User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: ZLZ Coupe F7R vs SZ 106 GTI

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RsTeam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sorun var diyorsam var kutsalcım F7R nin nasıl gitmesi gerektiğini biz burda çoğu araçla deneterek gördük bizzat kendimiz senin 106 nında nasıl gittiğini biliyorduk zaten barışın gsi ı da ibonun 106 yıda geçemez şuanda ibo ile barışta stock F7R yi geçemio zaten o 106 da geçemicene görede bu f7r normal değil bukadar basit
    peki sana bi sorum olacak stock f7r - stock 306 gtı ne olur sayın renocu cliokan arkadaşım

RsTeam
    Misafir
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tmm okan sensın dıyorum bısey demıyorum başka senden başka bilen yok buyuk konusuyosun okancım sen böle seylerı tahmınle bılıebılıyosan git 6 lı fln oyna buyuk ıkramıyenın sana cıkıcağınıda bukadar emın bılebılrsın

ulan sana konuşan kim PULAT a yardımcı olmak benim amacım araçtaki arızayı bulmadan denemesin diye konuşuyorum senin bu videodaki eski 106 daha ibonun stock 106 yı geçemiyordu ne diosun sen hala ? oynanmış f7r yi geçmesini normal mi görüyosun neyi anlatıosun yani anlamadım bilmediğimiz arabamı bu yani ? benim lafıma inanmıosan git Güven i arada sor stock F7R nasıl gidiyormuş söylesin sana ben anlatmıyım. videodaki araç senin diye fanatiklik yapma burda normal diosanda kendine sakla ben sana konuşmuyorum sana laf anlatılmaz zaten kafanın dikine git oke senin araban geçilmez kardeşim

RsTeam
    Misafir
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki sana bi sorum olacak stock f7r - stock 306 gtı ne olur sayın renocu cliokan arkadaşım
    gelsin sayın ulu pejocu KUTSAL efendide F7R ile kendi arabasını denetelim görelim benim lafımla olmuyor illa gözüne sokacaz..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar benim aracimin bos agirligi extra yuklerle 1200 kg civarinda. Aracimda kendimiz yaptigimiz port polish var yazilim yada ne bileyim baska bi motora mudahale yok. Ortada kocaman 2 tane susturucu kazani ve filitre var. Lpg var zaten neyse en ufak detayina kadar yazdim. Aracimda chip kesinlikle yok.

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan sana konuşan kim PULAT a yardımcı olmak benim amacım araçtaki arızayı bulmadan denemesin diye konuşuyorum senin bu videodaki eski 106 daha ibonun stock 106 yı geçemiyordu ne diosun sen hala ? oynanmış f7r yi geçmesini normal mi görüyosun neyi anlatıosun yani anlamadım bilmediğimiz arabamı bu yani ? benim lafıma inanmıosan git Güven i arada sor stock F7R nasıl gidiyormuş söylesin sana ben anlatmıyım. videodaki araç senin diye fanatiklik yapma burda normal diosanda kendine sakla ben sana konuşmuyorum sana laf anlatılmaz zaten kafanın dikine git oke senin araban geçilmez kardeşim
    ulan bana atar yapma salak ne fanatıklık yapıcam burda kızdırıyon benı iboyla motor yaptıktan sonra denedığımızda kafa kafaya gıdıyoduk napıyım uçayımmı ıbonun yanından yada neden ıboyu geceyım aynı speclerde arabalar ıbonun arabası kötudemı onu gecebıleyım sana göre reno butun markalardan ıyı gıt renonun avukatlığını al ozmn delısmıın nesın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelsin sayın ulu pejocu KUTSAL efendide F7R ile kendi arabasını denetelim görelim benim lafımla olmuyor illa gözüne sokacaz..
    elalemın pipisiyle gerdeğe girme al kendıne bı f7r deneme yapmadığımı bılıyosun ama sırf senın ıcın aldığın araban ıcın deneme yapıp ıbretı alem ıcın buraya koyarım okan rahat ol

RsTeam
    Misafir
    elalemın pipisiyle gerdeğe girme al kendıne bı f7r deneme yapmadığımı bılıyosun ama sırf senın ıcın aldığın araban ıcın deneme yapıp ıbretı alem ıcın buraya koyarım okan rahat ol
    ben seni bi sokarım gerdeğe görürsün..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gürcan bi ince ağır çeker

Sen hangi ustaya götürüyorsun aracı Pulat ?
    Cakira veya yeni acilan bmi oto servise goturuyorum. Ama kimse anlamiyor tam olarak arabanin dilinden.

