana da maşallah alana hayırlı olsun şimdiden ..
Biraz görsellik katalım ortam şenlensin
P.S : Bu arada Alper Abi, araban hakkaten başarılı.. içinde 3-4 kişi normal boyutlarda olmayan en az 100’er kilo adamlara ragmen iyi gidiyor![]()
Cem ben arabama zevk ile biniyorum zaten. Bak bi sürü hızlı araba izlemeye yanıma 2 kişi alıyorum. Ama iş inada bindi mi kusura bakmada bu kilo ile neden ciddi denemelere çıkiim. Geçilicem üzülücem bide ondan sonra millet lafını edecek megane yürümüyor diyecek daha da üzülücem. Onun yerine veririm düzgün kullanabilecek makul ağırlıkta birisine ki bak ne diyorum mami ya da enes gibi jokey e değil. 90 kiloluk adama. Sökerim FAZLA ağırlıklarımı arabamı normal kilosuna getiririm. Ondan sonra geçerim geçilirim fark etmez. Bu işin sonu yok kimi geçersem geçiim eninde sonunda birisi geçecek beni. Bi de şu var ben bu motora ne takarsam takiim K20 turboyu geçemez.
IN BOOST WE TRUST
kanka bari sen yapma ben bilinçli adamsın beni tanımayan adamsın ortalık .ikiştirmk için konuştğumu gördünmü hiç
ztn mehmet hızlı ben o gün mehmetlere yetişicem die sürekli 200 üzeri gittim paralı yol bağlantısında gişeden geçer geçemzde bismillah mehmetle denedim sen kapaksız mini nasıl ısınır bilirsin ben 80 e kitlediğimizde daha basmadan egt 700-720 gibiydi
yani öle hemen kopmaz olmayabilirdi araba soğuk olsa
ztn 3 de denedik öle kopma olmuyor 2 deki gibi
ztn ok 1 boydan fazla geçsin 2 olsun hadi 3 olsun ztn normal deilmi emek harcadın sende sonuçta neden gitmesin
ben dediğim gibi kimseye *** atmam herkese maşallah biz mehmetle 80 de bastık 230 a kadar arende denemiştir 80 de s2k larla geçtiyse ne mutlu hepmiz seviniriz tabiki miniciyiz sonuçta
Team PAŞAOĞLU
yaw abi ben senin için demedim şöför olaynı kendim için dedim nie görkeme verim die bnm bakış açım yani sen verirsin bence doğru değil yani senin araban ama sonuçta sence doğru olabilir ruhsat senin üzerine beni ne ilgilendirir
bnm o lafım dün geceki pozisyon içiydi sen benim ne demek istediğimi anladıysan sıkıntı yok
Team PAŞAOĞLU
güzel denemeler olmus ama 200 sx roll arabası olmadığını önemle belirtiyim yazılanları okudum bende 30 r 200 sx sahibi olarak dezavantajımız cok patinaj ve ben arabamda 265/35/18 kullanmam rağmen 2 vitesim bos patinaj roll için 200 sx en az 3 viteste ve nitto gibi bi lastıkle denemesi lazım nacizane fikrim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)