yav videoda makas yokki . yoksa varmı ? bol bol fren lambası gördük sadece son hareket güzeldi onun harici tırt yani . makas atıcaksanız yüksek süratla atmak daha çok zevk veriyo 80 90 la makas atılmıyo araba sollanıyo.
Printable View
yav videoda makas yokki . yoksa varmı ? bol bol fren lambası gördük sadece son hareket güzeldi onun harici tırt yani . makas atıcaksanız yüksek süratla atmak daha çok zevk veriyo 80 90 la makas atılmıyo araba sollanıyo.
Ogün trafiğe çıkış amacı trafik değildi tabiki.Ortamımızdan olan arkadaşın misafirinin çektiği bi video.Herkes kafasına göre takılıyo işte :)
Bu arkadaşların hepsini mahmut'un arabasına bindirip paralı egitim vermek lazım :) :D
Mahmut abimize selamlar saygılar.:icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule
onlar kötü çocuklar biz hayatta böyle şeyler yapmayız :ofk: gibi takılanları istiyorum :D:D:D:D
ahahahaha
Dacia Jip Ufaktan Frene Dokunmasaymış Video Daha Ünlü Olurdu :D
aracına bindiğim, yolda gördüğüm birkaç kişiyi söyliyim
GLA80 Hayri, Badboy Tolga, Stp selçuk, Djhellfires onurcan ve sevgili Dr. Oz :D bir video çekilse 1 milyon kişi izlemezse bende bişi demiyorum :D
ben de makas yapıyorum. ama bir sorun neden yapıyorum. :)
makas'ı bu videodamı izlicektik
ben birşey görmedim
aynen kardesım katılıyorum :)
gençler suanda hızlı ve öfkeli...zaman herseyın ilacı illaki akıllanmaları gerektiklerini anlayacakları birşey olucaktır.
badboy & stp & Oz' :) badboy tolga efsanedir adam anlatırken bile yasıyorsun o anı :D
haber izledikce mobese görüntülerini gördükce şerit değiştirirken bile tırsıyorm. yollarda bu kadar acemi adam varken ve yollarda daralmsken artık makas atmakda 2 katı riskli...
bende sağlam makascı olarak gks goksel abi yi bilirim adam harbi iyidi :D
yavuz abinin yazdıklarınıda göremesemde bayağa duymuslugum var :D
zamanında pek severdim bu işleri de sonunda bi baktım lan ışıklarda geçtiğim arabalar hep yanımda durup tip tip bakıyolar.. vay arkadaş bu işin hiç bi karı yok demek dedim :S o zamanki cesaretim de yok hakkaten artık..
bi de milleti frene bastıran adama makasçı demem ben..
ozun passatlı bi videosunu izledik stpyide duymustuk :D
Bu böyle olmaz, kimlerde ne makas videoları var gün ışığına çıkmamış, bırakın sosyal mesaj vermeyide paylaşın :)
Emre makas attıktan sonra gitmeye devam et 50ye sabitleyip :D Bigun dayak yıcen cok gulcem ıste o zmn :D HAHAHA kekoyaa adam trafıgı altust edıyo sonra kopruyu gecerken manzara ızleyerek gecıyo en sagdan aauhauhauh :hehe::hehe::hehe:
bu bişey değilde. bi passat vardı. başka araba oynaşıyordu sonra bi anlık gözüküp uzayıp gidiyordu. sanırım bu siteden birisiymiş. o videoyu hatırlayan varmı?.