User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
129 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: @ankara m6 - mz4 - e36m3 - e30 343 - golf gti -332 , rolling

gürkan18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim bu aracı biz ankaradan beri takip ediyoduk zaten sizden sonraki sahibide tanıdığımız biri sizin zamanınızda motor yapıldığını biliyorum araca bize gelene kadar ellenmemiş biz sadece vanosa ayar çektik okadar ss egzoz hala üzerinde ama ne haktır ne hukuktur anlayamadım bi NOS muhabbetidir gidiyor.

Ayrıca : Bu nos muhabbetini çıkaran bizim devamlı görüştüğümüz sevdiğimiz saydığımız abilerimiz dostlarımız kardeşlerimiz olamaz olmayan birşeye var demezler yancı olarak tabir edilenler kimdir bilemiyorum ama bizde bir yan var onuda arabalar verir.
    kazasız belasız olsun tekrar m3 geçince nedense hep öyle oluyo milletteki m3 düşmanlığı nedir bizde çözemiyoruz inanın
    10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec

///M POWER

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim bu aracı biz ankaradan beri takip ediyoduk zaten sizden sonraki sahibide tanıdığımız biri sizin zamanınızda motor yapıldığını biliyorum araca bize gelene kadar ellenmemiş biz sadece vanosa ayar çektik okadar ss egzoz hala üzerinde ama ne haktır ne hukuktur anlayamadım bi NOS muhabbetidir gidiyor.

Ayrıca : Bu nos muhabbetini çıkaran bizim devamlı görüştüğümüz sevdiğimiz saydığımız abilerimiz dostlarımız kardeşlerimiz olamaz olmayan birşeye var demezler yancı olarak tabir edilenler kimdir bilemiyorum ama bizde bir yan var onuda arabalar verir.
    286lık konusuna ilk ben yazdım onu neden ne senin hakkın yensin istedim ne skn nin bana çok insan gelir ama aralarında özellikle bmwci bikaç kişi o araba noslu neden denediniz derse üzerine de golf muhabbeti dönerse sen de hak verirsinki kuşkuyla çağrının yazısından alıntı yaptım
    anladınız
    demekki arabanı çekemeyen çok ki normal iki m3 arasında 10 boydan fazla oynayınca yapmasını bilmeyen *** atar bunu en çok ben yaşadım iyi bilirim

arabanın maşallahı var bi zaman bulur toplarsam muhabbetine ben de deniycem 0-402 patatesle herkes yürür çünkü

güzel yapmışsınız evveliyatı da düzgünmüş ancak sizin ben dedikodunuzu yapmam beyler sorarım ne senin ne skn nin hakkını yediririm
    bu olay da sana yarar daha da kimse noslu bilmem neli diyemez adamın m3 ü denizin eski setupı gibi yürüyo denir bu kadar basit
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gürkan18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kazasız belasız olsun tekrar m3 geçince nedense hep öyle oluyo milletteki m3 düşmanlığı nedir bizde çözemiyoruz inanın
    hondacıarın sizi diğer bmwcilerden çok sevmesinden kaynaklıdır m3 konusunda izmiri seviyorum nerdeyse hepsi sağlıklı güzel yürüyo ama şu darglara girin 14.6 yapan m3 bile girmişti bence diğerleri çok daha güzel zaman yapar
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .................................................. ............................................
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hondacıarın sizi diğer bmwcilerden çok sevmesinden kaynaklıdır m3 konusunda izmiri seviyorum nerdeyse hepsi sağlıklı güzel yürüyo ama şu darglara girin 14.6 yapan m3 bile girmişti bence diğerleri çok daha güzel zaman yapar
    cidden izmir m3 konusunda çok titiz yürümeyen m3 yok neredeyse maşallahı var araçlarımızın 14.6 yapan m3 şuan bizde sıfır motor yaptık onada kranka kadar herşy değişti akhisar dragları başlasın diye bekliyoruz yarış pistinde pek tutunamıyoruz

