kazasız belasız olsun tekrar :) m3 geçince nedense hep öyle oluyo milletteki m3 düşmanlığı nedir bizde çözemiyoruz inanın :D
Printable View
286lık konusuna ilk ben yazdım onu neden ne senin hakkın yensin istedim ne skn nin bana çok insan gelir ama aralarında özellikle bmwci bikaç kişi o araba noslu neden denediniz derse üzerine de golf muhabbeti dönerse sen de hak verirsinki kuşkuyla çağrının yazısından alıntı yaptım
anladınız :)
demekki arabanı çekemeyen çok ki normal iki m3 arasında 10 boydan fazla oynayınca yapmasını bilmeyen *** atar bunu en çok ben yaşadım iyi bilirim
arabanın maşallahı var bi zaman bulur toplarsam muhabbetine ben de deniycem 0-402 patatesle herkes yürür çünkü
güzel yapmışsınız evveliyatı da düzgünmüş ancak sizin ben dedikodunuzu yapmam beyler sorarım ne senin ne skn nin hakkını yediririm
bu olay da sana yarar daha da kimse noslu bilmem neli diyemez adamın m3 ü denizin eski setupı gibi yürüyo denir :icon_tup: bu kadar basit
.................................................. ............................................
Valla o diyen arkadaşlar nasıl böyle bir sonuç çıkarmışlar anlamadım kim olduklarınıda bilmiyorum biz kimsenin hakkını yemeyiz, yememek için gayret gösteririz biz orda geçilseydik inanın sadece alkışlar tebrik ederdik.
Bu konunun bukadar can sıkacağını bilseydim o gün oraya gelmezdim.
Fazlada konuşup kafa ağrıtmak istemiyorum ben idda edilen 2 araba ile yanyana gazlamak istiyorum Anıl abini dediği gibi sonrada istenilen yerde araba sökülür bakılır.
Sizinlede deneriz 0 dan
eyvallah sürekli birileri foruma bunu yinelemezse zaten can sıkıntısı da yaşamayız hiçbirimiz aynı şeyler konuşmak yerine keyifle dener tadını çıkartırız birbirine hırs değil de saygı duyan adamlar birada oldukça o muhabbetin botu çıkmaz eğlenceye dönüşür sürekli gazlarız
bladerk o nasıl video golfu o şekilde ne skn geçebilir ne kadir abi :) gören yanlış yorumlar ya basmamıştır yada geç basmıştır diycemde yine farketmez geçte bassa zaten herturlu kadir abiyi yakalayıp geçer 200 den sonra :)
o video bi kıstas deil hee oyle geçebileceğini idda eden varsa hemen şimdi bile deneriz :)
Mertcanın kameraya çekmiştik ilk defa izledim :)
Bu denemede Golf bizimle aynı anda basmadı arkamızdaydı, tekrar denedik bir denemede arkamda kaldı ama hertürlü 210 sonrası geçiyodu..Enkada apayrı gitti 190 a kadar skn ben golf kafa burun gittik vs.Sonra skn geçti golfü vs.vs şimdi golf kendini daha iyi hissediyo vs.denemeden anlayamayız son hallerimizi :D
bide dip mot golf eskisinden daha iyi gidiyo denemez sadece araç sahibi aracına alıştı diyelim o skn ile yapılan unlu denemelerin hepsi aracı ilk aldıgı gün yapıldı..
golfün hali hazırda 5-6 boyu kenarda yatıyo ama şu an için gerek yok gerek duyuldugunda o boylarda meydana çıkar :)