Hacı abi ben yaşar abiye sattım.Ama bide bana sor.Sanki evladımı yatılı kuran kursuna yolladım.öyle özlüyom :) :)
Printable View
Maşşallah araçlara...
masallahhhh 2 aracada
maşallah araçlara specler hakkında toplu bi bilgi verilmesi mümkünmü acaba hangi arabada ne var merak ettim
araçların hepsi cok guzel yurumus koray abı rodajdan sonra kobaltıda görmek ıstıyoruz aralarında
bildiğim kadarıyla UM de chip filtre egzoz timing ve ince conta var.. AK nın UM ile böyle yürümesi bence başarılı ;)
Bir kaç arkadaşda aynı şeyi söylüyor ,bizde böyle oluyor denemeler gerçi o gün tam kıvamındaydı herşey . :)
Alper senin kadar hızlı olamasakda idare edeceğiz artık :)
Valla deneriz burak sıkıntı olmaz seninle biliyorsun ;)
Ne yazıldıysa anlımıza onu yeriz karnımıza :D
Detaylı yazayım specleri
Chip
Filtre
Crm suat ustanın yaptığı timing
48 lik düz boru,kat iptali,hks son susturucu.
Arabanın arka pandizot çıkardım onun haricinde sökük olan bir yerleri yok,kesinlikle sökmemde,denediğim devirlerde AK nin devirleri onur sen bas kornaya ben sana uyarım dedim devir saatine bakmadım bile,karşımızdaki kaşar olmayınca güvenebiliyoruz ondan olsa gerek. Tekrardan sağol onur ;)
Ama denemeden sonra bir kaç tavsiye aldım eksiklerimizi gördük yaklaşık 1-1,5 hızlandıracağız aracı kısmetse :)
İmzamızıda atalım
Mevzu belli semt ikitelli ,ismail abiye selamlar :heyoo: :heyoo: :heyoo: :heyoo:
Araç sahibi benim yazdıklarınıza göre şeyler yok , chip yok timing yok , filtre iyi bi filtre değil , sadece ince conta ve egsoz var bilgileri kimden aldınız bilmiyorum aracımda olanlar sölediğim gibi , Ali abi de yazmış ama görmediniz heralde , bende aracımda olanları yazıyım ;
İnce conta
Filtre
Egsoz
Onur a da araçları denettıgı için eyw ;)
DD 106 yı istiyorum geliver baş ucuma abin 306 yı bi ziyaret et:):)
koray araç yazıkım flan yok ayar yok timmng yok daha bakımı dahi yapılmadı conta olup olmadığını da bilmiyoz mamideyken mami koymuştu bilyorum ama aradan kaç sene geçti ne oldu bilmiyoz ezbere conta var diyoz gene de araç daha bakımsız ve ayarsız alican işlerini bi halletsin gerekeni yapıcam ;) um ye ortalığı seviştirme öptürme jigolaya kendini :D