User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: ZLZ Coupe F7R vs SZ 106 GTI

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    162hp şu bu denileni pek kaale almadan yorumlamak gerekirse iyi yürümüşler ikisinede maşalalh..Zamanında gsi ım varken fena kapışıyoduk f7r larla

Biyerde daha okumuştum abicim tekamul değil "Tekabül" olacak doğrusu
    Tekabül Sözlük Anlamları kızmıyosun dimi
    yok abı ne 162 sı o araca ne yapıldıysa ben yaptım

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle bı araçla denedığınde geçiceğini inanmaman gerek sen bılınclı adamsın araba sıkıntılıdır bas gıt bı gun burgaza yakın sana gazlayın ıboyla
    Zaten bende dedim bu araba aşırı ayarsız diye ama çok iddealıydılar
    İbo ile deneriz geçerim demiyorum ama kafa burun olur bence iboyla.İnş deneriz yakın zamanda.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ben araç sahibinin söylediklerini yazdım komik olmayın vs gibi ifadeler kullanmayın lütfen. Derdim kimse ile dalga geçmek değil. Bu tip söylemlere ayni uslup ile karşılık vermeye kalksam bütün konular kilitlenir. Anlayışınız için teşekkürler.

RsTeam
    Misafir
    Valla ne kadar kıstas alınır bilmem ama..
    Geçenlerde full stock uzun süre lpg yemiş 105.000km de temiz memur spec bir f7r yi benzine alıp bir kaç araçla bizzat kendim denedim.
    Burda chipli SFİ Astra gsi ile 230 a kadar kafa burun yürüdüm f7R ile..
    Ne alaka kıstas nasıl olcak derseniz.
    O denediğim gsi ibonun 106 gti dan biraz daha hızlı ve ibonun 106 da bu videodaki 106 dan hızlı bunun denemeleri yapıldı zaten.
    Kısacası PULAT aracına acil bir müdahale yap çünkü gerçekten bir yerlerde terslik var..
    Zaten palio ya geçilmenden aracında bariz bir sıkıntı olduğunu anlamıştım.. ki senin aracında polish falanda var

yani stock bir f7r ertekin abinin paliosunu bariz geçer zaten chipli gsi ile yürümesi mantıksız palionun ordan hesap ediyorum..

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RsTeam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde full stock uzun süre lpg yemiş 105.000km de temiz memur spec bir f7r yi benzine alıp bir kaç araçla bizzat kendim denedim.
    O denediğim gsi ibonun 106 gti dan biraz daha hızlı ve ibonun 106 da bu videodaki 106 dan hızlı bunun denemeleri yapıldı zaten.
    Kısacası PULAT aracına acil bir müdahale yap çünkü gerçekten bir yerlerde terslik var..
    Zaten palio ya geçilmenden aracında bariz bir sıkıntı olduğunu anlamıştım.. ki senin aracında polish falanda var

yani stock bir f7r ertekin abinin paliosunu bariz geçer zaten chipli gsi ile yürümesi mantıksız palionun ordan hesap ediyorum..
    Bence en iyi yanıtı Sizin F7R ile Pulat F7R yan yana gelerek karar verilir
    İnce hesaplar tutmayabiliyor
    Sende bunu çok iyi biliyorsun
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

RsTeam
    Misafir
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence en iyi yanıtı Sizin F7R ile Pulat F7R yan yana gelerek karar verilir
    İnce hesaplar tutmayabiliyor
    Sende bunu çok iyi biliyorsun
    ince hesap tutmayabiliyor doğru ama
    burdaki videolara göre bizim burdaki stock F7R PULAT ınkini baya geçer çünkü videodaki 106 da burgazın 106sıydı biliyoruz giderini ztn

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ince hesap tutmayabiliyor doğru ama
    burdaki videolara göre bizim burdaki stock F7R PULAT ınkini baya geçer çünkü videodaki 106 da burgazın 106sıydı biliyoruz giderini ztn
    Siz aracı çıkardıysanız Pulatı arayın
    Pulat nasıl olsa Silivride
    Orta yolu bulun bugün yarın bir deneyin
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

RsTeam
    Misafir
    F7R havsada şuanda edirne tarafı yani arada sırada geliyor burgaza olmassa çorluya getirelim bi orta yollu denetelim hatta eko palio ile bi denesinler ilk önce bence bizim f7r

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yok demem yakın bir yerlerde olduktan sonra denerim sorun olmaz. Bi f7r ile denemeyi bende cok isterim.

