bi anda 10 tane gelince :hahaha: dolmuş boşaltıyorum
ben demem benim araçlarım değil elimde bitek bu vardı koydum daha detaylı varsa paylaşırsan sevinirim açıklama için teşekkürler ben yine de kaldırıyorum
Printable View
Eyvallah bro araba içinden güzel oluyo özlemişim videoyu gece gece iyi geldi :)
fatii turbo arabayla başedilmez :D Bizimki nafile bir çaba ama zevkli ..Bu zevki berbat etmeden zevk almaya çalışıyoz :) Şeroyu sıkıntı bastı zaten :D Onunda farklı ve hain planları olacaktır :D
Tamam bro yarın pistondayım konuşuruz , size iyi geceler :)
Videoyu benmi çektım Fati ne şaçmalıyorsun aksam aksam
kıstas olsun dıye konulan bı vıdeo
cok merak edıyorum dogukanın gectıgı vıdeolar olsa
hemen koyardınız.
neyse uzatmaya gerek yok
gecen gecer gecılen gecılır banane :)
mertcan abi senın araba noldu bağlanızmı nosu:soru:
ne saçmalıyacam mertcan sen yazdın bende cevap verdim..o nasıl bi video neyin kıstası oyle bi kıstas varsa getirelim golfu tekrar o kıstası bi görelim dedim..golf o videodaki gibimi gidiyo?
uzatcak bişey yokki zaten burda yazışıyoruz sadece herkez bişeyler savunur önemli olan kimse kırılmadan burdan yorum yapmak.ki bizde yıllardır bu forumdan kızıyoruz sovuyoruz ama yine beraberiz önemli olan o :icon_tup:
Edit.........
Edit.......
editendiiiii
Edit.........
yanlış anlaşılma olmuştur dookanla aramızda telefonda düzeltirmiştir
Arkadaşlar Bu yazdıklarımdan Kimse Alınmasın Gücenmesin Lütfen,
4 Tekerli teneke parçaları için bu son zamanlarda bir birimizi kırma üzme durumu içine girdik.
Herkes Birbirine Hırs yapmış durumda.
İş gerçekten çıgırından cıkıyor yakında artık forum ortamından cıkıp sokakta kavga dovus yapılacak duruma geldı.
Inanın gerceten cok sogudum artık bu muhabetlerden
M3 mus Type r mıs herkesın arabası guzel herkesın kendıne guzel
Artık bence toplarnmamız ve kendımıze gelmemız gerekır.
Unutmayalım Arif kardeşimiz bu 4 tekerlı teneke araçın ıcınde can verdı aramızda artık yok.
Bu ortamda bır kısının canına zarar gelse bır arkadasımıza bır sey olsa gerceten cok uzuluruz.
Lutfen bır bırımızı Kırmayalım konuları bosuna uzatmayalım
Yanlışım olan tum arkadaşlarımdan ozur dılerım Hatam olduysa Affola..