RsTeam
    Misafir
    ulan bana atar yapma salak ne fanatıklık yapıcam burda kızdırıyon benı iboyla motor yaptıktan sonra denedığımızda kafa kafaya gıdıyoduk napıyım uçayımmı ıbonun yanından yada neden ıboyu geceyım aynı speclerde arabalar ıbonun arabası kötudemı onu gecebıleyım sana göre reno butun markalardan ıyı gıt renonun avukatlığını al ozmn delısmıın nesın
    ibonun 106 yı geçemiosa sağlıklı bir f7r yide geçemes işte sana lafmı anlatacaz olm denedik gördük neyin muhabetini yapıon hala kafanmı iyi senin neyi savunuyon yani anlamadım ben ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibonun 106 yı geçemiosa sağlıklı bir f7r yide geçemes işte sana lafmı anlatacaz olm denedik gördük neyin muhabetini yapıon hala kafanmı iyi senin neyi savunuyon yani anlamadım ben ?
    yıne banlatıcan kendını o olucak a.q ama dayanamassın ılla tartısma yaratıcan

RsTeam
    Misafir
    banlasınlar amk çok gene mikimde
    var daha 20-30 tane üyelik
    artık mesajlarımı siliolar rahat ol birazdan kaldırırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öf bende kımınle tartısıyomsum ya tmm başkan buyuksun

RsTeam
    Misafir
    sen gel şu 306 ilede ..
    zamanında RS i geçerim diyodun öğrettim yanında bile duramıcağını canlı göstererek
    şimdide f7r ye sardın gel onuda öğretecem sana ben renolara bulaşmıcaksın artık

RsTeam
    Misafir
    zevkli olur diyorum sadece şuan F7R yi biraz daha hızlandırıyoruz hepten memur spec ti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm gidin faceden falan konuşun burda niye laflaşıyosunuz yaaa hey Allahım yaa

RsTeam
    Misafir
    face dende konuşuoz ztn şuanda hala pejo geçer pejo daaatır diyo

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ertekincim hala beklenmektesin burgaza

ama o gece okanın kullandığı denemede evet ilk bastığımızda kafa çıkardı palio ama aracım soğuktu, orda kesiciye erken giren okan değil bendim ve shelle kadar 2 boy değil 3 yada 4 boy falan vardı ki okan daha iyi bilio çünki arkadan kendi öle dedi 3 4 boy falan vardı dedi ama dedim ya aracım buz soğuktu marşa basıp palio ile denemeiştim ve aracım erken kesti ve ondan sonra aracın bobinini bujilerini oksijen sensörünü vs. bi sürü bakım yaptım, neyse uzatmaya gerek yok ben seni bekliyorum zaten deneyp görücez sonucu
    İbocum canım kardeşim doğanı satayım gelirim.Ama araban soğuk değildi hatta takılmıştım bu araba niye 15dk dır çalışıyor diye sen bobini oksijen sensörünü falan değiştirdiysen araba aşırı hızlanmıştır en yakın zamanda deneriz.Ben gelemiyorum bu aralar ***** sebeplerden.Nasip..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İbocum canım kardeşim doğanı satayım gelirim.Ama araban soğuk değildi hatta takılmıştım bu araba niye 15dk dır çalışıyor diye sen bobini oksijen sensörünü falan değiştirdiysen araba aşırı hızlanmıştır en yakın zamanda deneriz.Ben gelemiyorum bu aralar ***** sebeplerden.Nasip..
    yanlış hatırlıyosun ertekincim , araba çalışmıodu, marşa bastığım gibi denemeye çıktım hatta orda bile dedim araba soğuk basıcaz ama neyse bi görelim dedim ki dediğim gibi erken kesti araba, zaten sıcak olsa kesmezdi

RsTeam
    Misafir
    neyse be bu gece ben f7r ı ayarlayım 106 da gelsin gsi da gelsin ertekin abi sende gel burgazda sıkı bir roll gecesi yapalım hemen

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)