MZ4 benim, son susturucu iptal, kisa difransyel var ve 1300 kg... Motor standart..
Diger araclarada masallah.
MZ4 benim, son susturucu iptal, kisa difransyel var ve 1300 kg... Motor standart..
Diger araclarada masallah.
dostum m3 nos bassa 2 boymu oynarbırde 200 den sonrayımı bekler nos bamak ıcın
dunde aynı muhabbet oldu basarın araba ff ı gectı herkez basar nosmu basıyor dıye dusundu bende gıttım bagajını actım basarın := fındık kadsar tupu bos tu hortumunu elıyle soktu basar wanasını actık bombos ...
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
Köprüye kadar araçlar 200 km/h ı goruyor sanırım ?
Kadir abi senın 332 ile 200 e kadar ne oluyor aracın ?
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
Kanka biz Şeref'in Eg swapla haftada üç kez deniyoz birisi biraz geri kaldımı hemen aklımıza bişey geliyo tohanlada aynı şekilde arabaların kondisyonunda bir sıkıntı varmı görüyoruzDenemesek etmesek anlayamayız, Sercan'ın 286 lık m3 ü bu haliyle geçip kahramanda oluruz kafamıza göre ama senden izin alamıyo
zaten ona sihirli parmaklar dokunmadan geçsekde bizi mutlu etmez..Sercan o m3 le gitmiş bir 321 lik geçmiş arabam sağlıklı diyor ama neye göre
![]()
@mertcan dün aynı gittik
Herşey ortadayken bile hala nos muhabbeti insanın miğdesini bulandırıyor şunuda belirtmek isterim koprunun oralarda 200 lerde oluyoruz ki bu 3,15 difli 5 ileri stock bi m3 için dez avantaj dün alel acele gittim enkaya arabada gereksiz bi 50 kg ağırlık vardı en basiti 40 litre kadar benzin vardı 332 ile denedik ki bizim hiçbir problemimiz yok keyfe keder denedik.
Bizim M3 ümüz standart bir 286 dır skn ve golf muhabbetine gelirsek golf & skn & m3 üçlüsü seklinde basarım onun dışında tek tek denemem 3 ümüz 70-250 basalımda nosmuymus posmuymuş görülsün.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Maşallah araçlara
hacım o ne demek yabenim geleceğimi bilsem daha ne gibi hazırlık yapardın anlamadım
ntreman falanmı ypacaktın..hazırlık derken ne kastettin ortağım
bizim e30 343 projemiz daha gliştirme aşamasında..çok daha iyi olacak inşallah..daha yazılım bile tamamlanmadı.biz nerdeyse hergün çeşitli arabalarla deniyoruz ve hepsi arkadaşımız olduğu için hiçbirinin videosunu internete atmıoruz
allaha şükür daha ben sürerken kimseye geçilmedik.buradaki herkes çok iyi bilirki henüz proje aşamasında olan bir araç denemeler olmadan iyileştirilemez...o yüzden denemeler dewam edecek..bizim hiçbirzaman iddiamız olmadı en hızlı biziz gibi falan...maksat stres atıp adrenalin yaşamak...bizim canımız oyuncak istedi bizde bunu yaptık
![]()
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
Combo , Tohan aradı deneyekmi diye bende Eg civic'ide aldım geldim...FF plaka m3 motorlu e30 ruf'uda geçiyo diye duydumYani bizim denememiz bile saçma olurdu haa hazırlık derken az sökerdik yakıt vs koyardık ne biliyim az daha tutunurduk
Bana göre iyide tutundum
Araca maşallah iyi oyuncak olmuş tam şaka makinası , ilerde yazılımı vs tamamlandığında daha iyi olacaktır yakın zamanda yine deneyelim bro ama haberleşelim ani baskın olmasın
![]()
hacı hepimiz arkadaşız ve yeni yetme değiliz..bu yüzden aramızda sıkıntı olmaz..baskın değildi bizimki tohan denemeye gidiyoruz dedi.bizde daha önce standart eksozla tohanla denemeiştik.daha sonra supersprint taktık ve aradaki farkı görmek istedik.sizde arada sebep oldunuz işte.
dediğim gibi oyuncak olsun dedik olduda.şimdi sırada yeni oyuncaklar var...yine deneriz tabiiki sıkıntı olmaz...
0-400 = 10.4sn.
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
daha deviri bile yükseltmedik standartta duruyor.avans açık değil..yani inşallah çok daha iyi olacak..ve araçta ortalama 70 kg özel ziftli izalasyon var...
0-400 = 10.4sn.
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)