senle denedikte o sayılmaz :) dediğiğm gibi sen dou ile denedinmi?? habaerim yok benim denemediğim araba kalmadı diyecek kadar az..
Printable View
sen bilallle deniodun kaaancım neoldu
laaaaa Cheffffff Gel laa gelll DEneyek onu bırak bilal le deneyek
bilal'le cok denemek istedik hazır olduğumu konudada belirttim söledim malesef deniyemedik bende arabamı söktüm stock a cevirdim kısmet yaza draglara yine kendim zevk için araba hazırlıyacağım kısmetse pistte karşılaşırız ALLAH ın izniyle..(o kadar hızlı olabilirsek tabiki)
ekk20 miz ep3lerimiz var s2000 leriimiz var m3 lerimiz varrr gel gel :D
haha kadir abi özgün abi kaldırmış :D :D
owww konu genişlemiş :)
Şu anda k-pro dan sonra YGZ de baya iddialı oldu, eksiklerini halledince daha da iyi olacaktır :D Avrupa yakasında benim yerime de koşturur artık :hehe:
Ben de 2-3 aya kapağı açarım artık arabayı aldığımdan beri aynı setuptayım sıkıldım yetmiyor artık :D
Kadir abinin arabası için iyi gidiyor diyorlar yorum yapmayayım gidişini görmedim ama diğer Clio RS ler tır boyu yer bu Megane rs lerden.
Amacım aşağılamak falan değil, standardı 170 küsür, modlu halide taş çatlasa 190-200 hp olan bir araba
Rakip olarak gösterdiğiniz araba 2.0cc turbo ve minimum 280 hp, öyle ağırlık farkı da etkilemez torktan ötürü
Standart megane rs i geçebilirsiniz, ona bişey demem. Ama Alper abi ile Gökhan abinin arabalarını geçmeniz zor hayal kurmayın plz :)
Bu dediklerim Kadir abinin arabası için geçerli değil, bir iddiada bulunmuyorum en hardcore yapılan clio lradan biri bişey diyemiyorum.
Kanka bu koyacağım video gökhan abi ile olan denememiz ama teke tekte aynı böyle bir fark oluşuyor Alper abi ile bunla kıyaslayabilirsin (kendi de onayladı video başlığında)
O gün denediğimizde arkası sökük diye hatırlıyorum Megane rs in, ama kilo farkı var ona sayıyoruz haliyle yanlışım varsa düzeltiniz
videodaki deneme 2 vs 2 dir
video açılmıyor
Valla arabayi soktugume pisman oldum kadir abi deniycektik ne guzel ama rs in itbli beyinli hali herkezi cok sasirticak ben bundan eminom
valla ben sadece ms li halini merak ediyorum acaba ne kadar fark edicek.
Bu videoları ben sildim bazı özel sebeplerden dolayı. Ama Okan yine Okanlığını yapmış. Tır boyu yediği videoları değil 3 boy yediği ama yine de devam etsek tır boyu olacak videoyu koymuş :) Hadi o videoyu koydun bari devamında yazsaydın da 2 ye 2 eşit kilolarda denediğimizde Bora abi beni tır boyu geçiyordu diye. Defaatkere Kaan da Utku da Ben de AC 106' nın sahibi Hakan Kardeşim de orada Okanın yediği tırlar boyu farka birebir canlı şahit olup söyledikleri halde hala 3 boy yediği videoyu koyan adam sonra bana gelip abi naber diyor :) Nasılsın diyor :) Halimi hatrımı soruyor :) Ama olur mu hiç? Yazar mı hiç Okan yediği o tır boyu farkları :) Hem de kaç kere :) Beni tekrar tekrar denetti o akşam. Bi daha abi bidaha abi nolur abi bi daha abi üçte basalım abi 5 te sıkalım abi. Sonunda arabanın debriyaj ısındı yeter dedim de bıraktım :) Yazarsa madara olur :) Foruma rezil olur :) Nasıl anlatır arkadaşlarına SS RS' in tır boyu yediğini :) Nasıl verir hesabını o boyların sonra :)
Evet Vtec altı basınca EZN normal olarak 2 boy direk geriye düşüyor ve 200 km ye kadar yakalıyor ve 200 km sonrası yine konulu yine konulu oluyor :) Ama işte işin Porno kısmı Okanın işine gelmediği için onun hiç konusu bile geçmiyor :) Eh normaldir :) Söz konusu Okan, Clio RS ve geçilmek olduğu zaman şaşırmıyorum artık. Kimse de şaşırmıyor. Eskiden olsa oturur kırk saat atışırdım ama artık burada biriyle hele ki Okanla atışırken artık utanıyorum.
