User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
148 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: HOT night istanbool +18

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben cemle denedim fark ortada bana Yektadam baska tutanbilecek mcs varsa buyursun gelsin nazar boncugu takalim herkes cemin arabasinin nasil gittigini benden kistas alabilri
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200 sx in muharremi geçebilme gibi bir lüx ü yok beyler yani kendinizi kandırmanın bi manası yok
    200sx 1.1 peak 0.9 cont olarak basıncta çalışıyo. Çok daha fazlasını açıp daha agresifleşebilir arac aslında speclerine göre. TH typeR ın speclerini bilmiyorum ama 2sinin arasında çekişme olamicağı anlamına gelmez bu bence

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın setupı nedir bilmiyorum bile sıkıştırma ne turbo ne vs vs

ama çok fırın ekmek yemesi lazım orası kesin

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar parcadan kastin nedir kankacim yarin bkm s2k ile dener misin sen bi gorelim ne yurudugunu artik sen yokken birak su arabani birine deniyelim yada denedigin arabalarla bi deniyelim ben gelince sen daha el yumrugu yemedginden kendini balyoz saniyosun yani sen enjektor egzantrik yapsan bide port polish 4 boy gidicen bana yani bakkal hesabi senin spec simdi anca 1 boy atabiliyosam ya bi kendine gel cem sagsaglim git gel askerede
    denerim aren hatta gelsinler bu akşam deneyelim,ben hiçbir zaman en hızlı olma peşinde deilimki ztn yektala denedim sadece bgnüne kdar

şimdi ben mehmetle denedim 2 de 80 de 3 boy geçildim dielim sen geçiomusun s2k yı 80 den basınca geçiosan tebrikler geçemiosan

ben senin arabanın cumhurdayken yekta ile denemsini biliorum ve benimde yekta ile denemesini biliorum o yüzden olayda el yumruğu-balyoz ilişkisi yok gayet net durum

he ama arabana bişi yaptıysan koltuk sökcem onu bunun yapcam vs diodun ona bişi demem ben bugünden öncesi için konuşuorum

ayrıca geçilsemde sıkıntı yok dediğim gibi ben ztn hiçbir zmaan kapak vs yapmıycam ztn
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca tekrar diorum ben alpere seni delerim ederim vs bişi demedim

dün akşamki haline göre o arabada sağda oturan yada arkada oturan birisi inse yine geçerdim dedim ama tesisat varmış o varmış ben bilmiorum ben akşamki denememe göre konuştum bunu alperde kabul eder ztn

he tabi hızlıysa ne güzel adam emek harcıo hatta yarın bile sanırım özgünlerin orda emek harcayanın gider sıkıntı yok çok daha iide olur inş
    Team PAŞAOĞLU

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200 sx in muharremi geçebilme gibi bir lüx ü yok beyler yani kendinizi kandırmanın bi manası yok
    Abi gecer demedi ki kimse orayi neden atliyosunuz sadece dezavantajli aktarmadan ve devir bandi ile sx i eziyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi gecer demedi ki kimse orayi neden atliyosunuz sadece dezavantajli aktarmadan ve devir bandi ile sx i eziyo
    bende kimse öyle dedi demedim ateşlensin ortalık

cumhur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben cemle denedim fark ortada bana Yektadam baska tutanbilecek mcs varsa buyursun gelsin nazar boncugu takalim herkes cemin arabasinin nasil gittigini benden kistas alabilri
    Bence emg ile dene derim, en az yejta kadar tutunur hatta fazlasi var eksigi yok cok keyifli bir denem olr. cemle denediginiz videoyuda izledim ama hic tutunamamis bence.
    cem 1 boy olayina gelincede bence yaniliyosun emg tahmininden hizli fazla gecer seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende kimse öyle dedi demedim ateşlensin ortalık
    Mikistirme abi yoksa hulki de takilmiyo gecmis masallah dendi bitti keske o devirdede deneseydiniz muhabbeti sc gecer degil abi ben don lastigi vidyolar sevmiyorum bnde bi rx8 audi a4 2.0T videolari var bak kafa burun atyarisi yurek dayanmiyo onlar kendilerini biliyolar batikan panpam la ogulcan

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya cem iyi hos bizim mcs ler caydanlik digilde megane RS de karamursel sepeti degil bise yazarken bi dusun adamlar 3 kisi ve biri Alper yapma 145 kg bide mertle kerem danasi binmis bizim teke tek ver arabani gorkeme ciksnlar hafta ici madem sen denemicen ayiptir su forum ortaminda ates etmlere bitiyorum adam gectin masallah dyo sen sen hafif olsada gecerim diyosun evdeki hesap rolldaki hesaba uymuyo kanka
    Hafifte olsa gecemezdi bende ayni kanaatteyim yani ikiye iki deneselerdi. Tamamen kilolari esitlemek cooper la meg rs arasinda zaten komik olur ama o fark bir kisiyi arabadan atmayla kapanmaz bana oyle hissettirdi.
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazirla boncugumu kim kime takarsa artik boncugu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hazirla boncugumu kim kime takarsa artik boncugu
    hahahha ver gazı ver gazı bide bana diyo

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah tum araclara

edit : AC Cupra nın sahibini tanıyormusunuz ?

yan sitemizdede bi tane beyaz ac varda
    cupranın sahibi benim aracı hangi sitede gördün acaba

