Onu bunu bilmem ama her gecen organizasyonda cok daha iyi performans sergiliyoruz. Bir sonraki organizasyonda bakalim neler yapacagiz.
ben sızı yagmur yagarsa bı yere getırcem araba cızılmez kırılmaz ama adım bası batma tehlıkesı var sızın arabalar ıcın. egerkı guzel bır yagmur yagarsa..
bi dahaki organizasyon ne zamana ozaman![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Yağmur ve kar bu işin olmazsa olmazları. Yoksa kupkuru zeminde anca öndeki arabanı tozunu yutarız. Ama yağış olacak az sabredinO zaman Kia Sorentomla hepinize meydan okuyacağım
Taa ki Köksalla Ramazanın Vitara gelip beni kurtarıncaya kadar
![]()
Ramazan hiç abartmadan söylüyorum günün kahramanı sen ve Köksaldınız kardeşlerim. Siz olmasaydınız walla biz piknik havasında bir gün geçirir dönerdik
Hoş Arda' nın gazıyla yine de rahat durmazdık ama olsunArda resmen can atıyordu parkura dalmak için
Bi ara ilk parkura girdiğimiz yerde ben Range' in arkasından gireyim diye düşünürken Arda telsizden anons geçti ben gireyim diye bende geri vites olmaz diye
Ben de Arda' da bu gaz varken ona parkur dayanmaz diyip önünü açıverdim
Walla her ekibe Arda ve Batu gibi bir ikili şart arkadaşlar
Demedi demeyin
Tabii sonrasında da Ramazan ve Köksal gibi bir kurtarıcı ekip de olmazsa vay Arda ve Batu' nun haline diyorum
Kilit milit hikaye Ramazan ve Köksalın Vitara şahane
Bu Offroad organizasyonu gerçekten çok iyiydi. Telsizlerle sürekli irtibat halinde kaldık. Telsizi olmayan ekibi aramıza aldık ve resmen hiç iletişimi koparmadan oldukça kontrollü gittik. Ben en ufak riskte Ramazan ve Köksala anons geçip onları öne aldım ki doğrusu da buydu. Onların uygun görmediği yerlere araçlarımızı sokmadık bile. Gerçek bir ekip çalışması oldu. Tüm Offroadçu dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.
Gerçekten ekip işi bol ve kaliteli bir organizason oldu. Bir sonraki offroad maceramıza bekliyoruz efemBu arada tüfekle atış yaptığımız görüntüler de var ama onlar bize kalsın
![]()
valla cok eglencelı olmus ama bıseyı unutmussunuz..guzel bır mangal sefası cok ıyı olurdu))
DİMMA 205 GTİ 16 V
1.
2.
3.
beyler konuyla az biraz alakalı bi sorumn var![]()
bir lada niva alıcaz arkadşımıza avrupa yakasında nereye gösterebilirz bu aracı?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yine bana geçirmeden duramadın di miyahu arkadaş bende gaz var co pilot um benden daha gazlı, tamam azıcık kafamız çalışsa o jant lastikle off road yapılmayacağını düşünebilirdik ama bak o lastik ve janta neler yaptık, vitarayla kaldığımız rampada vitaradan daha yukarı üst noktaya ulaştık o nasıl olacak
Lütfen bu güzel arabayı üreten Mitsubishi'ye sonrada onu tam gaz ve tüm kilitleriyle kullanmayı beceren beni alkışlar mısınız
Bora valla ilk parkurda sen battıktan sonra seni kurtarmak için vitarayla dönmeye çalışırken vitarayı Ramazan abi bir yerde batırdı tuttum onu çektim orada iyice gaza geldim zaten sizi kurtarmaya gelirken arabaları kullanışımızı görseydiniz gülmekten yarılırdınız, arabanın içinde taklalar atarak geldik
sende kilit yok diye niye bu kadar kıskanıyorsun ki![]()
Batucum sen hiç takma bunları başarımızı kıskanıyorlar, hiç geri vites yapmadık. Tek eksiğimiz adam gibi lastikmiş olmadı 4 jant lastik alır bunları öttürürüz
ayrıca batu yla şaka makinemle ilgili bilgi alışverişinde bulunuyorum size adanalılar gibi ABOOOOOOOOO dedirtcez![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)