Ali öyle böyle değildi ama Subarunun a. s.k.yordu :)
Printable View
Ekerayda iyidir ama onda bi kusur var ölümüne gidiyor o manyak
Youtubede ' bir ara mavi' basık Mazda3 hb videosu vardı , güpe gündüz Merter e5'de 120-150 km arası yan yan makas atıyodu arka tekerleri kitleyip , arkadanda Vw golf le çekim yapıyolardı sanırım o videoyu kaldırdılar bilmem izleyen varmı çünkü çok küfürleşmeler iddialaşmalar döndü , ben daha onun üzerine makas videosu görmedim..
izmir pınarbaşına giderken STP'nin arabasında arkamdan beni izleyip arabamın içinde olmamana rağmen yanıma geldiğinde sesinin tonu ve titrekliği şu anda konuştğun gibi demiyordu ama ( olm valla döverim manyakmısın sen bidaha yapma araban stoc :D )
ama sürüş konusunda STP'yi anmamak ayıp olur....bide arabayı normal olarak sürerken baş parmağının kenarındaki ya da serçe parmağının kenarındaki etleri dişiyle kopartıp tü tü yapma süretiyle oraya buraya atma huyu vardır....gazlarkenki o vites geçirişler aman yarabbi sanki şanzumanı alacaklar yanıma koyacaklar gibi gelirdi :D ama şimdi öylemi gayet memur....adam memur modunda gideeer geliiir :D
Mazda 3 videosunu bende biliyorum kopartıyordu fena değildi.
Teşekküler klipteki remixi bulamadm sacma sapan mixler var hep
Yakti kendini,cocuktum daha o zamanlar bizde toplanirlardi c.tesi aksamlari butun semtin arabacilari gelirdi mahalleye konvoy halinde caddeye gidilir git gel komple cekim yapilirdi.Cocuklugumda 3 isim idealimdi buyuyunce bende onlar gibi olcam derdim :) boru Engin,imam Tamer ve P.Ali
Emg ile TarıkS'i izlemiştim.Bildiğin tampona 5-6 cm gidiyorlardı.Sonra dou'yu izledim neyse izlemesydim daha iyiydi :D
Eeee o kadar sayfa okuduk arsivlerden yeni videolar cikar diye umdum yok hicbir sey :D