Bora abi sorentoda 4 low ilemi çamurdan geçiyorsun?yoksa high ilemi
guzel eglenmişsiniz hastaydım gelemedim![]()
Engin gene üstün temiz kalmış hehehe bana diodun bıde
Bora yıkama işini naptınız![]()
sorentonun performansı nedir bide bora sanırım adın abi bu araba hakkında bilgi verirmisin biraz pm olarak. tabi müsaitsen. (yol tutuşu kötü diyorlar filan doğrumudur, yakıtı nasıldır, yedek paraça servis ücreti olarak peder başımın etini yedi)
Evet çoğunda 4x4 Low' da geçtim. Bazen 4x4 High modunda geçtiğim yerler de oldu.
Yol tutuşu eski modellerinde kötüydü. Benimki XForce denilen yeni modeli. ESP standart. Baya iş yapıyor. Arka aks mesafeleri ve fren dağılım dengelerini hep iyileştirmişler. Motor olarak da çok farklı. 2500cc 170hp 390NM torku var aletin. Max torku 2000 devirde veriyor. Yani alt devirleri oldukça güçlü. Arazi performansı da oldukça iyi. Tek sıkıntısı aracın burnu biraz yere basık. Bazen ön taraf çok derin çamurda batabiliyor. Onun dışında arazide beni baya tatmin ediyor. Ben çok memnunum. Tavsiye ederim
zuhauhauhaOlm siz olmasaydınız ekipçe halimiz dumandı
![]()
hersey süperdi ama su olayı cumartesi yapalim bidahabu yorgunlukla iş başı yapması koyuyor adama be
![]()
yeni uyandım vallaelimi kolumu hissetmiyordum yorgunluktan , ayna karsısında kontrol ettim harbiden ordamılar diye o derece
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)