User Tag List

Sayfa 2/16 İlkİlk 123412 ... SonSon
299 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İstanbul İkinci Offroad Buluşması Videoları

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon düzelttim at var

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel bi gündür herkese teşekkürler, bora abi o çamura girilirmiydi ya dize kadar çamura girdik senin yüzünden..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o değilde 3 yıldır bindiğimiz sorentoda böyle cevherler olduğunu yeni yeni öğreniyorum abi şilede kumsala girmiştim delikanlılık yapıp batırmıştım çıkarana kadarda baya uğraşmıştım ogün bugündür sorentodan korkuyodum
    Sorento iyi ya. Hele 2007 ve üstü ise o zaman motoru da daha güçlü ve daha torklu. İyi lastikle güzel işler çıkarıyor işte gördüğün üzere Ama L200 gibi bir kilidimiz bilem yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok güzel bi gündür herkese teşekkürler, bora abi o çamura girilirmiydi ya dize kadar çamura girdik senin yüzünden..
    Göki gelmeden balatayı sıyırmış...

Alıntı brutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araçlarla buralardan geçilirmi yahu Bora kaptan Ankaraya uzun gelde ben yaşatayım sana asıl offroad keyfini
    Kanka gelecem bu hafta kısmetse.

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkze cok tessuker ederım hersey ıcın tanıstıgımza cok cok memnum oldum.. Araclara masallah en onmlı ekıpmanın lastık olduguna kesın karar verdım dıscoII yer daım kadroda yerını alacagını tehmın ettı

Arda abı yuregınden dolayı masallah bır an az kalsın devrılcek dıye korktum arabayı yıkamaya soktuk rahat 2 saat bekledık

Ramazan abı mucızelerın adamıydı bugun her sartta ekurusude ıyı gazcı idi

Bora abı aramızda en sakın ınsandı hıc heyacan yapmadı ama sorentoyu nasıl sapladı onu anlamadık,tufek konusunu acmıyorum bılee

Cızılmesın dıye en korkan Engın abı dal parcalarından dolayı V8 zın gucunu gosteremedı cızıgı gcetık harıta oldu resmen..

Murat abıyı her sartta gene kırletemedık olan benım montuma olmus

Mıtsu asıgı kılıt baturaya gazlarında dolayı tesukkr ederım,hıc zorlanmadı..
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çamur bataklıklar ne kadar ızdırap olsada bayağı eğlenceli geçmiş zaten amaçda o ya zorlu çamur su birikintisi bataklıklardan geçebilmek. Aynı şehirde olup birde 4 çeker güzel bi arabam olsaydı kesin ve net katılırdım valla. Araçlara maşallah kazasız belasız olsun. Videolar için ellerinize, emeğinize sağlık keyifle izledim.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cahitarsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Mıtsu asıgı kılıt baturaya gazlarında dolayı tesukkr ederım,hıc zorlanmadı..
    Baturay değil Batuhan İze düşmezse diye belirttik O lastikle fazlasını kim bekleyebilirdiki ayrıca Laf söyletmem bugun diğer arabaların girEbildiği heryerde başarılıydı L200 fazlasıyla Ayrıca murat abinin çektiği uzun videoda sesini tanımlayamadıım bir kişi gidip L200 alasım geldi diyor dikkatle dinleyiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla ben L200' ü gerçekten çok çok beğendim. Zaten beyaz jiplere karşı zaafım var

Cahit olm tüfek mevzusunu açma yine sikortalarım atıyor Neyse sen de tüfekle atış yaptın rahatladın Bi daha ki sefere daha tenha yerlerde bol bol atış yaptırırım size

Sikinti yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yokluğumda yerden yere vurulmuşum şimdi gördüm Pardonda son yere kadar tık demeyen arabaya öyle rampanın tepesinde kaldı diye bu da yapılmaz ki

ayrıca tamam batu biraz fazla gaz vermiş olabilir ama o gazla o noktaya ulaşmamıza bir alkışı hakettik diye düşünüyorum bir dahakine asma kilitte takıp gelicem bu sefer vinçsiz çıkarım. bu arada cidden tepede kalınca tırstım hava araba sallanıyor falan yan yatacak diye ödüm koptu )hatta bir kıvırma itiraf bir arada şey daha söyleyeyim kaldığım rampaya sağdan vurduğumda tam tepe noktasında arabanın önü kalktı ters takla atıcam diye altıma s.çtım gaz kestim, kesmeseydim o kadar kilitle kesin çıkardım (L200ü bıraktık videosunun son saniyeleri ben altıma s.çtığım saniyeler