///M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cidden izmir m3 konusunda çok titiz yürümeyen m3 yok neredeyse maşallahı var araçlarımızın 14.6 yapan m3 şuan bizde sıfır motor yaptık onada kranka kadar herşy değişti akhisar dragları başlasın diye bekliyoruz yarış pistinde pek tutunamıyoruz
    maşallah gürkan o çizgiyi diğer illerin yakalaması çok zor gerçekten
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    as m3 gecen seneydi sanirim e39 m5le kalkisinda 13.05 gibi birsey yapmadimi benmi yanlis hatrliyorum
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

ACW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    286lık konusuna ilk ben yazdım onu neden ne senin hakkın yensin istedim ne skn nin bana çok insan gelir ama aralarında özellikle bmwci bikaç kişi o araba noslu neden denediniz derse üzerine de golf muhabbeti dönerse sen de hak verirsinki kuşkuyla çağrının yazısından alıntı yaptım
    anladınız
    demekki arabanı çekemeyen çok ki normal iki m3 arasında 10 boydan fazla oynayınca yapmasını bilmeyen *** atar bunu en çok ben yaşadım iyi bilirim

arabanın maşallahı var bi zaman bulur toplarsam muhabbetine ben de deniycem 0-402 patatesle herkes yürür çünkü

güzel yapmışsınız evveliyatı da düzgünmüş ancak sizin ben dedikodunuzu yapmam beyler sorarım ne senin ne skn nin hakkını yediririm
    bu olay da sana yarar daha da kimse noslu bilmem neli diyemez adamın m3 ü denizin eski setupı gibi yürüyo denir bu kadar basit
    Valla o diyen arkadaşlar nasıl böyle bir sonuç çıkarmışlar anlamadım kim olduklarınıda bilmiyorum biz kimsenin hakkını yemeyiz, yememek için gayret gösteririz biz orda geçilseydik inanın sadece alkışlar tebrik ederdik.

Bu konunun bukadar can sıkacağını bilseydim o gün oraya gelmezdim.

Fazlada konuşup kafa ağrıtmak istemiyorum ben idda edilen 2 araba ile yanyana gazlamak istiyorum Anıl abini dediği gibi sonrada istenilen yerde araba sökülür bakılır.

Sizinlede deneriz 0 dan

ACW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu bilmeyen arkadaşların anlayacağı şekilde anlatıyım golf bmw yi geçmiş bmw skn yi geçiyor skn de golfu sonuç olarak birileri o araba tüm otoda yapıldı nos basıyo deniyor sonra bu tartışmalar çıktı
    kimse yanlış anlamasın bu yüzden biz de sorduk arada bu kadar boy farkı nedir diye
    videoyu izleyin lütfen

kimseye karşı ne kötü niyet oldu ne dedikodu ama üçü yanyana denerse herşey daha da netleşir gerçekten

Skn Type r - White Rs - Golf Gti - YouTube
    332 vs golf denemesinde cumartesi günü golfun eskisinden çok iyi yürüdüğünü söylediler hatta arabaya bişey yaptınızmı dediler.(söyleyen tohan abi)

Sizin kaçırdığınız nokta bu olmasın ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah gürkan o çizgiyi diğer illerin yakalaması çok zor gerçekten
    saolasın abi gururumuz sadık abi zaten biliyosun 13.05 le akhisarda
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    as m3 gecen seneydi sanirim e39 m5le kalkisinda 13.05 gibi birsey yapmadimi benmi yanlis hatrliyorum
    evet doğru hatırlıyosun atmosferik m3 te daha o süreyi çıkaran yok diye biliyorum

///M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla o diyen arkadaşlar nasıl böyle bir sonuç çıkarmışlar anlamadım kim olduklarınıda bilmiyorum biz kimsenin hakkını yemeyiz, yememek için gayret gösteririz biz orda geçilseydik inanın sadece alkışlar tebrik ederdik.

Bu konunun bukadar can sıkacağını bilseydim o gün oraya gelmezdim.

Fazlada konuşup kafa ağrıtmak istemiyorum ben idda edilen 2 araba ile yanyana gazlamak istiyorum Anıl abini dediği gibi sonrada istenilen yerde araba sökülür bakılır.

