maşallah bilal usta :D hilmi senınde elıne saglık :) bağlanan araclara gecmıs olsun
http://img217.imageshack.us/img217/421/img0886vo.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Printable View
maşallah bilal usta :D hilmi senınde elıne saglık :) bağlanan araclara gecmıs olsun
http://img217.imageshack.us/img217/421/img0886vo.jpg
Uploaded with ImageShack.us
GEce güzel başladı aslında çok kalabalık değildik :) EKK20 Bilal aketepeyi tebrik etmek istyorum maşallah zımba gibi gidiyo urfa yla denemelerini gördüm muhteşem bir görüntüydü 2 aracın muzzam sesi yanımzdan geçerlerken çıkardıkları alev muhteşemdi gece tatsız bitti bize ruhsatı ver dedi biz verdik dedik iyi dedi yolu açtılar ruhsatı vermemiştik ***** GP ufak araba saklandık bi tırın yanına devam:D fakat diğer arkadaşlar için gereçekten çok üzüldük tatsız bitti neyse allah daha büyüğünü vermesin herkezin eline ayağına sağlık
bilal bende ısterim denemek hani gelcektin 100 250 km ama
valla super gıtmıs
m3 ten 15 kg sökülse bencede cok guzel denemeler olur :D
Güzel gitmiş civic maşallah... Denemeler kac kmh ye kadar yapıldı ?
Civic ten 15 kilomu sokulmus :) tampon denirlerine kadar yoktu aracin :) gozlerimle Gordum :) hatta aracin kilosunu sordum 1150 kg mis :) Bende Inanamadim hatter eski motoruda bagajami attiniz dedim :) Gerci beni alakadar etmez m3 Benim olsa Ayni sekilde sokerdim :)
sonuçta civic geçmiş gerisi boş. maşallah araçlara..
Urfa gidiyo hacı :D 2 de bi yanyana gidiyolar sonra urfa gitmeye başlıyo o bu değilde EKK20 maşallah ya . urfanın meth artı debriyaja ihtiyacı var debriyaj bariz kaçırıyo ama ciddi gidiyo urfanın araba ama görmeliydiniz yan yana geçerken o sesler kulağımda ve alevler muteşemdi urfa bi ara canberkle denedi bora sürüyodu baya yürüdüler 4 ün sonu yada 5in başında sanırım önde gidiyomuş urfa ama canberk arabayı uludağa gidicek diye tank moduna aldı :D oda bi dezavantaj ama urfa ciddi hızlı geliyo meth ve debriyajdan sonra gerçekten tehlikeli olur maşallah tabanca gibi:) . eczacı murat abiyle denemelerini gördüm gidiyo yani urfa telefonun şarjı bitti bişey çekemedim ama gördüğm bana yetti
mşllh. ekk20'ye gerektigi gibi gitmiş..
ve fıtıl ateslenır.....
Maşallah typer cup aracları gıbı ses..
Masallah abi gercekten harika oldu son dokunuslardan sonra.
maşallah ekk20 ye adaletli yapmış yine ;)
sıkıntısız gazlamalar
Hilmi bildgim kadarıyla viaporttan sonra 240 a kadar bastı lendiside yazar
güzel deneme oldu ama 240 250 lere kadar basilsa bence m3 geçerdi 200 üstü cikildimi bilmiorum e36 m3 ün sahibi 5 e 1 kere atabildim dedi 200 gibi bitti sanirim...
masallah butun araclara..yolun musait olmamasi biraz sansizlik olmus m3 bakimindan genede guzel denemeler olmus...
bu arada izmir yolculugu bu haftami yoksa onumuzdeki haftami
Fitil hayatta ateşlenmez Tünay'ım. M3 kullanıcısı yada seveni, bilirki bu işin rovanşı olacak. Yada daha güzel denemeler çıkacak. Maaşallah harici yorum izlenmez daha önceki konulardaki gibi..."m3 cü vites atamamış--m3 kondisyonu ii olduğuna eminmisiniz" tarzı yorumlar BMW tarafında gelmez.
miniksin koyduğu videolarda 5 e 6 ya atıyo vitesi.. 200 üstü hızları
O m3ün civic i geçeri yok , anormal hızlanıyo civic
Maşallah ekk20 ye, e36 m3 de iyi üyürümüş.
maşallah araçlara bağlanan arkadaşlarada geçmiş olsun...
