Oyle clgin bir projeyle geliyoruzki harbi abowww ddedirtcezarda abi bu hizlia devam ederse ulkemizi temsilen dakara kadar gider
![]()
Oyle clgin bir projeyle geliyoruzki harbi abowww ddedirtcezarda abi bu hizlia devam ederse ulkemizi temsilen dakara kadar gider
![]()
L200 ü böyle yapmaya karar verdik süpriz başka birşey.
Boracım çok üzeceğim seni
![]()
batunun bana gaz verişi buyrunyanımda bu cocuk varken ben daha neler yaparım neler
LA FOSA MALDITA COPA FORD 4X4 PARQUE XTREMO - YouTube
ardaya helal olsun gerçekten o lastiklerle çayır çimene bile gidilmezbence 15 jant üzerine 35 lik bi lastikle efsane ötesi olur
amortisörleri uzatıp takozlada biraz yükselttimi tadından yenmez
tabi öne bi bullbar ve buschwaker çamurluklarda şart olur o zaman
![]()
Bugün ben de bakındım. Belki ben de ucuz yollu bi lada alıp araziye vurabilirim. 6-7 liraya nivalar var. Biraz ceset vari ama olsunPArçası ucuz vur dağa tepeye gitsin. Sorento bu konuda çok iyi ama arabaya çok zarar veriyoruz. O çizikleri görünce içime oturdu walla. Bundan sonraki organizasyonda da daha çok çamur ve karlı parkurları zorlarız.
Baksana buna 4 tane OK144 lastik tak. Biraz da yükselt bitti gitti. Bunlardan 2 tane vardı bende. Parçası filan çok ucuz. Evet bi Vitara kadar şaseli ve sağlam değil ama olsun. Kırılırsa da vereceğin para 300 ü geçmez
1990 Lada Niva 1.6 7.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 59152781
Walla benim sponsorum yine kendim olacağı için ucuz yollu bakınıyorumÇünkü bir kaç ay sonra Sorentoyu satarım. S2000 veya Z4 tarzı bi araç almak istiyorum. Onun yanına bu tür birşey olabilir. Ava dalışa dağa bayıra bununla giderim.
Ama sen fena sardın bu işeNasıl çok zevkli bişey bu Offroad olayı. Batuyla beraber ciddi işler çıkarırsınız eğer dediğin projeyi yaparsan kafanda. Nasıl olsa Batu' da baya anlıyo bu işlerden. Onun bilgi ve tecrübesi senin de sponsorluğunla bence gayet de başarılı olursunuz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)