Evet simdi Ankaraya vardim Otelime yerlestim. Birazdan Sefkadir ile bulusup White RS ile gazlicam
Evet beyler Pazar sabahi saat 08:30 diyorum ne dersiniz? Tavuk gibi uyumayin Horoz gibi olunerken kalkan yol alirmis
![]()
yagmur yagmadan beykozda hiçbir yer olmaz beyler.sadece piknik yaparız.bence herseyden önce gidicek parkur bulmamız gerekiyor.bide bu işlerin saati olmuyor geçen hafta başagelenleri hepimiz gördükoff road da dönüş saati nin planı olmaz derim ben .başima gelen tecrübelerden dolayı.bu hafta vakitler darsa bence kimse kasmasın kendini derim haftaya daha planlı ve programlı gidilir.cumartesi tercih ediir
gecen pazardan sonra hala kambur geziyorum
![]()
eee ne karar verildi şimdi? pazar org. varmı yokmu? Hem herkez kendini ona göre ayarlar hemde katılmayı dusunenlerde lısteye adlarını eklerler?
pazar org var ama tam yer bellı dııl....yagmur yagarsa eger beykoz fener parkuruna gıderız parkuru zar zor gecer ordanda offroad yarıs parkuruna gırerız ve mecburı aynı yoldan donerız..eger yagmur yagmaz ıse sız fıkır verın oralara gıdelım..yada sılede bı yer vardı yagmur yagmaz ıse oraya gıderız ama arabalar cok cızılır ıste...
bu saatten sonra arabamı cızdırmem
ya bu haftayı ertelersek benim için makbule geçer, anam 1 aydır yüzünü görmedim bir gece beraber oturalım diyor
Ramazan Köksal Engin biz yine gidelim derim. Hava Cuma ve Pazar yağışlı gösteriyor. Pazar ciddi yağış geliyor.
Ne işler peşindesin Bora abi, asfalt bitti buna mı sardın![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Evet Millet Pazara gelebilecek olanlar bir zahmet listeye ismini ekleyerek devam ettirsin listeyi;
1-) BoraRS - Kia Sorento
2-)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)