Yanlış hatırlamıyorsam Özgün abinin videosuydu buMakas denilince bunu açıyorum 160+ makaslar falan Arka Fonda Blade müziği
Yanlış hatırlamıyorsam Özgün abinin videosuydu buMakas denilince bunu açıyorum 160+ makaslar falan Arka Fonda Blade müziği
bu değilde beyaz passatlıyı bulun yaaradım aradım bulamadım.
Bumudur Passat olan ? Buysa sonradan özgün abinin olmadığını söylemişlerdi ama Passatlı olarak birtek bunu biliyorum
aynen buduryılan gibi önce sakin sakin sonra koyup gidiyor 4 4 lük
![]()
207 sonunu fena bağlamış yaa...
Vti'nın ses fena
fuat döktürüyor maşallah207 sonlarda trafiğe tecavüz modunda
Eskiler geldi aklıma TB 2002 Makas şovları
![]()
Peugeot Sport
Eskilerden bilenler bilir Patlak Kenan diyim zaten kimin olduğunu anlarlar ismin nerden ne sebepten geldiğiniStp Selçuk abininde baya iyi olduğunu biliyorum bi kaç kişi daha var bildiğim ama videolarını bulabilmem biraz zor
![]()
bu arada bi OZ SUS veya STP değiller tabiki veya team tazmania zamanlarındaki gibi değil videolaro zaman yolda vardı ayrıca,
bence aman aman cok iyi bir makas yok ortada günlük canım sıkıldıgında trafikte yaptıgım şeyler bende mi bir camera bulundursam araçta![]()
Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
Patlak kenan araba kullanmayı biliyormuymuşabeeeeeiiiii ben patladım merterde hala sesi kulağımda hahaha lan the_devilşimdi yaptığın arabayla gazla bakayım hehe,
faruk bi akşam çoook uzun seneler önce seni bırakırken polo vardı gardaş gelin garajdan araba çıkartacağım demişti hatırlıyormusun ikitelli zamanlarıydı sanırım
Bizim Ef Driver ' fena makas ataraman diyim kamera felan kurulsa çok bilenen olur
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)