Deneyen araclara tebrikler m3 busefer daha fazla tutunmus sanki ekk20 ye, m3 un final drive kisa heralde ondanmi boyle oluyor sonuc, Bilalin aracinda bi degisikli yok sanirim gecenlerde izledigimiz m3 videosundakiyle aynimi setup?
Baglanan arkadaslara gecmis olsun nasil oldu yine arkadan ve onden cemberi daraltma taktigimi, hic sans birakmiyorlar oyle yapinca.
herifler otobanı kesmişler yaw yuuh.
final drive iş yapıyor bizzat şahid oldum..
Tüm araçlara maşallah.
e36m3 ayrı bir maşallah çok iyi gitmiş k20 ile.
Maşallah bütün araçlara, e46 m3 cabrıo murat abının arabası cok guzel sağlıklı bır m3 25bın kmde daha hardtop,smg ve 19jant eksısı vardı dıger m3lere gore, e36 m3 220bınde hala çok sağlıklı sadece kısa dıff var bülent kardeşimde işi bıldıgı ıçın hep arabaları sağlıklı yürümüştur beyaz e46 m3 coupe aynı gıdıyolardı kocaman maşallah çok güzel yürüdü hakkı yenmez hıcbıyerıde sokuk degıldı ,Bilalın araba maşallah çok güzel oldu duruşuda harıka,seside egzantıklerden de bayagı güç almış zaten, Maşallah tekrardan hepsıne. hilmi senınde elıne sağlık kanka:) güzel geceydı sonu kötü bitti,
O bu değilde artık şu EKK 20 ye 2 tane recaro takmak farz oldu herşeyi ile mükemmel ama koltuk şart :D
100-200 kmh kac saniye cıkarıyor araç performancebox ile beygir ölçümü yapılmıştı 100-200 bakmışsınızdır herhalde ?
EKK20 kocaman maşallah ....
Maşallah arabalara...Bilal tebrikler.Yalnız kaça kadar bastınız ? Sanki M3 gelmeye baslayacakkken yarış bırakılmış gibi geldi bana.Tabi yol vs müsait degildir Yada bana öyle gelmiştir bilemem :)
Atmosferik farklı bir keyif :)
Deniz yaptigim iftiralar cok yipratici arac sahibini rencide edici terbiyesizligin luzumu yok bu kadar fanstiksen izleme kardesim zoruna gidiyorsa
Aracin sadece stepne kriko ve arka koltuklari sokuluydu toplasan 30 kg
Butun bakalitleri bagaj kapagi uzerindeydi kaputu bile hafif degil orjinal
Arac kantara cikti biyerimizden uydurmuyoruz hali hazirda hala istanbulda isen birde seninle birlikte kantara goturelim hem sende inanirsin kac kg olduguna hemde inanmayan arkadaslarina anlatirsin
200 e kadar basilmis muhabbetine gelince bu arac 9100 devir donuyor 4.763 var son disli oem typer disliler var soylermisin bana 5 sonu kac goruyordur acaba
Videolardan vitesleri sayarmisin 5 bitirmedigim 1 deneme varmi ?
6 ya bile cekip gittigim deneme oldu m3 un hic yaklastigini gormedim
Bulente sordum dun abi 200 e kadar bastik demissin dedim ben 5 bitiriyorum nasil 200 olur min 230 yapiyorum dedim ben bisi demedim orda kendi arlarinda konusuyolar dedi
Yorum herkesin valla herkes videoyu izlesin vitesleri saysin
Tebrik etmesini hicbir zaman ogrenemedin deniz sen once tebrik et azcik saygi goster