Valla o vıdeo'yu bende çok merak ettim.:D
Printable View
bu arada nerde şu meşhur videolar yav bekliyoz dünden beri :D
Ben o b.ku yerken taşın altına elimi koymuşum, razıyım, dün görmedik arabayı, dün öğrenmedik gazlamayı, kaza bela hepimize var, Allah korusun, ne kadar sakin araba sürüp gidip kendi kendine düz duvara vuran direğe vuranlar var, her koyun kendi bacağından asılır. kimse kusurumuza bakmasın.
Hacı koyun video artık
bişiy demez polis amcalar
öyle düşünüyosan roll dragta yapmıcaksın. +200 250 gidiyosun allah göstermesin o hızda patlasan nolacak ? hücreni bulamazlar. araba işi hep bi tehlike arz ediyo zaten. hızlısıda kaza yapıya aile arabasıda. TR de okadar çok mal varki .
@vtec in dediği gibi düz duvara vuranlar direğe patlayanlar abuk subuk yerlerde imkansız kazaları becerebilenler var. bunlar daha tehlikeli değilmi ? adam tecrübeliyse zaten gerkli refleksi gösterir. siz yollarda acemilere dikkat edin:icon_tup:
yavaş ve cahil olacağıma , bilinçlı ve hızlı olurum
Ya o değilde selçuk abi bi ara çok takılırdı foruma uzun zamandır göremiyorum ne oldu acaba
trafikte makas atandan değilde aynaya bakıp cep telefonu ile konuşan yol ile ilişkisini kesmiş dangalaklardan korkun.
İnanın acemi sürücüler hele hele yeni kullanıcı bayanlar falan benden daha tehlikeliler, 1. viteste takla atan kadın vardı hatırlayan vardır :D
Arkadaşım konu sosyal mesaj değil.
Çok arkadaşımızı verdik bu boktan işe.
Çok arkadaşımız sakat kaldı. Söylenilenler kurgu değil.
Başına gelmeden de anlayamıyorsun.
Hepsi de bana bir şey olmaz diyerek yaptılar bu işi.
Şimdi aynı heyecanla ya öldüler ya da sakat kaldılar.
Sen hiç sakat kaldın mı? veya sakat kalan yakın bir arkadaşın var mı?
Kaza yapınca sana olanlar beni ilgilendirmez ama başkasına da zarar veriyor bu hareketler. Bir tek sana değil.
Benim eşim ve çocuğum var bu şekilde bana biri vurur da ailemden birine zarar gelirse ve bana vuran da hala hayattaysa o arabadan canlı çıkartmam ve bunu yapacak olan da tek ben değilim bilesin. Kısasa kısas.
Yanımdan geçen gazlayanlara yolu açıyorum ki rahat geçip sktr olup gitsinler.
Yoksa sosyal mesajı hoca tabut başında veriyor merak etme.
makas candır.
görkem video baya uzun hacı kısa bi yerde ekşın var kesip biçme işlerinden anlamıyorum tarık halledebilirse koyar :D
bu söylediklerini ben merak etmiyorum zaten, yeteri kadar tecrübem var, sana şu kadarını söyleyeyim trafikte bir elinde ayna, yada cep telefonu ile araç kullanan bayan şöförler daha çok tehlike saçıyor, bana boşa konuşma ben bu söylediklerini aşalı çok oldu, liseden yeni çıkmış ergenlere ver öğütlerini. sevgiler :)