bılıyom maşallah urfa nın arbaa ayarsız halıyle haftasonu ıkı sıktık oylede ayardan snra bi 5 boyu var bana tabi bende basınç açmazsam :D
Printable View
maşallah araçlara :)
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş. Emeğinize sağlık.
ülke piyasasına en güzel hondaları kazandıranların başında gelen bilal aktepe yi tebrik etmek gerek.. :)
araçlara maşallah
Bütün araçlara maşallah..
gayet güzel denemeler olmuş bütün araçlara maşallah
maşallah araclara emeginize saglık beyler
enesle deneyen m3 bu sanirim guzel gidiyordu, ama 4 kapi olan(satilan) dahada iyi gidiyordu sanki..
butun araclara masallah hepsi cok iyi.
buda özgünden gecenin sonu :D
Ibrahim Msr | Facebook
Maşallah araçlara kazasız belasız sürüşler.k20 güzel yürüyor bilal abi severek izliyoruz :)
kaçan adam kamyona 2 travesti almıştı,kanal a haber falan diye geyik yaptık adam yemiş :D
Yoh amuaa - YouTube hauhauah :D
Emeği geçenlerin ellerine sağlık çok güzel olmuş. Gecenin çok kısa bir kısmına videolarla şahit olmak bile çok keyifliydi.
Gecenin sonunda ki talihsiz olaya dahil olan arkadaşlara geçmiş olsun.
Gecenin yıldızı tabiki B.Aktepe EKK20.
Ancak bütün araçlara maşallah, kazasız belasız yürürler inşallah.
bu arada tüm araçlara maşallah
maşallah bilal böyle güzel bi oyuncak kimsede yok :) uzun kmler hep keyifle gazla
ah deniz tampon demiri dedin dilime düştün :) gel yarın ek sökücez tüm parçaları tartma görme kasayı tartma b16 k20 arasındaki ağırlık farkından kg hesaplama şansın olur böylece yanlış anlaşılmazsın geyik yapmıyorum
yahu denızın dedıgını nıye bukadar büyütüyosunuz kötü bişey söylememiş ki adam sökülmüş mü sökülmüş çok büyük kg olmasada belirtmiş sadece ooo arabadan 200 kilo atmışlar dememişki erkut oda biliyo 3gramlık şey oldugunu ama 30kilo 1 boy oynatıyo biliyosun sende e videodaki m3 belki o tampon demiri koltugu ıvırı zıvırı olsa geçicekti :hehe: he bide öyle düşün fanatik oluyoruz ince hesap yaparken kimse sormuyo m3 neden stock diye onada yapsın bi powermod carbonairbox falan ne günahı var standaart cıkıyo bütün yarışlara :D
Bilal abi muhtemelen ekran arkasindan gulumsuyordur.
Bu kadar tartisma yaraticak bir arac yapmak hos olsa gerek, ki onun fantezilerine kalsa daha neler yapar hepimiz cok iyi biliyoruz :)
Walla bizim kanimizda var fanatiklik, takim tutariz fanatik, araba aliriz fanatik oluruz.
Biraz objektif olmayi hic ogrenemicez gibi gozukuyor :)
Gecende internette dolasan bi alinti wardi, "Bir isi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir" cok doru demis kim demisse ;)
büyütmelerinin nedeni komple sökük teriminiden gördüğüm kadarıyla bi kere bu m3 ler de gördüğüm kadarıyla çok başarılı araçlar tabiki sökülse dediklerin takılsa süper gider kendim de yaptım gördüm bunu :D
aslında airbox powermod egsoz inanılmaz pahalı şeyler de değil bunlar olsaydı geçerdiler yerine takılmış m3ler görmek daha iyi olurdu :icon_tup:
bir erayın bu gidişe dur diyip hepsini m3lere takması yönlendirmesi lazım sayın carlos :D:hahaha:
Cahilin önde gidenisin burda geçmek için hırs olayı olsaydı neler yapılabileceğini herkes biliyor m3 de nasıl sökülür hızlanır en az senin kadar biliyor araç sahipleri, yorumlarında fanatiklik yapacağına civic o hacimde çok güzel yürümüş maşallah demen lazım.