Cidden çok eğlenceli çok güzel bir gündü herkese tek tek teşekkür ederim.

buarada arabalardaki çizikleri dert etmeyin benim pastayla kapanmayacak çizikler boyanması gereken jantlar ve birde daha 24 saatini doldurmadan parçalanan bir lastiğim var

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VA_VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkezin 4x4 une saglik��eylenceli ve cok yorucu guzel bir gun gecirdik. Bu arada saydim 5 sefer lastik sokup takmisim toplamda 30 adet de bijon gevsetip slkmlslm������
    adamsın da

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ardacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yokluğumda yerden yere vurulmuşum şimdi gördüm Pardonda son yere kadar tık demeyen arabaya öyle rampanın tepesinde kaldı diye bu da yapılmaz ki

ayrıca tamam batu biraz fazla gaz vermiş olabilir ama o gazla o noktaya ulaşmamıza bir alkışı hakettik diye düşünüyorum bir dahakine asma kilitte takıp gelicem bu sefer vinçsiz çıkarım. bu arada cidden tepede kalınca tırstım hava araba sallanıyor falan yan yatacak diye ödüm koptu )hatta bir kıvırma itiraf bir arada şey daha söyleyeyim kaldığım rampaya sağdan vurduğumda tam tepe noktasında arabanın önü kalktı ters takla atıcam diye altıma s.çtım gaz kestim, kesmeseydim o kadar kilitle kesin çıkardım (L200ü bıraktık videosunun son saniyeleri ben altıma s.çtığım saniyeler

Cidden çok eğlenceli çok güzel bir gündü herkese tek tek teşekkür ederim.

buarada arabalardaki çizikleri dert etmeyin benim pastayla kapanmayacak çizikler boyanması gereken jantlar ve birde daha 24 saatini doldurmadan parçalanan bir lastiğim var

Arda'cım seni cesaretin den dolayı tebrik ederim oraya her babayiğit cesaret edip çıkmaya çalışamazdı.
    Lastiği senin lastikçiye gönder bu ne yaa de kardeşim bir günlük lastik hemen dağıldı nasıl lastik göndermişsin de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Redbull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arda'cım seni cesaretin den dolayı tebrik ederim oraya her babayiğit cesaret edip çıkmaya çalışamazdı.
    Lastiği senin lastikçiye gönder bu ne yaa de kardeşim bir günlük lastik hemen dağıldı nasıl lastik göndermişsin de
    Engin sabah işe giderken arabaya bakmaya korktum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Engin sabah işe giderken arabaya bakmaya korktum
    Dun batu ve cihat la 2 saat sadece disini yikattik 2,5 saattirde ici yikaniyor ama hala camur kusuyor araba ayrica sag on camdan arasira kut diye bir ses geliyor siddetli, kapiyi soktum ama birsey goremedim ayrica jantin yikanmis halini koyacagim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun batu ve cihat la 2 saat sadece disini yikattik 2,5 saattirde ici yikaniyor ama hala camur kusuyor araba ayrica sag on camdan arasira kut diye bir ses geliyor siddetli, kapiyi soktum ama birsey goremedim ayrica jantin yikanmis halini koyacagim
    Arda bu tür şeyler bizi yıldıramaz Mavi donumu giyerim bundan sonraki organizasyonda her türlü aranızdayım

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bora abilere yikattigimiz. Yerin adresinide vermek lazim . Bu arada guzelim jantlarin hepsinde cizikk var ya lastik isini naptin? Sol on jant ne alemde ona bakamamistik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BU MUDUR BUDUR

Alıntı BaTu-Rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bora abilere yikattigimiz. Yerin adresinide vermek lazim . Bu arada guzelim jantlarin hepsinde cizikk var ya lastik isini naptin? Sol on jant ne alemde ona bakamamistik
    Onunda annesinin ırzına geçilmiş ayrıca evet yıkattığımız yeri cahit tarif etsin 15 liraya 'saat uğraştı çocuk

Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arda bu tür şeyler bizi yıldıramaz Mavi donumu giyerim bundan sonraki organizasyonda her türlü aranızdayım
    Dün giydiğin gösterilmeyecek bir renkti sanırım hıç çıkartmadığına göre ayrıca sadece don değil asma kilidinide al gel tek merkezi kilitle çok zorlandın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

VA_VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arda hemen jant lastik oparasyonu bekliyoruz sendenufak jant ve camur lastigi ile senin araba neler yapar dun anladin sanirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maskara ettiler bizi görmüyormusun abi

jant lastikten çok bir araba yapsam daha iyi diye düşünüyorum zevkliymiş bu off road işi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)