Eskiden ne izlerdim :)
Printable View
Eskiden ne izlerdim :)
çıkar tabi birisi yolda bu şekilde gidip senin gözün gibi baktığın arabaya çarpsın çoluğun çocuğun arabada olsun kılına zarar gelsin kavga çıkartmayan adam normal değildir ki bu videodaki arkadaşlarda kendisine yapılsın ailesine aracına zarar gelsin onlarda çıkartır kavgayı nabıyon sen diye değermi ?
geçen forumda birisi cooper arıyordu neden canlarına tehlikeye atmış orda durdursa ne yapacaktı cooper cıyı ? bu işler böyle önce kendine yapıldığını düşün ailene coluguna cocuguna zarar geldiğini sonra başkasına yap
eskılerden tuner faruk yan yan makas attıgını bılırdım gazcı tayfasının agzı acık ızledınını bılırım :D
Videoları izledim de
Yazık valla.
Bir gün bir makasa girip çıkamamak var sonra 29-30'unuzdan hayatınızın sonuna kadar tekerlekli sandalyede yaşamak var.
Çorbayı pipetle içmek, çişini bile 2 kişi yardımı olmadan yapamamak var.
Ölüm kısmı da bunları yaşamadan kurtuluş aslında.
Neden ?
Güzel makas attın diye.
Afferim. Alkış.
Gerçekten Dikkat ...
sosyal mesaj verenler arkadaşlar siz efendi gidersiniz olur biter gerilmeye gerek yok.
yavuz abi genelde efendi gidenlere olan oluyor o yüzden gerilmeler normaldir. :)
hayatımın her döneminde makas attım halende atıyorum, ama eskisi gibi hardcore gitmemeye çalışıyorum, ha arabam ne saxo vts bununla ne kadar hardcore yapılmamaya çalışılıyor o ayrı mevzu. hani şu milletin beğenmediği "şirket araçlarıyla makas atanlar" modelindede ben varım, işimiz gereği sağa sola çok gidiliyor bazen kısıtlı zamanda işler yapılıyor, gazlıyorumda makasta atıyorum, zevk içinde atmıyomıyomuyum atıyorum. forumun %90ı bu işi geniş geniş yapıyo
gelelim sosyal mesaj kısmına, bile bile lades yapıyorum, evet sıkıntılı iş, riski çok fazla, ama yapıyorum, bile bile yapıyorum maalesef, bu tip videolarda hoşuma gidiyo,
hatta emre ile tarık şu videoyu bari mail atın :D merak ettim :)
kaşılaştığım bir örneği paylaşayım, yine böyle sosyal mesajların bolca olduğu bir konuda arkadaşın biri ismi lazım değil, karşıma çıksa yolda giderken bana vursa asarım keserim uçarım kaçarım gibi kelimeler sarf etmişti, aynı haftasonu roll dönüşü 50mt önümde basın ekspres yolunda 3 şerit direksiyon çekiyordu, o yüzden şimdi yazılanlara bakıyorumda gülüyorum selamlar sevgiler.