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PULAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş yerimden bir arkadaşım aracını yeni almış. KGS si olmadığından maalesef e5 te ön fikir olması açısından inceden gazladık. 5 e atamadık hiç. Yanımızda birde salçamız vardı 105 kiloluk. Almak istemedim ama inat edince kıramadım değmez. İlk önce arkadaş benim yanımda 106 tek kişi denedik ama yol durumundan dolayı doğru dürüst bir video yok maalesef. Daha sonra arkadaşı 106 ya bindirip öyle gazladık. O video daha bi fikir vericiydi. 106 nın sahibi aracın 162 HP Dyno verisi olduğunu söylüyor. Servis kayıtlarında varmış. Araçta filitre ve chip var. Büyük ihtimalle motor içinede girmişlerdir diye düşünüyor ki 162 ise girmişlerdir sanırım. Specler şöyle:

ZLZ Coupe: LPG (3/4 dolu), Emme kelebek kapak port polish, filitre, ortada çift susturucu sonda ise abart egzoz (slincer sökük) Bagajımda ses sistemimden ıvır zıvır eşyalara kadar hepsi duruyor iki araçta da sökük bişey yok.

SZ 106 GTI: Filitre, düz boru (son susturucu orjinal) ve chip tuning (motor içi hakkında bilgisi yok)

F7R 2 kişi 106 tek kişi salçalı yol düzgün bişey çekemedik. 2 ye 1 iken 106 4 ün sonlarına kadar arayı açarak gidiyor. (Max 3-4 boy filan)

ZLZ Coupe F7R vs SZ 106 GTI - Dailymotion videosu

F7R tek kişi 106 2 kişi. 4 ün ortalarına doğru yakalıyorum.

ZLZ Coupe F7R vs SZ 106 GTI 2. DENEME - Dailymotion videosu
    gtı ı geçen hafta kendi ellerimizle teslim ettik

şimdi bu yazılanları görünce gülüyorum gerçekten, insanlar bi acayip olmuş arkadaş, araç zaten konuda yazan kutsalın eski aracı araçta şu an dediği gibi kopya yazılım (ki 7000dd den sonra bi şie yaramayan yazılım), filtre, ve düz boru sonda orj. susturucusu var.

he aracın gideri kötümü değil kesinlikle kondisyonu çok düzgün bi araç fakat 162hp lerle falan kesinlikle alakası yok

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabam ilk alındığında ben benzinlikde durdum okan aldı benim arabayı ve denediler devir kesiciye yakalandı lastiklerim 55 değil 65 yanakdı ve tamamiyle stoc du sanırım 4 e kadar 2 de palio kafa çıkarmış 4 e kadar 1-2 boy geçmiş ibo ama benim arabam aşırı iyileşti şuan.En yakın ve denemek istediğim arkadaş ibo aslında..Geçen gün istanbuldan bir arkadsaşın egsantrig li filtre egsozlu 13-59 lu saxo vts siyle denedim sonucu söylesem millet küfreder hiç bahsetmiym ama ben bu aracı bariz ayırırım şuan.Arkadaş ı Getirsin Gökhan da deneyelim görelim.
    ertekincim hala beklenmektesin burgaza

ama o gece okanın kullandığı denemede evet ilk bastığımızda kafa çıkardı palio ama aracım soğuktu, orda kesiciye erken giren okan değil bendim ve shelle kadar 2 boy değil 3 yada 4 boy falan vardı ki okan daha iyi bilio çünki arkadan kendi öle dedi 3 4 boy falan vardı dedi ama dedim ya aracım buz soğuktu marşa basıp palio ile denemeiştim ve aracım erken kesti ve ondan sonra aracın bobinini bujilerini oksijen sensörünü vs. bi sürü bakım yaptım, neyse uzatmaya gerek yok ben seni bekliyorum zaten deneyp görücez sonucu

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara. 106'yı görüyorum arasıra Silivri'de.

Megane'daki ses, arkadaşım Gürcan'ın sesi
    セルカン+レーラ=愛

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kıyas o şekılde alınmaz okan arabalar yan yana gelr denerler neyın ne olduğu ortaya cıkar fth ıle zr motoru yenı yapıldıktan sonra kafa burun yuruyodu bıraz daha açılır ibo arkadasımında dedığı gıbı kopya yazılım da pek faydalı değil 6900 7000 den sonra boşa dönuyor bızzat fth ıle denedık bunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gürcan salçalı denedik evet Gürcanı ona verince biraz tutunabildim 106 ya. 106 nın durumunu bilmem ama gideri güzel gerçekten. Benim f7r de bir sıkıntı var rolantide dengesizlik alt devirlerde gaz yememe gibi. Yakın bir zamanda otobanda tekrar daha detaylı denicez. Yancısız teke tek.

