Pardon düzelttim at var
Herkze cok tessuker ederım hersey ıcın tanıstıgımza cok cok memnum oldum.. Araclara masallah en onmlı ekıpmanın lastık olduguna kesın karar verdım dıscoII yer daım kadroda yerını alacagını tehmın ettı
Arda abı yuregınden dolayı masallah bır an az kalsın devrılcek dıye korktum arabayı yıkamaya soktuk rahat 2 saat bekledık
Ramazan abı mucızelerın adamıydı bugun her sartta ekurusude ıyı gazcı idi
Bora abı aramızda en sakın ınsandı hıc heyacan yapmadı ama sorentoyu nasıl sapladı onu anlamadık,tufek konusunu acmıyorum bılee
Cızılmesın dıye en korkan Engın abı dal parcalarından dolayı V8 zın gucunu gosteremedı cızıgı gcetık harıta oldu resmen..
Murat abıyı her sartta gene kırletemedık olan benım montuma olmus
Mıtsu asıgı kılıt baturaya gazlarında dolayı tesukkr ederım,hıc zorlanmadı..![]()
Çamur bataklıklar ne kadar ızdırap olsada bayağı eğlenceli geçmiş zaten amaçda o ya zorlu çamur su birikintisi bataklıklardan geçebilmek.Aynı şehirde olup birde 4 çeker güzel bi arabam olsaydı kesin ve net katılırdım valla.
Araçlara maşallah kazasız belasız olsun. Videolar için ellerinize, emeğinize sağlık keyifle izledim.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Baturay değil Batuhanİze düşmezse diye belirttik O lastikle fazlasını kim bekleyebilirdiki ayrıca
Laf söyletmem
bugun diğer arabaların girEbildiği heryerde başarılıydı L200 fazlasıyla
Ayrıca murat abinin çektiği uzun videoda sesini tanımlayamadıım bir kişi gidip L200 alasım geldi diyor dikkatle dinleyiniz
![]()
Walla ben L200' ü gerçekten çok çok beğendim. Zaten beyaz jiplere karşı zaafım var
Cahit olm tüfek mevzusunu açma yine sikortalarım atıyorNeyse sen de tüfekle atış yaptın rahatladın
Bi daha ki sefere daha tenha yerlerde bol bol atış yaptırırım size
Sikinti yok![]()
Yokluğumda yerden yere vurulmuşum şimdi gördümPardonda son yere kadar tık demeyen arabaya öyle rampanın tepesinde kaldı diye bu da yapılmaz ki
![]()
ayrıca tamam batu biraz fazla gaz vermiş olabilir ama o gazla o noktaya ulaşmamıza bir alkışı hakettik diye düşünüyorumbir dahakine asma kilitte takıp gelicem bu sefer vinçsiz çıkarım. bu arada cidden tepede kalınca tırstım hava araba sallanıyor falan yan yatacak diye ödüm koptu
)hatta bir kıvırma itiraf bir arada şey daha söyleyeyim kaldığım rampaya sağdan vurduğumda tam tepe noktasında arabanın önü kalktı ters takla atıcam diye altıma s.çtım gaz kestim, kesmeseydim o kadar kilitle kesin çıkardım
(L200ü bıraktık videosunun son saniyeleri ben altıma s.çtığım saniyeler
![]()
Cidden çok eğlenceli çok güzel bir gündü herkese tek tek teşekkür ederim.
buarada arabalardaki çizikleri dert etmeyin benim pastayla kapanmayacak çizikler boyanması gereken jantlar ve birde daha 24 saatini doldurmadan parçalanan bir lastiğim var![]()
BU MUDUR BUDUR![]()
Onunda annesinin ırzına geçilmişayrıca evet yıkattığımız yeri cahit tarif etsin 15 liraya 'saat uğraştı çocuk
Dün giydiğin gösterilmeyecek bir renkti sanırım hıç çıkartmadığına göreayrıca sadece don değil asma kilidinide al gel tek merkezi kilitle çok zorlandın
![]()
Arda hemen jant lastik oparasyonu bekliyoruz sendenufak jant ve camur lastigi ile senin araba neler yapar dun anladin sanirim.
![]()
maskara ettiler bizi görmüyormusun abi
jant lastikten çok bir araba yapsam daha iyi diye düşünüyorum zevkliymiş bu off road işi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)