Biri kemali gecsin![]()
Biri kemali gecsin![]()
Faruk bende o videoda ki 306nın istenilen gibi yürümediğini düşünüyorum.
burda ki 206 hakkında yorum yapmak istemiyorum zaten biliniyor specleri hakkındaki düşüncem. sonra kemal alınıyor tartışıyoruz yanlış anlama diye özellikle söylediğim halde
maşallah araçlara.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
maşallah araçlara...ben aracımı satmasaydım güzel bir crx görürdünüz (sağlıklı) ama sattım
neyse elimizde crx var 3-5 tane daha onlarla bi deneyelim bakalım 206 yı görelim sonra yeniden vidyo izleyelim![]()
SENSİN.
yav alican o vidyodaki 306 burgazda denediğim 3 tane 306 dan daha yakın geldi bana
o yüzden o araba iyi gidiyodu bence
SENSİN.
kanka kadran videon var mı hiç? benim sitede vardı biliyorsun ordan az cok tahmin edebilrisin ej crx'le bnm 306yı snnde kadran videon varsa :S
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Valla sadece söylediklerinle bu kadar yürüyosa, gerçekten çok ciğerli bi arabaya sahipsin....Ben bu speclerde bu kadar iyi yürüyen bi gti görmedim daha önce....
Kazasız belasız....
maaşallah 206 yatez konusu olabilecek kadar iyi gidiyor
crx sıkıntılı gibi geldi, kendi crx imde sonuçlar böyle olmuyordu araya tır girmiş![]()
kazasız belasız..
CAN CEYLAN
Ya adam diyorki gelin aracımı inceleyin bakın diyor, kapağımı açtırın herşey standart ise servis ücretini siz verin eğer dediğimin haricinde birşey çıkarsa ben vericem diyor, hadi onu geçtim Murat abi araba standart diyorki Murat abinin 206 GTİ dan ne kadar anladığı belli, Ankarada CRX VTİ GTİ vs. varsa bende deniyeyim bu arada sadece egsoz var![]()
beyler bugun o rexı kullandım bana cok yavaş geldı sonra kaana sordum oda dedı avansını kıstım dedı onurcan bıraz hızlı araba kullanıyormus ondan dolayı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ah ben istanbulda olcaktım meli abibak gör neler oluyor hayat müsade etmiyor akü
![]()
kaana sor abi hkp 70 de anlatsınyqazrken zorlanıyorm akü ekran klawyesı kullanorm :SD
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
maşallah maşallah tüm araçlara
crx piyasasına canlılık gelecek![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Allah kaza bela vermesin.
CRUEL; Turgay'ın crx'le bir deneyin gerçekten ben de merak ediyorum sonucu.
Aracına maaşallah, bazı 206 lar böyle şakacı olabiliyor![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Her aynı marka model aynı spec araç aynı yürümez konusuna kendi tecrübemle yani belgeli kağıtlı kayıtlı birşey paylaşayımda, farklı bir bakış açısıyla bakabilip yanlışlıkla birbirimizi kırma durumlarından korunmuş olalım.
Üstteki postta (muhtemelen bahsedilen crx Halil'in eski aracı) aracın 140 motorda 115 tekerde dyno verisinden bahsedilmiş, hatırlıyorum bir ara bizim crx-club yıllarında bir arkadaşımızın paylaştığı dyno sonucunda da motorda 150 ler civarında ama tekerde 117 gibi bir rakam vardı.
Şimdi Turgay'ın aracı olan (öncesinde Adana'dan Mustafa kardeşimin daha öncesinde de benim olan) crx'in ise benim rodaj sonrası 7000-8000 km civarındayken yaptırdığım dyno ölçümünde 131 motorda vermesine rağmen 115 tekerde vermişti.
Sözün özü; bakış açımızı geniş tutalım ki, aracın yürüyüşünü etkileyen çooooook etken olduğunu düşünüp birbirimizi boşa kırmayalım.
206 ya tekrar maaşallah![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
@JDM VTİ
kardeşim senle anlaşamıyoruz tek kızdığım konu yeri geldiğinde arkadaşlarınızın alakasız giden araçlarına ciğerli maşşallah diyosunuz benim araca gelnce neden bu kural değişiyo bu konuda anlaşamıyoruz.
@halilkarakas
senin aracın gideri gayet iyiydi biliyorum bende eski crx ci sayılırım çok araştrmştm 5-6 araca baktım alamadım içime sinmedi vs. ama o senin kırmızıda conta vs vardı diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum ?
@elpadre
hocam avans falan kısık muhabbetinden benim ve araç sahibinin haberi yokdu demekk yoksa adam neden rollinge gelsnonu boşvern o zaman vti a dönün stock vti la 206gti ı tartışalım gidişini
onundamı avansı kısıkmış acaba
@cMg
aynen hocam herzaman dediğimin arkasındayım
@kadirsa
dediğin gibi bende benzer şeyleri anlatmaya çalışıyorum her araç aynı gitmez nasıl x bi crx ile diğeri farklı yürüyorsa x bi 206 ilede diğeri farklı yürür.crx 90model araç kaçkere motor yapılmış ne işlemlerden geçmiş sahipleri bilemez ama benim aracım 68bin de sıfırdan beri aracı tanıyoruz ne kapak açıldı ne şanzuman o yüzden kesin bilgiler verebilrim. stock düzgün 206 bu şekldedir. ama aynı sağlıkla kalmış bi crx yokdur hepsi farklıdır o yüzden bu tür araçlar plaka modeliyle değil plakasıyla anılmalı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)