rahat rahat mı sıkıntılı mı :D
Printable View
maşallag araçlara..
Aaa bak araba sahibinin yorumları da burada
Evet sağlıklı videolarla buradan devam edelim.
Araçlardaki specler;
EZN s2000: 2 kişi toplam kilo 180kg
SS Clio RS: 2 kişi toplam kilo 190kg Ama - 10 kg arka koltukları sökük
Denemeler 2. viteste Vtec üstü yapılmıştır. Benim vites atmam halen çok kötü. Oradan rahat 1 boyu daha var arabanın. Herkesin yorumu da o şekilde
Bu videoda 2. viteste Vtec üstü basıyoruz 3. vitesin ortalarında açmaya başlıyorum. Yani RS anca 150 lere kadar yanımda durabiliyor. Sonrası konulu oluyor.
YouTube - EZN s2000 vs SS Clio RS from Lüleburgaz
Burada da ibre 160km lerde ve RS 1-2 boy geride. Sonrası zaten yine konulu
YouTube - EZN s2000 vs SS Clio RS v2
Benim Ss den yana ne gibi bir kuyruk acım olabilir. Kusura bakma o kadar yavaş giden arabam olmadı hiç bir zaman.
Video açılmıyor..
videolar silinmiş maalesef
Ben clio için benzin yakmıyorum diyorum sen ne diosun.
hızlı vites ataymışsında geçseymişsin ss i :)
Kadirin arabasıda problem değil merak etme.
Benim ulu gibi tek ve en hızlı olma gibi bir derdim yok. Aman sen Megane alma Megane cılarında adı kötüye çıkar sayende. Cliocular SS senden kurtulduğundan beri Cliocular adlarını anca temize çıkardılar.
39 SS 068 çıkmıyor, neden benim arabamın plakası cıkmıyor:( :D:D:D:D bu SS'ler hep başa bela oluyor :D
megalomanlıkta da üstüne yok. Renaulta söyleyelimde sana prim versin yaptığın hizmetlerden dolayı. Denemeye araba çıkarmakla prim yaptırdığını sanan senden başkada adam yoktur.
zaten renault fabrikası özel olarak bursada bi clio rs var apaciler gazlıyo al onlaradan namını yap die telefon açtılar sonra sonuç ortada...:) okan SS olarak piyasaya sürdü fiiltre+egzoz ile DAGLARI devirdi barzocum :)
RS'le CRX geçmişler bu mu tartışma konusu?
Benim bildiğim olağan dışı bir konu tartışılır kafa yorulur, burada olağan dışı olan ne?
Ulan ne CRX miş arkadaş millet geçe geçe doymadı, yürümesede adı yetiyor milleti germeye. Efsane olmak böyle birşey olsa gerek.
Ben hiç bi zaman Megane rs e benzin yakmadım panpaaa :D
Cepte derken. Biz daha göremedik o cebi. Denersin geçersin o zaman bakarız. Ama dikkat et o tayyarla ankaradaki Megane 260 a kadar kafa burun gidiyor.
Valla uzak atıp tutmak benim işim değil ama bakıyorum her rs konusunda bişekilde karşılaşıyoruz ve sen direk küçük görüyosun benzin yakmam vs diyosun kpro rbc li ep3 lerle yürüyüşünü görüyorum kıyas yapmayım diyorum ama sen bi şekilde alevlendiriyosun bence bu boş muhabbeti uzatmanın manası yok
benim ep3 ile denememi nereden görüosun videosu var mı benim haberim yok. Gökhan ile karıştırıyor olmayasın. O da GNS ile denedi. GNSden hızlı EP3 zaten ben bilmiyorum. Benim arabamı Clio ile kıyaslama. Gırtlak yükledin 200 den sonra tayyara geçiliosun sonra bana Clio Megane dan daha iyi diosun. Benim arabaya performans için harcadığım para yaklaşık 4000tl. 1400 tl egzost 1000 tl intercooler 300 tl hava filtresi 800 tl RS tuner(yazılımını kullanmıyorum bile)+ Yazılım bunlara işçilikler dahil. Daha yapabileceğim bir sürü şey var ki yapmıyorum. Sadece yazılımla boost u 1 bar peakden 1.5 bar peak e çıkarsam ne fark olur sen tahmin et. Şimdi anladın mı neden Cliolar için neden benzin yakmadığımı. En yüklüsü senin araban 200 e kadar yanımda olsan şu halimle 200 den sonra yine geçicem. Dediğim gibi sen bi tayyar geç video paylaş sonra Megane a sıra gelir.
3 sene önce RS lerin en temizi 15-16 lardayken bu Okan yüzünden hepsinin fiyatı arttı Okan'ı savundugumdan falan değil yiğidi öldür hakkını yeme,herkezi bu Okan uyandırdı
Ben zamanında gerektiği kadar typer videosu ekledim,deneyip eklemediklerimde var seninde denediğin ep3 videon varsa ekle bakalım dediğim gibi uzaktan uzağa aşık atışmasına dönmesin benim arabaya beyin bağlanıyo piston garajda işleri var o arada havalar düzelince kesin gelicez o zaman ak kara belli olur şimdilik konuyu donduralım oke:icon_tup:
Benim için sıkıntı yok bizde bitiririz Nisana kadar. Şu anda zaten istesende deneme olmaz üzerindeki kar lastikleri ile.