Burda m3 ü ezmek değil durum civic'in swap işleminin vermiş olduğu değeri görüyoruz. Boşuna post atmak için yazma eray ayıp oluyor.
sevgili tayfun ben denize ytapılan ithamlara cevap olarak yazdım bilalin arabasına zaten öğ kaka diyen yok senın kafanın basmayan noktası bu bak yazıya başlarken ne yazmışım.... tabi senın kafa mermer alamıyo bazı şeyler olsun sende bizim kardeşimizsin dışlamicaz seni illa bigün sende akıllancan ve mpower ın büyüklüğünü kabul etcen vti la 5kilo hesabı yaptıgın günleri unutmican
M power'a can kurban herzaman söylerim, ama senin gibi fanatik değiliz biz hakkı olan her otomobile saygıyla eğiliriz, Sende haklısın yıllardır hondalara kaldırdın kaldırdın sonra kötü ettiler seni şimdi içinden honda sevgisini dışarı çıkartamıyorsun bi engel var bi engel var içinde.
Seni dışlamıyor honda camiası bak VTI konusunda bile araban ilk sırada değerini bil.
Eray bilal bende 55 kg hafif
farzedelim ki arabayı bilal kullandı 30 kg sökmemiş olsa
benim kullandıgım halinden yine 25 kg hafif olucak dogrumu
al sana aynı hesab ne farketti ?
bizim onları çıkartmamızdaki neden buydu ogun bülentede söledim ben agırım birşey farketmiyor biz onu dengeledik dedim
sizinde anlamadıgınız nokta burası işte
her iki araçta orjinal kilosundaydı o gece tartışıcakm bir olay abartılcak bişi yok
ama denizin yazı yazışına bak iyi oku o neleri kastediyor ben iyi biliyorum aslında kendisi yapılan işide tebrik eder begenir ama attıgı ilk mesajda ben hiç öyle birşey görmedim ve buna kızdım
herşeyin seebebi bu dimi tayfun silmicem bu videoyu sana sapladıgımı 7 cihan bilicek :D
well come to miamiii - Car Videos on StreetFire
İşte sen 1600 cc hacimli sökük olmayan hondaya karşı V6 3200 komple sökük Peconla anca bunu yaparsın :)
Resim tanıdıkmı hani 2000 cc type r lara tır boyu koyarım dediydin
http://b1112.hizliresim.com/s/r/1988s.jpg
sen kendine bak olm sapladımmı sapladım :D bitek bu da değil clio rs lede saplamadımmı videosunu koydurma şimdi buraya paso saplamışım demek :D
[QUOTE=miniks;2894606]Eray bilal bende 55 kg hafif
farzedelim ki arabayı bilal kullandı 30 kg sökmemiş olsa
benim kullandıgım halinden yine 25 kg hafif olucak dogrumu
al sana aynı hesab ne farketti ?
bizim onları çıkartmamızdaki neden buydu ogun bülentede söledim ben agırım birşey farketmiyor biz onu dengeledik dedim
sizinde anlamadıgınız nokta burası işte
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Abi sakın yanlış anlama lafım sana değil ama bu vti sahiplerinin hepsimi böyle geçen 3.25 imle aracda 3 kişiyken vtec le kalktık geçti 1.6 nası geçiyo falan sora 306 la kaldırdık geçtim 2.0 motor utan filan diyo yani geçince 1.6 geçiyo geçemeyince 2.0 diyo anlamadım ben :D
Merhaba,
Ben denemelerdeki E36 M3'ün sürücüsüyüm.