HLK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hulki ben bu denemeyi ciddiye bile almadım ses olsun diye video koydum. senden bir vites yukardan basıyorum ve lastiklerim kumho en az 4-5boy bende sarıyorum zaten , ben haala piknik spec 0.7 basınçla gazlıyorum. rekabet hırs yapmıyorum.
    Ben zaten oraya izlemeye geldim kafamda denemek olsaydı farklı şekilde gelirdim.. Hırs yapsam denemeyi ciddiye alsam istediğim viteste devirde bastırırdım seni, sen de biliyosun ki deneme sırasında ve sonrasında tek bi laf bile etmedik .. Benim rollingle filan işim olmaz.. Eğer olsaydı zaten video falan filan olmazdı heralde ortada Madem ses diye koydun videoyu biz de farkına varsaydık da çekildiğimizi biraz da görsellik katsaydık videoya +18 ve amaçsız spec. lafını foruma çok fazla takılmadığımdan dolayı o dili bilmiyorum, anlayamadım demek istediğini Arabana da maşallah alana hayırlı olsun şimdiden ..

Biraz görsellik katalım ortam şenlensin

P.S : Bu arada Alper Abi, araban hakkaten başarılı.. içinde 3-4 kişi normal boyutlarda olmayan en az 100’er kilo adamlara ragmen iyi gidiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem ben arabama zevk ile biniyorum zaten. Bak bi sürü hızlı araba izlemeye yanıma 2 kişi alıyorum. Ama iş inada bindi mi kusura bakmada bu kilo ile neden ciddi denemelere çıkiim. Geçilicem üzülücem bide ondan sonra millet lafını edecek megane yürümüyor diyecek daha da üzülücem. Onun yerine veririm düzgün kullanabilecek makul ağırlıkta birisine ki bak ne diyorum mami ya da enes gibi jokey e değil. 90 kiloluk adama. Sökerim FAZLA ağırlıklarımı arabamı normal kilosuna getiririm. Ondan sonra geçerim geçilirim fark etmez. Bu işin sonu yok kimi geçersem geçiim eninde sonunda birisi geçecek beni. Bi de şu var ben bu motora ne takarsam takiim K20 turboyu geçemez.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cumhur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence emg ile dene derim, en az yejta kadar tutunur hatta fazlasi var eksigi yok cok keyifli bir denem olr. cemle denediginiz videoyuda izledim ama hic tutunamamis bence.
    cem 1 boy olayina gelincede bence yaniliyosun emg tahmininden hizli fazla gecer seni
    kanka bari sen yapma ben bilinçli adamsın beni tanımayan adamsın ortalık .ikiştirmk için konuştğumu gördünmü hiç

ztn mehmet hızlı ben o gün mehmetlere yetişicem die sürekli 200 üzeri gittim paralı yol bağlantısında gişeden geçer geçemzde bismillah mehmetle denedim sen kapaksız mini nasıl ısınır bilirsin ben 80 e kitlediğimizde daha basmadan egt 700-720 gibiydi

yani öle hemen kopmaz olmayabilirdi araba soğuk olsa

ztn 3 de denedik öle kopma olmuyor 2 deki gibi

ztn ok 1 boydan fazla geçsin 2 olsun hadi 3 olsun ztn normal deilmi emek harcadın sende sonuçta neden gitmesin

ben dediğim gibi kimseye *** atmam herkese maşallah biz mehmetle 80 de bastık 230 a kadar arende denemiştir 80 de s2k larla geçtiyse ne mutlu hepmiz seviniriz tabiki miniciyiz sonuçta
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem ben arabama zevk ile biniyorum zaten. Bak bi sürü hızlı araba izlemeye yanıma 2 kişi alıyorum. Ama iş inada bindi mi kusura bakmada bu kilo ile neden ciddi denemelere çıkiim. Geçilicem üzülücem bide ondan sonra millet lafını edecek megane yürümüyor diyecek daha da üzülücem. Onun yerine veririm düzgün kullanabilecek makul ağırlıkta birisine ki bak ne diyorum mami ya da enes gibi jokey e değil. 90 kiloluk adama. Sökerim FAZLA ağırlıklarımı arabamı normal kilosuna getiririm. Ondan sonra geçerim geçilirim fark etmez. Bu işin sonu yok kimi geçersem geçiim eninde sonunda birisi geçecek beni. Bi de şu var ben bu motora ne takarsam takiim K20 turboyu geçemez.
    yaw abi ben senin için demedim şöför olaynı kendim için dedim nie görkeme verim die bnm bakış açım yani sen verirsin bence doğru değil yani senin araban ama sonuçta sence doğru olabilir ruhsat senin üzerine beni ne ilgilendirir

bnm o lafım dün geceki pozisyon içiydi sen benim ne demek istediğimi anladıysan sıkıntı yok
    Team PAŞAOĞLU

nissan200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel denemeler olmus ama 200 sx roll arabası olmadığını önemle belirtiyim yazılanları okudum bende 30 r 200 sx sahibi olarak dezavantajımız cok patinaj ve ben arabamda 265/35/18 kullanmam rağmen 2 vitesim bos patinaj roll için 200 sx en az 3 viteste ve nitto gibi bi lastıkle denemesi lazım nacizane fikrim

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maasallah sus talı ....yıne ortalıgı karıstırdın mehmet

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)