videoyu acamıyorum filtre var pc de biri bana anlatsın ne oldu gece yaşarrr :)
Printable View
videoyu acamıyorum filtre var pc de biri bana anlatsın ne oldu gece yaşarrr :)
Amin sağoalsın cümlemize taş değmesin .
Eyvallah sağolasın şimdilik şampiyon diyemiyorum Rs ile ve yc ile denediğimde daha net bir sonuç olacak bu speclerde geçilecegim araba düşünmüyorum.
Sukide var bir keramet mübarek dokunuyor 5 hp :D
Hacı abi teke tek deniyoruz 2 de onur kaçda isterse basıyorum ben devir saatine sadece vites atarken bakıyorum kaçda bastım emin ol bilmiyorum :( 5 e attıgımıza 2 3 boy oluyor top spedd yapamadık yol çok müsait değildi sonuç bu AK ile UM kafa burun gidiyor,gerisi videolarda zaten yorum yaparken teşekkür butonunu kullan :D
Guzel geceydi katilan deneyen herkese masallah kafayi kiricam trafikten otobana gecis yapicam bu gidisle :)
Ceco birden geliyor değilmi bunlar aklına yoksa akşam yatayım düşnüeyim bunları yazarım diye düşnümüyorsun değilmi ? korkuyorum lan senden :o
O tamponları acil değiştir rahat 50 kilo atarsın araba gidecem diyor ama malesef :D
Sağolasın eser'im varsa sefaköyde hızlı bir araba deneyelim olmamı :D :D
maşALLAH dd gercekten güzel yürümüş..
Selim elimde videoalrın var yüklerim bak :D Beyaz kadınlarla alem yaparken :) :D
Sağoalsın lakin ben işin keyif kısmındayım deneyelim görelim çokda önemli değil Rs geçerse ki bende geçecegini zaten düşünüyorum ama nerde ve nasıl geçecegi hakkında net bir bilgiye sahip değilim umarım yanılmam :)
abi valla burdan bir şey demek zor ama arabanız yine sölüyorum maşALLAH'ı var hızlı emeği görmezden gelemem en iyi otobanda belli olur ak ile bizde denemiştik videosu vardı ve clio rs lede denedik onlada yan yana yürüdü yc. burdan konuşmak boş olur bence abi..cekişmeli olur specleriniz bunlarmı abi:filtre egsoz yazılım timming ??
AK ile denediginizde ne oluyordu video varmı ?
Harbiden merak etdim yc ile ak nokuyo sonuc
araçlara maşallah okan ve ali gine güzel iş çıkarmıssınız güzel çekimler olmus:)
buda yc 106 nın ak 106 denemesi:
http://www.techturkey.com/forum/vide...-yc-106-a.html