İlk öncelikle Civic'i hazırlayan arkadaşları tebrik ederim. Çok ciddi emek, para ve zaman harcamışlar. Sonunda da çokiyi bir netice çıkmış.:icon_tup:
Civic'i kullanan arkadaş benden yaklaşık 50kg daha ağırdı....araba hafifletilmiş olabilir ama bu detayı unutmamak gerekiyor sanırım. Ama aracın orjinali 1.4is olduğu için....ne airbagler, ne sunroof, ne klima, ne sunroof ne de ABS gidi donanımlar yok. Bunlar olsa araç yavaşlar demiyorum ama bende yapsam aynısını yapardım. Swap için çok doğru bir araç seçilmiş.:icon_tup:
Hızlanmalarda, aynı anda basamama ve yolun eğimi vs vs gibi etkenlerden dolayı E36 M3'ün 4. vitesinin sonlarında ( yaklaşık 200km/s civarı ) Civic'in ivmesinin negatife doğru döndüğünü kendi aracımdan gördüm, ....hatta son denemede ( polislerin yolu kapatmadan hemen önceki ) bu bariz şekilde netti. Hatta ben Civic'de problem vs olduğunu düşündüm...Hilmi ile konuştuğumda rüzgar etkisinden bahsetti ama pek anlayamadım:confused:
Bir daha deneyip daha da net görebiliriz ama arabalarda iki kişi olursa bence yandaki kişiler bu işi algılamakta daha başarılı olabilirler....hemde yanımıza oturtacağımız kişileri seçerken toplam ağırlığın Civic aleyhine olmasını da engellemiş oluruz. Hilmi benden yaklaşık 50kg daha ağır. Bilal, Hilmi'nin yanına oturur, benim yanımada balık etli bir arkadaşımızı alırız;)
E36 M3'de standart dışı olarak orjinal 3.23 son dişli yerine 3.62 vardır. Bunun dışında devir kesicisi +300d/d'dir. Yakıt ve ateşleme haritaları tamamen standartdir. Egzos sistemi-kat-filtre hepsi fabrikadan çıktığı orjinal şeklindedir. Stepne-reflektör-avadanlık-kriko vs gibi tüm yardımcı donanımlar da aracın içinde mevcuttur.
Sonuçta araçları çok güzel olmuş. Güle güle kullansınlar. Bilal ve Hilmi arkadaşlarımızı tekrar tebrik ederken, polis çevirmesinden bizim gibi şanslı olarak ayrılamayan arkadaşlara da geçmiş olsun dilerim.
eyvallah abi sağolasın, dediğin gibi bir deneme yapalım havaların güzel olduğu bir zaman 2-2 deneriz bu sefer.
tebrıkler bılal
Bülent abi açıklama için teşekkürler
videoları izlediysen her denemede 5 bitirdigimi görüceksin
5 sonu 225 yapan bir araç kullandım bunu kadrana bakarak sölemiyorum ki zaten hiç kadrana bakmadım bile
6 ya aldıgım zaman tabiki bu civic için dezavanta bunu ordada söyledim daha üst suratlerde gelir gecersin ama bu 240 tan sonra olur diye düşünüyorum
son deneme de Murat abi de yazarsa sevinirim araya sıkıştırdı kendisini tam yanımdaydı sende arkamızdaydın ve murat abinin rüzgarında kaldın ordada aynen açıkladım sana arabada bir yavaşlama yoktu ama sen rüzgarı lehine cevirdin ve 200 den önce yaklaştın hatta
orda murat abi araya girmeseydi yolda çok müsait idi çok güzel bir deneme olucaktı
inşallah önümüzdeki günlerde bir deneme daha yaparız ama bu sefer kimsenin haberi olmucak sadece 2 araç 4 kişi kafi :)
senin aracın için zaten sadece kısa DIFF var yazdım farklı bişi söylemedim
Birde kendi deneyimlerim ile birşey belirtmek istiyorum Ê46 m3 tede 500 devir kesiciyi ileriye alıyoruz chiplerken hiç haritaları oynamasak bile arac 8 - 10 hp civarı güç alıyor ve bu aracı 2 boy kadar hızlandırıyor senin aracında da haritaları değiştirmeden + 300dd ile 1 2 boy arası hızlanma almış olman dogal ve 3.62 diff katkısı çok büyük bunun yanında
M3 ede kocaman Maşallah
1 elin parmagını gecmez Böyle Hızlı yürürü güzel 200 bin küsür KM de hiç kapagı bile açılmamış 321 M3
Bülent abi maşallah aracın gerçekten iyi yürüyor, biz denediğimizde de sonucu zaten görmüştük :D
E46 M3 le deneyebildin mi acaba E36 ile ne oluyor?