Yaşar bey aracınıza maaşallah.motorda ne uygulamalar var acaba?
Printable View
Yaşar bey aracınıza maaşallah.motorda ne uygulamalar var acaba?
dd nın speclerı neler?
Kimse yanlis anlamasin yasar da yc nin sahibi de arkadasim iki aracinda yurudugu araclari izkedim kimlerle yurudugunu gordum kiyaslama yaptigimda yc biraz daha hizli dd den. Tarafsiz kobusuyorum her iki tarafta arkadasim
yc ile dd bu hafta sonu deniceklermi ? Denenicegi zaman yasar abi banada haber verisen sevinirim
ak-um maşallah. yaşar dd hızlı çok iyi maşallah seni kim tutar:)
maşallah yaşar abi DD'yi seviyorm sesine kurban :) tüm araçlara maşallah
dd yi ve yaşar abiyi tebrik ediyorum maşşallah gidişi ve duruşu ile göz doldurdu dün gece kazasız belasız... ayrıca söylemeden geçmiyim CVK nın seside beni benden aldı maşşallah tüm araçlara okan kardeşim sanada ayrıca
Valla uygulamaları ben yazdım karşılaştırmalar bölümüne ;)
spec yok suki ye götürüyoruz olay bitiyor ne yaptın usta diyorum söylemiyor meslek sırrı verilmez diyor :)
Valla ben dün deneyelim dedim gelen olmadı eger bir dahaki hafta deneriz denirse denerim arabayı pazartesi verebilirim inşallah daha erken tarifde bir randevu verir YC bana :)
Sağolasın akrdeşim trabzona selam damara devam
Selçuk sağolasın teşekkür ederim bende aynı şekilde okan ın aracına cvk nin sesine bittim aynı egzozdan bendede var satılık isteyen olursa satarım bu arada :D :D
maşallah güzel yürümüş dd...imrenerek seyrediyorum sırf bu denemeler yüzünden istanbula taşınasım geliyo 3-5 106 çıkıp sıkıyonuz :icon_tup:
maşallah araçlara zevkli denemeler olmuş :icon_tup:
maşallah AK ye UM ye ve DD ye
bu dd ömerin arabasıydı en son, şimdi yaşar abi senmi aldın ne oluyor ne bıtıyor anlamadım pek:)