Civic e yapılan her harcama hakkını vermiş :) maşallah bütün araçlara:icon_tup:
Printable View
Civic e yapılan her harcama hakkını vermiş :) maşallah bütün araçlara:icon_tup:
Ben arac sahibi degilim buarada deniz bana baska bisi anlatma ben herkes bilsin diye yazdim tartismaya girmek istemiyorum
Olursa bir arzun telden ulas bana 532 671 31 18
gecenin en güzel sözü hilmiden geldi ben de e36 m3 alip cay kahve içmek istıorm polislerden biktim:)
maşallah diyelim m3 cüler :D tebrik etmeyi bilelim...
maşallah araçlara civic çok güzel olmuş..sökülmüş bmw ile denemesi olursa çok daha güzel olur :)
maşallah civic güzel yürümüş , daha da güzel olur inş. :icon_tup:
maşallah EKK20'ye emeğinize sağlık keyifle izliyoruz
bilal maşallah uçurtma gibi olmuş :)
aktepe is fantasy :)
Gece hilmi bombaları patlattı polisle diyalog beni bitirdi zaten :D (hakkını yediniz,yatak sarar :D)
Bilal abi "A2" şanzımana 5.06 kullanarak cok az da fazla devirle 4-5-6 sını `jdm` e çok çok yakın yapmış .. yani rolling de iş görüyör hale getirmiş... yoksa normalde jdm şanzımana 5.06 koyunca rollingde dezavantaj olabiliyor .. devire göre ..lastik çapına göre..
Tabi bu şekilde de 1-2 de çok kısa oluduğu için sarma problemi olabiliyor ..
Tebrik ederim ; eğlenceli bir gece olmuş heralde ..
Telefondan izlemiyorum ama anladigim kadariyla bilal adaletini yapmis .. Maasallah kardesim cok emek verdin karsiliginida almak en buyuk hakkin ..
anladım.. dediğim gibi takip edemedim uzun zmandır.. Adam da final drive iş görüyor deyince halen var sandım .. simdi okuyorum da bmw icin soylemis heralde .. 4-5-6 JDM yapin abicim .. bastrr ..:)
M3 sahibi ilk denemede 5 e atamamış kaan da öyle dyor sonra kaç tane deneme var
Emege saygı göstermiyorsun sen yazdıgın yazıyı bir daha oku
o arabada sökük olanları sölüyorum sana ince stepme arka koltuk sırtlıgı arka koltugun altlıgı kriko pandizot
kendinde gördüm diyorsun delikanlı gibi söyle bakalitler ön koltuklar herşey üzerinde degilmiydi bu saydıklarım haricince
tampon demiri yok diyorsun hondanın neresnde gördün sen tampon demiri arkada ?
bak arabada 30 kg ble sökük degildide ben fazla yazıyorum
bende 125 kg yim onu neden hesaba katmıyorsun
Bilal güzel pişiyor inşallah çok çok iyi vitesler atıcak benden bile iyi kullanıcak ozaman 55 kg daha hafif olucak araç
hesabını sen yap
sökük M3 geçemez bu araç kimsede iddia etmedi onu ama sökük olmayan her M3 ü geçer E46 - E36 farketmez varsa iddiası olan buyursun gelsin araba burda duruyor
hayır hiç bir M3 konusunda ne benim ne bilalin yazdıgı bişi yok bu kabullenememe niye ki benim gibi M3 hastası olan biri delikanlı gibi sölüyorum neyin ne olucagını
Beni başka hondacılarla karıştırma ben her aracın hakkını veririm kimsenin emeğini yemem
Bülent Usta yine harika bakıyor arabasına herşeyi le 4 4 lük ilgilenmiş sanmıyorumki bundan daha iyi yürüyen E36 olsun
Tüm araçlara maşallah....
böyle güzel denemeler izlemek mutlu ediyor bizi
e36 m3 çok iyi tutunmuş harbi maşallah tabi bilalin arabayada bir okadar maşallah hakkıyla yürüyo ama mz4 veya e92 m3 için hazır değil hilmicim boşuna aranmayın :D
dün araç bağlandığından anca işlemleri bitirip işyerine gelebildim.
1-2 cümle de ben edeyim.
öncelikle 2 m3 te denemeye geldiği için çok teşekkür ederim. özellikle bülent abinin araba müthiş gidiyor. ikisine de teşekkür ederim.
bu denemenin maksadı ne hikmetse herkes tarafından farklı yerlere çekilmek isteniyor. burada bmw ile honda yarıştırılyor havası verilmeye çalışıyor. onca senedir honda kullansamda asla körü körüne fanatik olmadım. hiç bir araba geçilmez değildir. ve hiçbir araba eksiksiz değildir. bunu zaten herkes bilir.
aracın ağırlık olayına gelince deniz sana orada da izah etmeye çalıştım orada da inanmak istemedin. samimiyetle yazıyorum bildiğin +- hassasiyeti iyi olan kantar varsa gidip ölçtürelim. benim hiçkimseye yalan borcum yok. ne ölçtüysem onu söylerim. ben bu saatten sonra bunlar ile uğraşmam. aracın tampon demirlerine kadar sökük diyorsun. 96-98 civic lerin tampon demirleri yoktur. sadece 99 modellere koydukları güvenlik için yaptıkları birşey bende söktüm bunları doğrudur.
neyi söküp sökmediğimden ziyade aracın ağırlığı 1100kg dur. yine de hafiftir ep3 e göre bmw ye göre.