RsTeam
    Misafir
    kıyas o şekılde alınmaz okan arabalar yan yana gelr denerler neyın ne olduğu ortaya cıkar fth ıle zr motoru yenı yapıldıktan sonra kafa burun yuruyodu bıraz daha açılır ibo arkadasımında dedığı gıbı kopya yazılım da pek faydalı değil 6900 7000 den sonra boşa dönuyor bızzat fth ıle denedık bunu

videoya göre sonucu tahmin etmek zor değil kutsal kafakafayada yürüsen ağzına kadar stock sarı f7r barışın gsi ile 230 a kadar kafa burun gidiyor sence bu videodaki f7r normalmi 2 kişi gazlayan 106 ya zor tutunmuş bide bunda chip portpolish gibi işlemler var anormal bir sonuç bu

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PULAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gürcan salçalı denedik evet Gürcanı ona verince biraz tutunabildim 106 ya. 106 nın durumunu bilmem ama gideri güzel gerçekten. Benim f7r de bir sıkıntı var rolantide dengesizlik alt devirlerde gaz yememe gibi. Yakın bir zamanda otobanda tekrar daha detaylı denicez. Yancısız teke tek.
    Gürcan bi ince ağır çeker

Sen hangi ustaya götürüyorsun aracı Pulat ?
    セルカン+レーラ=愛

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoya göre sonucu tahmin etmek zor değil kutsal kafakafayada yürüsen ağzına kadar stock sarı f7r barışın gsi ile 230 a kadar kafa burun gidiyor sence bu videodaki f7r normalmi 2 kişi gazlayan 106 ya zor tutunmuş bide bunda chip portpolish gibi işlemler var anormal bir sonuç bu
    o iş öyle olmaz ben bı 106 ıle denıyorum kırmızı aramda en fazla 1 bucuk boy oluyor benım bırbucuk boy attığım bordoyla 106 yla baska 106 denıyor balköpuğu 5 boy atıyor bordoya sonra ben bı ara balköpuğu ıle denıyorum ben balköpuğunu gecıyorum yarım boy fln.hem 106ların gunu gununu tutmaz hemde yan yana denemeden az cok o onu gece bu bunu gecer derse mıllet ozamn kımse kımse ıle denemesın herkes bırbırınden kıyas alsın olmaz okan barzo kurallarına aykırı sen arabasızlıktan kafayı bozmussun

RsTeam
    Misafir
    o iş öyle olmaz ben bı 106 ıle denıyorum kırmızı aramda en fazla 1 bucuk boy oluyor benım bırbucuk boy attığım bordoyla 106 yla baska 106 denıyor balköpuğu 5 boy atıyor bordoya sonra ben bı ara balköpuğu ıle denıyorum ben balköpuğunu gecıyorum yarım boy fln.hem 106ların gunu gununu tutmaz hemde yan yana denemeden az cok o onu gece bu bunu gecer derse mıllet ozamn kımse kımse ıle denemesın herkes bırbırınden kıyas alsın olmaz okan barzo kurallarına aykırı sen arabasızlıktan kafayı bozmussun

ben sorun var diyorsam var kutsalcım F7R nin nasıl gitmesi gerektiğini biz burda çoğu araçla deneterek gördük bizzat kendimiz senin 106 nında nasıl gittiğini biliyorduk zaten barışın gsi ı da ibonun 106 yıda geçemez şuanda ibo ile barışta stock F7R yi geçemio zaten o 106 da geçemicene görede bu f7r normal değil bukadar basit

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sorun var diyorsam var kutsalcım F7R nin nasıl gitmesi gerektiğini biz burda çoğu araçla deneterek gördük bizzat kendimiz senin 106 nında nasıl gittiğini biliyorduk zaten barışın gsi ı da ibonun 106 yıda geçemez şuanda ibo ile barışta stock F7R yi geçemio zaten o 106 da geçemicene görede bu f7r normal değil bukadar basit
    tmm okan sensın dıyorum bısey demıyorum başka senden başka bilen yok buyuk konusuyosun okancım sen böle seylerı tahmınle bılıebılıyosan git 6 lı fln oyna buyuk ıkramıyenın sana cıkıcağınıda bukadar emın bılebılrsın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)