İş yerimden bir arkadaşım aracını yeni almış. KGS si olmadığından maalesef e5 te ön fikir olması açısından inceden gazladık. 5 e atamadık hiç. Yanımızda birde salçamız vardı 105 kiloluk. Almak istemedim ama inat edince kıramadım değmez. İlk önce arkadaş benim yanımda 106 tek kişi denedik ama yol durumundan dolayı doğru dürüst bir video yok maalesef. Daha sonra arkadaşı 106 ya bindirip öyle gazladık. O video daha bi fikir vericiydi. 106 nın sahibi aracın 162 HP Dyno verisi olduğunu söylüyor. Servis kayıtlarında varmış. Araçta filitre ve chip var. Büyük ihtimalle motor içinede girmişlerdir diye düşünüyor ki 162 ise girmişlerdir sanırım. Specler şöyle:
ZLZ Coupe: LPG (3/4 dolu), Emme kelebek kapak port polish, filitre, ortada çift susturucu sonda ise abart egzoz (slincer sökük) Bagajımda ses sistemimden ıvır zıvır eşyalara kadar hepsi duruyor iki araçta da sökük bişey yok.
SZ 106 GTI: Filitre, düz boru (son susturucu orjinal) ve chip tuning (motor içi hakkında bilgisi yok)
F7R 2 kişi 106 tek kişi salçalı yol düzgün bişey çekemedik. 2 ye 1 iken 106 4 ün sonlarına kadar arayı açarak gidiyor. (Max 3-4 boy filan)
ZLZ Coupe F7R vs SZ 106 GTI - Dailymotion videosu
F7R tek kişi 106 2 kişi. 4 ün ortalarına doğru yakalıyorum.
ZLZ Coupe F7R vs SZ 106 GTI 2. DENEME - Dailymotion videosu