şanzıman oranlarına gelirsek;
http://img190.imageshack.us/img190/1729/ekk20.jpg
oranlarım bu şekilde. aracın içinde olmadığım sadece videolara dayanarak söylüyorum ki gerçek hız olarak aracın 5. viteste yapacağı hız 225 tir. kadran da gözüken %8-10 hata payı ile yaklaşık 240-245 tir.
benim aracım çoğu görüşe göre dolu sayılacak bir araç değildir. sadece stage 1 denilebilecek uygulamalar vardır. motorda aftermarket ürün olarak baktığımız zaman 2 egzantrik 1 gaz kelebeği birde swap header vardır.
egzantrik değerlerim stage 1 değerlerine yakındır. çünkü oem pistonlar olduğu için fazla liftli egzantrik sorun yaşatabilir.
eminimki daha yapılı bir k20 benden çok daha hızlı olucaktır. aynı şekilde daha yapılı bir bmw de benden çok daha hızlı olucaktır.
aklımda kalan yorumlara gelicek olursak eğer,
ilker abi net 250 ye kadar basarsak sen beni çok geçersin eminim. ama yinede gelip seninle tanışmak isterim. teşekkür ederim iyi dileklerin için.
aren iyi dileklerin için teşekkürler. aklımda 1-2 kalan hafifletme işlemi ile birlikte koltuklarda var :)
başar ortalığı niye kızıştırmaya çalıştığına anlam veremiyorum niye kinayeli yazıyorsun anlamıyorum. ben sana açıkça cevap vereyim. özgünle ayara çıktığımız için ve erken saatlerde çıktığımız için sadece güç ölçümüne dayalı olarak ayarımızı yaptık. 100-200 ölçme fırsatımız olmadı. ama ben sana söylim 10.5-11sn arası bir süre gelir diye düşünüyorum.
bmw kalitesi,karoseri,teknolojisi yarış deneyimi ile honda kıyaslanmaz bana göre.
benim için honda yapmak sadece hobi. vakit geçiriyorum :)
merak ettiğiniz soru varsa direkt sorun ben içtenlikle elimden geldiğince cevap veririrm.
dün akşam aracı kullanan, izlemeye gelen bağlandığımızda bizi yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarıma da teşekkür ederim.
urfanin arabasida fena gitti cok güzel olmuş maşşallah...
Arabaniz batsin aq.
AHMET
hacı mz4 le deneme sakın :D
Ben Kimsenin Emegine laf etmedim sadece sunu soyledim civic Hem swap Hem sokuk eger m3 sock olsa be olurdu dedim ! Neyse elinize emeginize saglik arkadaslar bu arada dun gece m3 un Sahibi Arkadas 5.vitese atmadim dedigi icon Bunu paylasma geregi duydum , Bunu tek badinage duymadim kaan Sende Duydunmu duymadinmi !? Sonra fanatiklik yapıyor oluyorum. B
Bilal de Bülentte en son yalan söyleyecek kişiler benim tanıdığım... Bülenttende yorum beklıyorum pek yazmaz foruma ama:)
Ya kimse mukayese etmesin bmw honda olarak bu yanlış arda turbo s2k ile lp 570-4 indiriyo evet lambo nereye gitse lambo ama indiriyo mu indiriyo .Araba sökük evet sökük gizlemiyo ki sende sök ister sökme bunlar kıstas değil oraya çıkıyosan ve deniyosan zaten bunları kabul etmişsin demetir 2 gün önce serhat BS type r lada bunu konuştuk adam sökük geziyo sökük deniyo kime ne Bilal de aynı şeklde aracın arka koltuklar sökük hımmm gözden kaçan bir şey daha var on sağ koltuğun kafalığıda sökük en az yarım boy fark eder ama o arabaya acil koltuk alıyoruz:D ve araç sahipleri dün gecede bu günde oldukça seviyeli ve sabırlı insanlar bu tarz tartışmalar oluyo ama olmamalı çok adrenalin yüklü bir geceydi bende benim deli oğlanın çıkması için sabırsızlanıyorum:D herkeze maşallah tüm araçlar çok kondisyonlu mekik şınav düz koşu inanılmazdı:D hepsine maşallah
ya şarlakolmsmusun nesin sen ? dedektifmsin nerde senin o m5 motorlu m3 ün ankaradamı sen onu alıp gelsene (gelebilirmisin?) sende swap yapmısssın gel buyur hilmiyle yada herhangi bi civicle dene görelim mali nee dersin ?? ilk bursaya uğra onları geç boşa kilometre yapma... kelimede yapma
Mz4 e92m3 buyursun gelsin dEneyelim ozaman yaa sikerdi ederdi öleydi böyleydi SADECE LAFTASINIZ kimse yok hani ? 93 ler 95 m3 ler mz4 nereye kayboldu dun ?
biz deniyoruz her gece varız ilker abi ankarada denio hergece var sen kimsin ? Nerdesin ? yada NERDESİNİZ ?
Emege saygı duyun yada Selametle Hepinize kimseye bi açıklama yapmıyoruz git turbo tak nos bas biyerimdemi deil ? AMA Denemeye gelmiyorsan beyendim beyenmedim dersin araba hakkında bilmediğin yorumlar yapamassın !!!!