maşallah araçlara
DD çok iyi ona ayrıca maşallah hem gideri güzel hemde boncuk gibi
Printable View
maşallah araçlara
DD çok iyi ona ayrıca maşallah hem gideri güzel hemde boncuk gibi
sizler neyin peşindesiniz ki onu anlamıyorum ben! ben zamanında yapılan işlemleri söyledim, esenlerdeyken iyi yürüdüğünü ve CRM den çıktığını ve zamanında üzerine yapılan işlemleri söyledim. sonrasında başkası mı kurcaladı yeniden motor mu yapıldı vs.vs.vs sini bilemem. iş sadece arabalarda bitmiyor, kullanabilmek önemli olan.
kaldı ki piyasada bir çok kişi " benim arabam standart" diyor ama bir bakıyorsun ki almış başını gidiyor. bi tek egzantrik eksik arabasında. kimse dürüst olmuyor...
Böyle yapan insanlar sadece kendilerini kandırırlar...
Dediklerine bende katılıyorum öle insan çokta biz onlardan degılız bende onu anlatmaya calıstım daha hala uzatıosunuz yaşça büyüksünüz neyin peşindesiniz falan diyosunuz gerek yok uzatmaya tatsızlığa crmde zamanında gördüysede gördü biz şimdi olanı sölüoruz maşallah diyip geçelim abartılcak bi konu deıl tadında bırakalım ;)
Noluyorz hayırdır sız neyın pesındısnz falan? Saygısızlık yapmadık dıye kabahatlı mı olduk? Senın attgın su mesaja bak ondan sonra kalkıpta ne demek ıstedgımızı anla arıza baslatıyorsun sonra kalkıp bı de bu sekıl konusyrsun..Yazdıgın postta gecmıs zamana daır bısey m war?Araba dedgın metal parcası,kımseyle bı sorunum olmaz bu konuda ama o unlemler falan hos olmuyor..
yasar abi bu işi biliyor massallah abı hem boncuk gıbı hemde matkap
NİCE YILLARA ROLLİNG DÜNYASI
AK (106 )
DD (106 )
UE (106 )
GLA (106) +ZY Rs seçkin
UM (106) & react1ve
YC (106 )
AHM (VE Vts)+ YSF (ZM 106)
ZM (mavi 106 )
@Lper ANTALYA (106)
UC (STİ)
SS (306)
PR ( 306)
YHU(306)
CUA (306)
U (306)
NH (306)
BK (Vti)
PR (Vti)
SS (Rs) okan
EH 3030 (S3)
YGZ Typer Ysn
JOP Typer (selcuk )
Mami_makinen
CRM (suki)
CECO
OZ. özgün
ecufast alper
EV RC
AYF 01 TTs Gürkan
YM (meganeRs)
YKY (meganeRs)
SAA (meganeRs)
KB (Rs) whiteRs
CVK (Rs)
JGL (RS )
BYP (Rs)
VE (Rs)
AP (Rs)
KB (Rs)
YC (Rs) alican
vs vs.
aklıma gelmeyen bütün dostlar TANIDIĞIM TANIMADIĞIM HERKEZE
DOSTLUK VE SEVİYELİ KAVGASIZ VE ROLİNGLİ BİR YIL GEÇİRMEK DİLEĞİYLE HOŞ GELDİN 2012
namıdeğerli percussionali ;)
eyvallah ali abi hep beraber mutluluk sağlık ve huzur dolu yıllara.
=) ben dıyecegımı aksam dedım kanka =)
Teşekkürler Başkan ;)
Seninle birlikte 2012 Yılında da bol bol gazlamalı geceler ;)
teşekkürler ali seninde yeni yılın kutlu olsun :)
maşallah güzel gidiyorlar :)
bırak buu işleri yaşar sen bütün yaz gezen adamsın bee biz denize bile giremiyoz sor mamiye:D