User Tag List

Sayfa 5/14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
251 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Ug 206 gtı & crx & vtı

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    conta falan yoktu benim araçta ...kısa düz boru egzos filtre vardı...bundan sonra piston takıldı 0.50 tepeli.

sattığıma çok pişmanım arabamı
    SENSİN.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben senin aracı çok beğeniyorum, ciğer mevzusuysa o da var yok demedim ki hiç. Maşallah'ı da eksik etmedim hiçbir zaman.

Benim sana ilk videona yazdığımdan beridir anlatmak istediğim şu, dışarıdan bak olaya.

Sen olsan düşünmez misin nasıl gidiyor f-h-e'lu vtecle böyle stok olarak misal. Stok vtec'i darmaduman edersin anlamına geliyor çünkü o video e fabrika verileri belliyken de öyle gitmesi düşündürdü beni her zman baska bişey değil yani.

Yoksa onu veya bunu yapmıssın hiç önemi yok, bu araba gidiyor mu gidiyor şaşırtıyor mu şaşırtıyor Olay budur benim için ama anlatamadım sana

Tekrar maşallah araçlara.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az yaksın diye avansını kısmış kaan benim aracimida avansını kıstı bugün fark ettim ne kar az yaktığını sonuc olarak Onurcan daha çok yeni ilk defa rollinge çıkan adam avansını acalım ayarlarını yapsın kaan ondan sonra tekrar deneyin ok cunki benimde zamanında oldu 0 km 2001 model 206 gti nasıl gittiğini iyi biliyorum ama senin aracın biraz anormal geldi bana o yüzden insanların kafası karışıyor
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onurcanı o gün tanıdm deneyelim dedi tmm dedm o günde konuştuk elindeki parçalarını taktıkdan sonra tekrar deneriz avansıda açılır tabi sıkıntı yok.
    ahh ah bizim abimizde ellere ms yapsın biz orjinal beyinle gezelim

turgay.ozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim tahminime göre kemalin aracı yaklaşık 150 hp civarlarında. ben onla çok denedim. 150 den aşağı çıkacağını sanmıyorum. dynoya girince netleşecek. sanırım karar verdi en sonunda girmeye. daha önce yaptıgım bir hesap vardı. aşağı yukarı 1 e 1.5 ağırlık/güç oranında olmayan araçlar kemali gecemez gibi geliyor bana.
    kapalı kutu filtre ve son susturucuyla 15 beygir... az değilmi daha fazla alması lazım... biz bugüne kadar boşa uğraşmışız kafa yormuşuz vay be...

Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahaneye yol yapma gibi bi derdimiz yok Allah'a şükür.Pm e de gerek yok herşeyimiz açık ve ortada kimseden saklımız gizlimiz yok arabada elektriksel bi sorun var 7200 de kesiyor ve 63 lük düz boru olduğu için rahat değil ama farketmez bu şekildede denedik kimseyede arabamızda bu sorunlar vardı geçildik yada bu soruna rağmen geçtik demedik...
    kanka o sorunlara rağmen görmek istiyorum ben zaten. arkadaşada hiç öyle bi sorundan bahsetmedim.mütevazilik işte millet sorunsuz aracı sorunluydu der biz 7200 çeviirken sıkıntı yok diyoruz. 7800 çevirsem denemezdim bile zaten.

Alıntı kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah kaza bela vermesin.

CRUEL; Turgay'ın crx'le bir deneyin gerçekten ben de merak ediyorum sonucu.

Aracına maaşallah, bazı 206 lar böyle şakacı olabiliyor
    deniycez deniycez kadir abim çok araç gördüm çok peugeot gördüm stock olup böyle gidenini görmedim bide ben deniyim şu an yorum yapmak istemiyorum yorumlar daha sonra...

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crx de vtı motorumu var??
    eger oleyse sorun var

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turgay.ozgur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapalı kutu filtre ve son susturucuyla 15 beygir... az değilmi daha fazla alması lazım... biz bugüne kadar boşa uğraşmışız kafa yormuşuz vay be...

kanka o sorunlara rağmen görmek istiyorum ben zaten. arkadaşada hiç öyle bi sorundan bahsetmedim.mütevazilik işte millet sorunsuz aracı sorunluydu der biz 7200 çeviirken sıkıntı yok diyoruz. 7800 çevirsem denemezdim bile zaten.

deniycez deniycez kadir abim çok araç gördüm çok peugeot gördüm stock olup böyle gidenini görmedim bide ben deniyim şu an yorum yapmak istemiyorum yorumlar daha sonra...

Şu elektirksel problem ve 7200 de kesme olayını anlamadım. Orjinal kesici devri 7200 zaten, ha tabi soğukken 7200 keser güzelce ısınır kafasına göre 8000 lere doğru gider orası ayrı.

Ayrıca 7200 de kesmesini sorun etmeyin bence, oraya gelmeden atacağın vitesle de sahip olduğu karakterinde yürürü crx.

Ha birde 63'lük boru çok olmuş gibi biraz stock motora.
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

turgay.ozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu elektirksel problem ve 7200 de kesme olayını anlamadım. Orjinal kesici devri 7200 zaten, ha tabi soğukken 7200 keser güzelce ısınır kafasına göre 8000 lere doğru gider orası ayrı.

Ayrıca 7200 de kesmesini sorun etmeyin bence, oraya gelmeden atacağın vitesle de sahip olduğu karakterinde yürürü crx.

