magandalık...bu hıyarlar yuzunden eşimize aracımızı emanet veremiyoruz...bunlar makas değil taciz.
Printable View
magandalık...bu hıyarlar yuzunden eşimize aracımızı emanet veremiyoruz...bunlar makas değil taciz.
videoyu ekleyen ben değilim ama sondaki 207 bnm buraya ekleyen arkadaşıda tanımam yanlız baştan sona okudum da sosyal mesjlar var kimse sütten çıkmış ak kaşık değil makas yapmıyorum diyenlerin %90 ı yapıyodur ;) spontene gelişen bir gün başka grup arkadaşlarımızla buluşmaya gittiğimiz bi gün yani,,tabi 5 araba çıkınca illaki bunlar olucaktır,, övünülesi bir şey olmadığının farkındayım arkadaşlar merak etmeyin :)
Size sadece şunu söylüyorum, "SENİN AĞZININ İÇİNE YANLARIM" bu mevzuyu çok kişi bilmez ama bilenlerde efsane der,
ey gidi eskiler :D
Hadi be Tarık, ayarlayın şu videoyu yaw :D Meraktan çatlattınız herkesi :p :D
Videoyu ceken başka bi arkadaşım ama youtuba ekliyen benim. Videodaki arkadaşlarıda tanıyorum son kısımda makas atan 207'deydim bende zaten. atarımzı giderimiz yok, yoldada kimseyi rahatsız ettiiğimizi gözlemliyemedim. size cok büyük geldiyse bilemiyorum. konu acıcak ne vardı anlamadım
Konudaki bütün videoları izledim ama malesef tiki memonun bu videosu gibi makas atanı olmamış.
bi ince bi ince devam :) bence hALâ king bu video
tiki memo bi de broadway ile makas atıyo :D 2 tane video su var o arkadasın.
Konuda ki video ya gelince de 207 nin sonundaki kısımları iyi diğerleri tırt.
Magandalık konusuna yorum yapmıyorum Haddim değil.
valla bende bi kere tikky memonun broadwayindeki farlar gibi arabamın farlarını yaptırdım, baktım onun gibi sürüyorum, hemen çıkarttırdım :D
iş farda bitiyor yani
Aynen aynen farlar işin sonu :)