selam Sertan bey,
inanmasi niye güç ama araçta gercekten 50hp nos var idi.msuprayada 1.38bar yazdik araç sahibi ismail oyle dedigi icin, niye bize takildiniz.video izledi iseniz araclarda cok asiri bir fark yok(msupra hep fark atarak), sadece 4. vitese gecmedigi zaman isinlaniyor msupra. benim o gün cıktıgım maksimum surat 179km/h idi(driftbox) 3. yaris, onun icin msupra 200km/h sarmiyor daha dusuk suratte sariyor, zaten ben anlamistim yarisi biraktigini! daha yeni bitti motor ve yarismaktan zevk aldigim icin boyle yarismaya karar verdim. ben ankaraya ailece geldim eglenmek icin ve yarismaya karar verdim bu kimseyi ilgilendirmez arkadaslar. gecilen benim size ne?mazeretler bos degil gercek, ama ben msuprayi tebrik ettim ve yenilgiyi kabul ettim, ama herkez halen degisik frekansda. ve seviyeyi dusurenler var ne yazikki, burda kimse dusman degil herkezin fikri olabilir saygi duymak lazim. su an maseratinin sanzumani yapiliyor cumartesi biter insallah sonra tekrar deneriz hep beraber, guzel bir organizasyon yapin Sertan bey hep beraber eglenelim ve kimin araci 1 numara belli olsun.
volkan