daha ne yapım ömer sen söyle:)
hızlı 106 larla denemk isteriz...
Printable View
bız bılmıyormyz ne war ne yok? hergun bındıgımz aracın ıcını sen bızden daha ıyı mı bıleceksın?
tımıng yok yazılım yok fıltre desen solemeye gerek yok..Alıcan egzozuda gecıcı olarak taktı myracıng sadece ses olsun dıye takılmıs bsy.
Celallenme falan yok yanlıs anlasılmasın..Bızde bılıyoruz arabanın gecmısını daha once kımlerın kullandgını falanı fılanı..o yuzden bende bole bı tepkı verdım..
arac sahıbı alıcan..ben alıcanın arkadasyım..bız derken ne anlamda soledıgımı anlatabılmısımdır sanıyorm.. alı dedıgın kısı de cok yakınımdır sen bole bısey yazınca ıster ıstemez cevap yazıyor ınsan nasıl sen onurun yerıne devaml bıseyler karalıyorsan aynı sekılde dusunebılrsın..
ne olmuşş aaa yok canım ne oluyo burda yaa:D:D
ahmetle kimin denediğini biliyormusun ki? o videolarda AK yı kullanan benim kardeşim. araba onurun da olsa ahmetinde mehmetinde olsa ben kullanıyorsam rahat rahat yorum yaparım. O araba maminin elinden geçti, suki yaptı, satıldı esenlerde duruyordu sonrasında sizlere geçmiş. en son CRM den çıktığında o makinaya yapılanları saydım. sonrasında standartamı döndü, kırıldı mı bilmiyorum. Mami Bey daha iyi bilir aracın seceresini.
um de yazılım varmı bilmiyorum ama 7200 d dönüyo ak 8200 d dönüyo sanırsam
aracı senın kullandıgını da bılıyorum ben..en son CRM de yapıldı dıye o sekılde kalacak degıl..Ne araclarda ne oynamalar yapılıyor..Evet araba mamı abının elınden gectı kendı bır saat ıcınde ınce conta takmıs bır ıddaa ugruna daha aracı almadan muhabbet arasında gecmıstı..arac sızın saydıgınız kısılerden sonra daha el degıstrdı turbo ıes ın sahıbı fuat da kullandı vs..bız bıldıgımız seyı soluyorz suanda..O seklde yapıldı dıye o sekılde kalacak dıye bısey yok?
edit:yenı mesajını gordum vardı dıye gecmıs zaman kullanıyorsun ama oncekı mesajlarında sımdkı zaman..bu konusmalarda o yuzden zaten..
ahmetim, 7200 de kesiciye sokabilmek yazılımı yapan adamın elinde bunu biliyoruz. ben bildiklerimi tekrar yazayım; Chip, Filtre, Timing, İnce conta vardı.
ama sonrasında motor açıldı mı, timingler orj. mi döndü filtresi bozuldu, yırtıldı çatladı patladı mı bilmiyorum.
güzel bi denemeydi her ne kadar ben AK ile İLK kez Roll yapıyor olsamda :) zevkli oldu yani kafa burun gitmek.
Yapacağın birşey var geleceksin avrupa yakasına DD den nasibini alacaksın kardeşim :)
Eve gidip huzur içinde uyuyacaksın,ertesi gün güzel bir mekan bulup 306 nın fotolarını çekeceksin uygun bir fiyata satıp vti alacaksın ;) :D
Referans yazmak istersen beni yaz iyi tutundu DD nin arkasında diye söylerim merak etme piyasayı düşürmem :D
2 aracında maşallahı var UM daha önce esenlerde oldugu zaman ciddi bir yürürü vardı kulağımıza hep öyle geldi ;)
Neyse onur arkadasın bissürü şey sölemiş öle kabul etmek ıstıyosa öle olsun muhabbetı uzatmaya gerek yok yok diyoruz crm den cıktı var dıyo o daha iyi biliodur bişey demıyelım ıkımızınde arabasına maşallah benım arabamda bunlar bunlar var demekten kastım bu halıyle nası gıttıgını gormektı ak yı gectımde yada yanyana gıdıoruz vs gibi bişeyde demedım ak yi ilk başta öven benım zaten kimse bilip bilmeden geçmişindeki bilgisine göre yorum yapmassa sevınırım kendi arabanı bilmiomusun dio arkadasın daha ıyı bılıo heralde benım arabamı tahmın etmıstım böle garip konusmaların olucanı neyse ıkısınede maşallah dıyelım yeter.Bu kadar saçma sapan muhabbet dönüceni bilseydim arabanızda bunlar bunlar vara geliceni bilseydim zaten denetmezdım.Geçmiş zamandaki bilgilere dayanrak bildiğim kadarıyla lafını kullanarak konusmak yerıne ikiside maşallah iyi yürüyo demek zor haklısınız.
koray abi ile ilgili yanlis anlasilma olmus sanirim sadece conta filitre egsozsuz olmadigini dusundugunu ve suat abiden aldigi bilgiyi iletmis tabiiki de eski zamana dayali bir bilgi chipsiz timingsiz olmadigini soylemis suan ahmet usta ve sizden daha iyi bizler bilemeyiz uzerinde ne olup ne olmadigini bakmisiniz neyi olup olmadigini aracin masallahi var guzel ivmelenen arac en kisa surede timing ve chip yapildiginda benden daha iyi yurucegi kanisindayim. um de ak de bizim arac herhangi sikinti problem olmaz
Aracta ne yazılım ne tımıng var daha once kullanan arac sahıplerıde bunu az once telefonda bana soyledıler hemde cok cıddı bır sekılde..gerklı kısılerın bılgısıne..