Okan bak sana bir abi nasihati :) Bak ben zamanında RS i ilk aldığımda bundan hızlısı yok dünyanın en hızlı ve iyi hothatchi diyordum kendi kendime. Aynı senin şimdiki zamanlarındaki gibiydim. Ama ne yaptım ne ettiysem typeR lara karşı bir yere kadar tutunabildim. Ama ne zaman ki s2000 ' e sahip oldum yarıştım yürüttüm işte o zaman anladım iki araba arasındaki o uçurum gibi farkı. Evet çok güzel araba kullanıyorsun. RS leri gerçekten piyasada ismini duyuran nadir insanlardansın :) Ancak hayatta değişmeyen bazı gerçekler vardır. İstediğin kadar fırıldak çevir istediğin kadar farklı açılardan farklı videolar koy bu gerçekleri malesef ne sen ne ben ne de bir başkası değiştiremez. Bak ben de zamanında çok tırmaladım typeR ları geçicem RS le diye ama malesef filtre egzoz ile bu arabanın nefesi bu kadar kardeşim. Fabrikadan ciğerli de olsa nefesi budur ederi de budur. O yüzden gerçekleri kabullen ve bilene hürmet et kardeşim.
Bu forumda inan bana en az senin kadar akıllı ve bu işleri bilen yüzlerce adam var kardeşim. RS' in tayyarın essikibinin ne *** olduğunu, tarihçesini hangi devirde neyi nasıl geçtiğini bilen ve tecrübe eden tonla adam var. Hiçbiri senin kadar ısrarcı inatçı ve iddiacı değil. Bence artık sen de yaşının verdiği olgunluğun gereğini yerine getir ve bazı şeyleri tadında bırak kardeşim. Şu hayatta herşey tadında güzeldir.
Bora ellerine sağlık. Yeni yetmeyiz ya anlayamıoruz. Çocuk hızlı araba görmüş amaç geçmek değil arkasında salya akana kadar seyretmek.
haa diosun ki yani arabanın üzerindeki emme manifoldu ve filtre arabaya güç sağlamıyor bunları direk takınca en az 30 hp alıcam diosun. Kadir bilgisayar oyunlarında bile arabadan parça çıkardığın zaman arabada hp düşüyor bir sizde düşmüyor heralde. Arabayı yapıosunun yapıosun 210 oluyor sonra parça değiştiriosun aldığın parçalar eskisi çıkarılmamış gibi +hp veriyor. Vay be allah aşkına bana da öğretin modifiye işini.
Sana modifiye felan öğretemeyiz ne haddimize ama yaptığın yorumlara açıklama yapalım diyoruz onuda anlamak istemiyosun , yurtdışında yapılmışları var, itb f4r de çok fayda veriyor adamlar birtek beyin ve itb ile 200-205 hp oluyolar...Bende olanları saymayım sadece 13.3 sıkıştırma bile itb ile ne kadar etkili oalcak zamanla görecez...
Clio RS le az bucuk tecrübem var, yozzassport takılabilecek her haltı taktı, 225 HP tekerde aldı, sonra da ilk trackday'de kırdı :) Sağlıklı çıkacak güc 240 HP.
ITB ıvır zıvır ne takarsan tak, uzun strok ve itici yapısından ötürü 8300'ü bir gıdım geçersen kırılıyor. Ha Kadir aracına mekanik itici uygularsa 9000 9500 dönebilir. ITB takınca kesicinin en az 8200 lere kadar uzanması lazım ki egzantrikten ekmek yenebilsin.