Yanlış hatırlamıyorsam Özgün abinin videosuydu bu :D Makas denilince bunu açıyorum 160+ makaslar falan Arka Fonda Blade müziği :D
Printable View
Yanlış hatırlamıyorsam Özgün abinin videosuydu bu :D Makas denilince bunu açıyorum 160+ makaslar falan Arka Fonda Blade müziği :D
bu değilde beyaz passatlıyı bulun ya :D aradım aradım bulamadım.
Bumudur Passat olan ? Buysa sonradan özgün abinin olmadığını söylemişlerdi ama Passatlı olarak birtek bunu biliyorum :D
Yılan tıs tıs tıs :D
aynen budur :D yılan gibi önce sakin sakin sonra koyup gidiyor 4 4 lük :D
Madem açıldı bi konu devamı gelsin o halde :D sosyal mesaj olmasın ama :)
207 sonunu fena bağlamış yaa...
Vti'nın ses fena
Arşivler çıkıcak piyasaya :D
fuat döktürüyor maşallah :) 207 sonlarda trafiğe tecavüz modunda:) Eskiler geldi aklıma TB 2002 Makas şovları :)
Kuduruklar :) hepsi iyi insanlardır, bu olay oluyor işte bazen engelleyemiyorsun.
Eskilerden bilenler bilir Patlak Kenan diyim zaten kimin olduğunu anlarlar ismin nerden ne sebepten geldiğini :hehe: Stp Selçuk abininde baya iyi olduğunu biliyorum bi kaç kişi daha var bildiğim ama videolarını bulabilmem biraz zor :D
bu arada bi OZ SUS veya STP değiller tabiki veya team tazmania zamanlarındaki gibi değil videolar :) o zaman yolda vardı ayrıca,
bence aman aman cok iyi bir makas yok ortada günlük canım sıkıldıgında trafikte yaptıgım şeyler bende mi bir camera bulundursam araçta :)
bide tiki memo vardı:D:D
Patlak kenan araba kullanmayı biliyormuymuş ;) abeeeeeiiiii ben patladım merterde hala sesi kulağımda hahaha lan the_devilşimdi yaptığın arabayla gazla bakayım hehe,
faruk bi akşam çoook uzun seneler önce seni bırakırken polo vardı gardaş gelin garajdan araba çıkartacağım demişti hatırlıyormusun ikitelli zamanlarıydı sanırım
Bizim Ef Driver ' fena makas atar :D aman diyim kamera felan kurulsa çok bilenen olur