[QUOTE=BoraRS;2866194]Evet Millet Pazara gelebilecek olanlar bir zahmet listeye ismini ekleyerek devam ettirsin listeyi;
1-) BoraRS - Kia Sorento
2-)köksal & ramazan king suziki vitara
[QUOTE=BoraRS;2866194]Evet Millet Pazara gelebilecek olanlar bir zahmet listeye ismini ekleyerek devam ettirsin listeyi;
1-) BoraRS - Kia Sorento
2-)köksal & ramazan king suziki vitara
Beyler Engin de gelemeyebilirmiş. Cumartesiye anca haber verebiliyor. O zaman da çok geç olur plan yapmak için. Şimdilik hiç kasmayalım. İleri bir tarihte tekrar 1 hafta öncesinden duyurusunu yaparak organize olursak plan yapmak açısından herkes için daha rahat olacaktır.
Dolayısı ile bu haftasonu organizasyonu iptal edilmiştir. Koğuş Yatttt![]()
Ooo iyi oldu valla bz daha yeni bukduk sorunu vanos varmis ssangyongda bu arada arabada marshall venture at lastik var nasildir bilen varmi
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
70 plakalı gelen land rover dakilerden mavı polarlı benım kuzen geldı dun macı ızlemeye geşdı bıze anlattı off road a gitik bole bole dıye cok eglen mıs mısınız anlata anlata bıtıremedı bende gelıcem ozaman bı daha olursa dedım gelıcem de ınsallah ta![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
fatıh dınc dıye bırı vardı mehmet aabı bıde yasın abı varsı foruma uyr degıller ama solıcem olucak lar ınsallah
fatıh reisozaman sızı tanıyo olabılırım eger fatıhlere geldıysenız yan yana cunku bızım evler ne zaman arkadasları felsın bende onlarda olurum pes turnuvalarında falan
![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Tam offroadluk yagmur yagiyor gencler kacirdik mis gibi havayi
Ben dayanamayip pazara Rivanin ormanlarinda biraz camur icine girebilirim. Hem Rivanin ormanlari dar degil ve arabayi cizecek agaclar dallar yok. Var mi benimle kesife gelecek![]()
yarın anladığım kadarıyla yok bi organizasyon, bende arkanın dışarıdan kitlenme özelliğini araştırıyorum![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
valla bugun rivaya gittk gezdik eglendik cokta guzeldı video koyucam buraya yarıs pıstıne vs gırdık 2 araç
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)