sen neyin derdindesin? 2araç sahibide aynı şeyi diyor o gün ordamıydın durumları gördnmü yada sadece crx in önde olduğu anlarımı görmek istedin? crx beni geç e me di. bende onu geç e me dim. anlama kıtlığınızmı var? konu kapansn die geçtiğin videoyu koy dedim turgaya hatamı ettim? benm geçtiklerimidemi koyup konuyu uzatalımmı ne istiyonuz aq anlamıyorum?? olmayan şeyi yazarak zorla crx in geçtiğini insanların zihnine odaklamayımı istiyorsunuz?
yoksa bendemi millete söliyim heryerde ug gr yi geçmiş die yaysın? amaç ne?
benimde limitlerimi zorlayıp çingenelik yaptırmayın sabahdan beri uslubumu korumaya çalışıyorum!!
orasını bilmem ayarlarsınız artık
neyse ben de kaçar. yeni denemelerinde görüşmek üzere. ama bu konu da hayatta kapanmaz burda, en az 2 gun daha gideri var.![]()
ilk video cam çekimi vts ten oluyo sanırım 2 boy geriden gidyo arkadaş vites atarken bi ara gazı vermediği kalmış düzgün vites atılsa çok daha üstlerde yakalar ve dah iy gider aracı maşşallah ug ye gitmesi gerktiği gibi gitmiş bütün araçlara maşşallh
GR ile böyle yürüyorsa tr deki stock en hızlı gti (ss rs gibimaşallah...
206 ciğerli ama şunuda gözden kaçırmamak lazım vitesler dsg gibi ve araç sahibi tarafından çok iyi tanınıyor hiç kesici yok + vites atma devri mükemmel![]()
http://www.techturkey.com/forum/vide...g-206-gti.html
göz var nızam var
ben hıc bır konuyu uzatmam
yasınıda bılmıyourm ama ben senınle kufurlu konusmuyourm dıkkatını cekerım
daha benı tanımıyorsun hıc bır aracın fanatıklınıı hıc bır zaman yapmam ben ızledıgım vıdeoya gore yorum yaparım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
koyun vıdeolarınızı ızlıyelım daha neyın tartısmasını yapıyorsunkıı yok ben ondeydım yok o ondeydı koyun vıdeoları adam akıl bır konu acın ona gore yorumluyalım gecen gecmıs sen dusunuceksın daha ıyı nasıl gıdebılırbu arac dıye daha oncekı yorumlarıda okudun her gıbı bır konunda benım bır art nıyetlı oldugumu gordunmukı bana delıkanlılıktan bahsedıyorsun vıdeoda hersey bellı oluyor sende koy gectıgın vıdeo yu yorumuzu yapalım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bende uzun soluklu olan videolarda bibok görünmüyor vts 2 kişi olduğundan yetişememiş.ama vtec de olması lazm devamlı kıçımızdan çekiyordu.
kaldıki crx in sahibide geçtiğini ve geçildiğini söylüyor.
turgay oke deseydide 2ye 2 bi deneme yapsaydık o zaman video sıkıntısı çekmezdik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)