senin arabada ii gidiyo başarım..ilkerim m3 le denedinizmi hiç:soru:
Printable View
maşşallah güzel denemeler olmuş keşke haberimiz olsaydı bizde astralarla gelirdik. bu akşam bişey var m
inşallah olucak kardeşim..bitsinde bi bakalım...
çağrı geçen gece uğurun dükkanın orda fatih ,dookan ve ben beraberdik..e36 m3 DD bizim arabamız.ogün onlarlada konuştuk..ben ortaya söledim orda lafı DD m3 te nos var diyen kimse yanyana gelecekler yarışacaklar ve m3 geçince hemen hepberaber ustaya çekilip araba sökülecek.ortaya 5 milyar atarım dedim..nos olmadığına dair..doğukan ve fatihte hak verdiler bana..eğer ortaya öle laf çıkartan maçası sıkıyosa koysun ortaya 5000tl
..ha eğer yemıosa kuyruğunu sıkıştırıp gitsin köşesine...biz sadece makinaları denemek için yarışıoruz...şu boş muhabbet yapan yancılar işine baksın...
abi m3 m3 gibi gidince hemen noslu denildi :eek: , bide bmw ci arkadaşlarımız warmış ; tekme tokat tayfası kimse artık onlar demişler nos basıyolar diye sonrada golf - m3 denemesi olunca yalancı durumuna düştük mal ortada gelsinler baksınlar kontrol etsinler dükkanda m3 çok istedikleri ile denesinler bu kadar şeffaf oluyoruz ama yine yaranılmıyo , herkez neyin ne oldugunu biliyoda kendine yediremiyo neyse artık boş muhabbet olmaz umarım :icon_wack
tekme tokat tayfası ne demek anlamadım...
dd m3 benim eski aracım RY 438 motoru biz yaptık full stock bi araba sadece ss egsoz vardı üzerinde eğer hala duruyoda başka hiçbirşey yoktu.maşallah kardeşim canavar gibi yürüyo
ewet gürkanım aynen duruyor sadece vanosu komple sıfırladık
vanos sıfırlandıysa canavar olmuştur anıl abi o zaman :) kazasız belasız denemeler :)
Teşekkür ederim bu aracı biz ankaradan beri takip ediyoduk zaten sizden sonraki sahibide tanıdığımız biri sizin zamanınızda motor yapıldığını biliyorum araca bize gelene kadar ellenmemiş biz sadece vanosa ayar çektik okadar ss egzoz hala üzerinde ama ne haktır ne hukuktur anlayamadım bi NOS muhabbetidir gidiyor.
Ayrıca : Bu nos muhabbetini çıkaran bizim devamlı görüştüğümüz sevdiğimiz saydığımız abilerimiz dostlarımız kardeşlerimiz olamaz olmayan birşeye var demezler yancı olarak tabir edilenler kimdir bilemiyorum ama bizde bir yan var onuda arabalar verir.
nos basan bi araba kopup gitmesi lazım öle yarım araba 2 aaba önde yürümez
çıtırdan bile bassan bi anda ara açılır öle kafa burun çıkartacak kadar noslayamaz ...
maşallah araçlara....