Ha birde 63'lük boru çok olmuş gibi biraz stock motora.
    crx beyni normalde ısındımı 7800 de kesmesi gerekiyo abi soğukken 7200. bnmki kesintisiz 7200 zaten soğukken kesinlikle sıkmam.

boru dışardan kumpasla ölçtüm tam 60 lık içten kaçtır bilmiyorum abi. dediğin gibi stock motora fazla kalıyo alt devirler hiç yok. 7200 devirde yeterli olabilir crx için ama boru 51lik olsa bu böyle bence. bu ara boruyla tam toparlamaya başladığı an kesiciye giriyor yani yetmiyor bi kaç kez 7800 çevirdi azrail gibi yürüyor o zaman makina. tam anlamıyla o zaman doluyo o borunun etkisi o zaman ortaya çıkıyor...

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu 206 gti de şimdi sadece filtre egsoz mu var?

crisis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crx beyni normalde ısındımı 7800 de kesmesi gerekiyo abi soğukken 7200. bnmki kesintisiz 7200 zaten soğukken kesinlikle sıkmam.

boru dışardan kumpasla ölçtüm tam 60 lık içten kaçtır bilmiyorum abi. dediğin gibi stock motora fazla kalıyo alt devirler hiç yok. 7200 devirde yeterli olabilir crx için ama boru 51lik olsa bu böyle bence. bu ara boruyla tam toparlamaya başladığı an kesiciye giriyor yani yetmiyor bi kaç kez 7800 çevirdi azrail gibi yürüyor o zaman makina. tam anlamıyla o zaman doluyo o borunun etkisi o zaman ortaya çıkıyor...
    kesinlikle 7200 de kesmesi bir sonraki viteste okadar alt devirde başlaması demek turgayın arabada 7200 7800 arasını boş dönmüyor gerçekten çok farklı oluyor...

206 gti gerçekten gereğinden iyi yürüyor ben hiç orjinal headers araboruya son susturucu takarak yığılmayan araba görmedim bu araba maşallah uçuyor orjinale dön daha iyi gitsin ozaman benim şahsi fikrim

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7200 devirde ki tork egrisiyle 7800 arasında cok fark var crx için söylüyorum dyno cıktısına baktıgınızda max gucu ve torku 7000 devirde verir yani yine kendi aracım icin söylüyorum benım rexin en elverişli devri 7000

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..
    neyin kafasını yordun, motor mu icat ettin

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7200 devirde ki tork egrisiyle 7800 arasında cok fark var crx için söylüyorum dyno cıktısına baktıgınızda max gucu ve torku 7000 devirde verir yani yine kendi aracım icin söylüyorum benım rexin en elverişli devri 7000
    7000 rpmde değil aslında 6800 rpmdir crx en verimli devri..

AVANS
    melii abi bunu sen söylediğinde haberim oldu benimde abimle konuştum harbiden öyleymiş ama ben bunu bahane etmem kemal'le de konuşurken onada dedim ben roll çok çıkan biri değilim.. çıkalım hem muhabbet olsun hem arabalarımızıda görmüş oluruz nerelerde die 206 GTİ maşallahı var.. bir kaç ayarını düzelttikten sonra tekrar deneyeceğiz ama bu 6 ay sonra ehliyeti o zaman verecekler polis amcalar
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filtre ve son susturucu ile 15 hp nasıl alınıyor yaw.O hpleri nereden alıosunuz söyleyinde bizde alalım. Max 8-10 hp fark eder max.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    filtre ve son susturucu ile 15 hp nasıl alınıyor yaw.O hpleri nereden alıosunuz söyleyinde bizde alalım. Max 8-10 hp fark eder max.
    alper ben "filtre ve egzozla" filan demiyorum. "15 hp" de demiyorum.
    diyorum ki o araç tahminen "150 hp".
    zaten kaç olacak abi. videolerı izlemiyor musun. adam bana kaç boy atıyor. ki aynı gun dsg golf gt ile kafa burun gittim. (bende desorun yok yani)
    180 lik ibiza geçemiyor adamı.

ha desenki adam anlamıyor aracının stok olmadıgını, e abisi var. stok olmayan makine de abisinde var.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7000 rpmde değil aslında 6800 rpmdir crx en verimli devri..

AVANS
    melii abi bunu sen söylediğinde haberim oldu benimde abimle konuştum harbiden öyleymiş ama ben bunu bahane etmem kemal'le de konuşurken onada dedim ben roll çok çıkan biri değilim.. çıkalım hem muhabbet olsun hem arabalarımızıda görmüş oluruz nerelerde die 206 GTİ maşallahı var.. bir kaç ayarını düzelttikten sonra tekrar deneyeceğiz ama bu 6 ay sonra ehliyeti o zaman verecekler polis amcalar
    benım rexte ivmelenme 7dd ye kadar tırmanıyor onurcan hatta 7,1 filan max ehlıet nerde ?

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaaaw hp böle saçılıyomu heryerde
    stickerla falan alınmıyo dimi o rakamlar cam filmi takanda 2 boy hızlandım diye çıkıyoda ondan diyorum yanlış anlaşılmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaaaw hp böle saçılıyomu heryerde
    stickerla falan alınmıyo dimi o rakamlar cam filmi takanda 2 boy hızlandım diye çıkıyoda ondan diyorum yanlış anlaşılmasın
    bana mıydı??

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düz boruları sökün beyler ortaya takabildigimiz kadar susturucu takalım, filtreleri kutu içine alalım hatta poşetle baglayalım hava çekmesin araba v2 filan yalan demekki o zaman yürüyomuş araba biz yanlış biliyomuşuz saygılar ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)