Sizinlede deneriz 0 dan
    eyvallah sürekli birileri foruma bunu yinelemezse zaten can sıkıntısı da yaşamayız hiçbirimiz aynı şeyler konuşmak yerine keyifle dener tadını çıkartırız birbirine hırs değil de saygı duyan adamlar birada oldukça o muhabbetin botu çıkmaz eğlenceye dönüşür sürekli gazlarız
    ECUTECH İstanbul

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bladerk o nasıl video golfu o şekilde ne skn geçebilir ne kadir abi gören yanlış yorumlar ya basmamıştır yada geç basmıştır diycemde yine farketmez geçte bassa zaten herturlu kadir abiyi yakalayıp geçer 200 den sonra

o video bi kıstas deil hee oyle geçebileceğini idda eden varsa hemen şimdi bile deneriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saolasın abi gururumuz sadık abi zaten biliyosun 13.05 le akhisarda

evet doğru hatırlıyosun atmosferik m3 te daha o süreyi çıkaran yok diye biliyorum
    ehehe o şey zaten m3 değil m3x10üzeri23 gibi bişey sadık m3 yürütmeyi en iyi bilen adam benim gözümde
    ECUTECH İstanbul

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu bilmeyen arkadaşların anlayacağı şekilde anlatıyım golf bmw yi geçmiş bmw skn yi geçiyor skn de golfu sonuç olarak birileri o araba tüm otoda yapıldı nos basıyo deniyor sonra bu tartışmalar çıktı
    kimse yanlış anlamasın bu yüzden biz de sorduk arada bu kadar boy farkı nedir diye
    videoyu izleyin lütfen

kimseye karşı ne kötü niyet oldu ne dedikodu ama üçü yanyana denerse herşey daha da netleşir gerçekten

Skn Type r - White Rs - Golf Gti - YouTube
    Mertcanın kameraya çekmiştik ilk defa izledim
    Bu denemede Golf bizimle aynı anda basmadı arkamızdaydı, tekrar denedik bir denemede arkamda kaldı ama hertürlü 210 sonrası geçiyodu..Enkada apayrı gitti 190 a kadar skn ben golf kafa burun gittik vs.Sonra skn geçti golfü vs.vs şimdi golf kendini daha iyi hissediyo vs.denemeden anlayamayız son hallerimizi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bladerk o nasıl video golfu o şekilde ne skn geçebilir ne kadir abi gören yanlış yorumlar ya basmamıştır yada geç basmıştır diycemde yine farketmez geçte bassa zaten herturlu kadir abiyi yakalayıp geçer 200 den sonra

o video bi kıstas deil hee oyle geçebileceğini idda eden varsa hemen şimdi bile deneriz
    dookan kadir abi ve gökhan bi yorum yaparsa bu konuda sevinirim derlerseki kıstas değildir hemen silinir sorun değil
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide dip mot golf eskisinden daha iyi gidiyo denemez sadece araç sahibi aracına alıştı diyelim o skn ile yapılan unlu denemelerin hepsi aracı ilk aldıgı gün yapıldı..

golfün hali hazırda 5-6 boyu kenarda yatıyo ama şu an için gerek yok gerek duyuldugunda o boylarda meydana çıkar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehehe o şey zaten m3 değil m3x10üzeri23 gibi bişey sadık m3 yürütmeyi en iyi bilen adam benim gözümde
    aynen abi onun üzerine bende tanımıyorum m3 te m3 aşığıdı sadık abi
    bu arada posta kutunuda boşalt abi msj atamıyorum sana

///M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dookan kadir abi ve gökhan bi yorum yaparsa bu konuda sevinirim derlerseki kıstas değildir hemen silinir sorun değil
    dookan yerine ben yapıorum?lafımın ustune laf etmez zaten

konu video silmek değil açıklık getirmek he dersenki bu video gerçekten boyle bidaha bi video çekeriz açıklığı o video getirir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mertcanın kameraya çekmiştik ilk defa izledim
    Bu denemede Golf bizimle aynı anda basmadı arkamızdaydı, tekrar denedik bir denemede arkamda kaldı ama hertürlü 210 sonrası geçiyodu..Enkada apayrı gitti 190 a kadar skn ben golf kafa burun gittik vs.Sonra skn geçti golfü vs.vs şimdi golf kendini daha iyi hissediyo vs.denemeden anlayamayız son hallerimizi
    açıklama geldi kaldırıyorum
    ECUTECH İstanbul

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)